seo

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

всеки уважаващ себе си уеб мастър и уеб разработчик е наясно, че качествения домейн е една солидна основа, фундамент за един уеб сайт да вдъхва доверие у неговите посетители, а когато се помни лесно става и натурално разпознаваем, всичко това е един ключ за 50 % от успеха на един проект, като разбира се останалата половина включва всичко останало като добре написан и оптимизиран сайт и най вече уникално съдържание...

В тази връзка тук предлагам единствено проверени, в повечето случаи отлежали, рафинирани и доказано добри топ левъл (от първо ниво gTLD) домейни, от най старите, известни и глобално разпознаваеми и търсени окончания като .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ и европейското .EU, подредени и сортирани за Ваше улеснение по категории.

За мен:

Занимавам се с уеб разработки, а първия си домейн регистрирах във вече далечната 2002 г. Оттогава през годините се учих, и все още се уча, като платих висока цена за наученото, изразяваща се в регистрирани стотици ( около 1000 домейна ), повечето от които не продадох и загубих хиляди долари. Равносметката е - днес смея да твърдя, че макар да имам добър опит в областта на домейните, и както виждате въпреки, че ми останаха само качествени домейни които желая да разпродам единствено за да покрия поне малка част от натрупаните загуби в тази област, съм на сериозна загуба.

Извод: Този бизнес далеч не е за всеки, и ако сте решили да печелите от домейни сериозно, първо почти винаги ще имате доста сериозни загуби ... и няма гаранция за успех, поне от моя гледна точка.


Забележки:

1. За да не става твърде дълъг поста, не съм поставил описанията на всеки домейн тук. За да ги видите, кликнете на съответния домейн за пълна информация и цена.

2. Моля, въздържайте се от спамене в темата, всеки който има сериозен интерес към даден домейн, нека изпраща лично съобщение или ползва контактната форма в описанието към всеки домейн. На всяко конкретно сериозно запитване ще бъде гарантирано отговорено в рамките на период от 24-48 часа.

3. Всички цени подлежат на договаряне при сериозен интерес, бартери са възможни само в някои случаи.


ДОМЕЙНИ ОБЯВИ И ОФЕРТИ:

Oferti.info

Obiavite.net

ДОМЕЙНИ ИМОТИ:

Imotite.biz

ДОМЕЙНИ МЕБЕЛИ:

Mebelite.eu

Mebelite.net


Mebelite.biz

ДОМЕЙНИ КЛИМАТИЦИ:

Klimatici.net

Klimatik.info

ДОМЕЙНИ ЛАПТОПИ и КОМПЮТРИ:

Computers-BG.com


ТУРИСТИЧЕСКИ ДОМЕЙНИ:

Pochivki.info

Turizam.info

Pochivka.euДОМЕЙНИ ЗДРАВЕ:

Zdrave.eu

Zdraveto.net

Otslabni.info


Otslabvane.info

ДРУГИ ДОМЕЙНИ:

ZATEB.COM


Hamalite.eu

Plovdiv.info

Kompanionka.com

Kompanionki.com


Knigi.eu
Вижте всички домейни които разпродавам в: Борса за продажба на домейни

Поздрави
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: dnc

Горе