Работа у дома

donsavage

Active Member
Здравейте, бих искал да попитам някоой, как мога да с и намеря работа в която да работя в къщи? Понеже аз не мога да посещавам редовно работа. Разбирам от програмиране - програмиране на уеб, създаване и разработване на уеб дизайни, създаване на приложен софтуер.

за разработавне на сайтове знам езици като HTML, CSS, PHP, JavaScript.
 
От: Работа у дома

Ако си достатъчно добър с тия неща може да се пробваш в elance.com или odesk.com. Там има тонове такива проекти, само че и конкуренцията е бая.
 
От: Работа у дома

Аз искам някоя фирма от България, поне за сега.
 
От: Работа у дома

Здрасти бате и добре дошъл тук. Има много начини да изкарваш пари от дома, като форума се занимава с един от него. Форумът предлага възможност както за придобиване на умения за правене на праи от интернет, така и за намиране на работа, а секцията за това е: Пазар.

Там често се пускат обяви за търсене на работа, както и за изпълняване на единични проекти. И ако отговарят на твойте умения или ги поемаш или не. Често в секцията попадат и съобщения от БГ фирми, търсещи хора (персонал) за дадени позиции. Нарочно, тук са хората, които им трябват за изпълнението на опредлени неща и специфични умения.

Но аз лично ти препоръчвам 2-рия вариант - да се научиш да правиш пари онлайн. Целия форум е за това, както и адски много хора са го направили и сега не им се налага да работят за някой толкова. Доходът от интернет им е станал или допълнителен или основен. ;) Успехи.
 
От: Работа у дома

Отиди в някоя известна фирма и дай проектите си.От там те ще ти кажат :)
 
От: Работа у дома

в джобс.бг съм мяркал обяви за дистанционна работа я като дизайнер, я като девелъпър.
Сега сигурно са пооредели зарад кризатъ.
 
От: Работа у дома

Ако можеш да се оправяш с английския,се пробвай в getafreelancer.com
Това е най-големият freelance сайт,с най-много активни обяви.Специално за програмиране и web design има доста оферти
Ще съм ти и адски благодарен,ако се регистирираш през моя affliate линк в профилът ми.
Пиши ми,ако искаш да питаш нещо.
 

Горе