Предлагам: Работещи копирайтинг услуги

Стига с тези чекиджийски изявления, бре! Преди година ти дадох да напишеш 2 статии за 3 дни, а ти ми ги пращаш на 6-тия ден. Само приятелството ни, тогава те спаси от отрицателен Итрейдър.

После раздаваш безплатни статии, за (+) рейтинг, за да можеш да лепиш "афиши"...

Не мислиш, че обиждаш Колегите си, които пишат много по-добре от теб и по-евтино?! А, малко по-скромно го давай! Капут си беше и капут ще си останеш, та ако ще още 5 профила да си отвориш!

Нещастен Грандоман!

ПП. Приеми го за градивна критика!
Добри ли бяха поне статиите?
 
Замисли се колко от писалите в тази тема могат да го направят? Колко ги е страх от критиките, колко ги е страх да не се намери компромат срещу тях по този начин?

Човек, който смята себе си за напълно неуязвим срещу критики е самодоволен, а аз наистина ненавиждам самодоволството. Когато човек е самокритичен, той се стреми да расте. Когато се смята за най-добрият, той несъзнателно застава на върха, откъдето пътят е само надолу.
Колкото до компроматите - ти самият извади такъв, а бях забравила за броженията относно безплатните ревюта. :)

Разбираш ли, точно там е проблемът... Когато много си вирнеш носа, хората започнат да ти търсят кусурите и обикновено намират такива, защото никой не е идеален. Аз съм ужасно самокритичен човек и предпочитам хората да са такива. Колкото и да си добър в това, което правиш, никога не бива да го приемаш за чиста монета, а още по-малко да го заявяваш публично и то с такава категоричност. Пожелавам успех и на теб и на Кирчо. Целта ми е да да посоча по-добър поведенчески модел, а не да давам съвети за добра бизнес стратегия. Мен лично агресивният подход ме отблъсква, но аз не съм масата и не мога да гарантирам, че така ще реагират всички потенциални клиенти. Факт е обаче, че 90% от мненията в темата са против самохвалството на Кирчо. :)
 
Скъпи колеги, предлагам Вам най-добрите копирайтърски услуги в страната.

Текстовете, които ще напишем Вам, ще бъдат внимателно обмислени и въздействащи.

Копирайтингът не е просто да напишеш някакъв си текст. Той е реклама, внушение, убеждение, влизане под кожата на клиента.

Щом сте готови за невероятното качество, което сме склонни да Ви предложим, най-доброто по нашите географски ширини, свържете се с нас на: webselo.com/services

Благодаря Ви за вниманието.

Ваш,
Кирил Йовев.

Бъдете здрави!
Пак фамилиариниш с това Вам
 
Пак фамилиариниш с това Вам
По-скоро е опит за отиване към литературата. И на мен мен ми допада, но това си е неговият стил. Ако човек изгуби себе си и уникалността си, то престава не просто да е "най-добрият", ами и да бъде копирайтър.
 
По-скоро е опит за отиване към литературата. И на мен мен ми допада, но това си е неговият стил. Ако човек изгуби себе си и уникалността си, то престава не просто да е "най-добрият", ами и да бъде копирайтър.

Че ти не се ли опита да пробуташ стихотворение на Иван Вазов като твое в предишния си акаунт като си преставяше копирайтинг услугите си?
 
Аз също съм ползвал услугите и не мога да твърдя, че са най-добрите които съм купувал от България нито пък евтини. При първата ми поръчка освен, че не беше предадена в срок беше на грешна тематика и се наложи пренаписване, при втората няма да забравя, че бях таксуван не за обем, а за творчески подход в рекламата на английски език, е творческия подход не ми донесе нито една обратна връзка спрямо друга направена по моя си замисъл, дори имах и една спечелена безплатна статия която просто реших да си спестя.

Не обичам да сипя негативизъм и рядко гледам да пиша вече в темите, но просто пък и много станаха "най-добрите" и накрая едни хора губят пари други се бият в гърдите. Пък и не мога да разбера, защо един потребител пише от 2 профила ?
Мир Вам :D
 
Интересна тема. :) Ако целта ти е била да провокираш активност, определено си успял - ето, аз отдавна не съм писал във форума, но тази тема ми привлече вниманието.

Пиша, защото са ми интересни отговорите на няколко въпроса. Първо, има ли някакви измерими показатели, според които можеш да твърдиш, че ти си най-добрият (или там екипът, за който не става ясно от какво се състои)? Предполагам, отговорът на този въпрос е "Не", затова: Какви и чии са субективните мнения, на които базираш това изказване? Твоето? Не мислиш ли, че твоето мнение е малко пристрастно? На някой друг? Дали този някой (или тези някои) е работил с всички копирайтъри в България, за да може да определи кой е "Най"? На нещо друго?

П.С. Не вярвай на клишето "Лоша реклама няма".
 
@w1nner - чудесно, успя да го разчетеш.
Тони Робинс на едно място каза така: "Не ми пука какво говорят за мен. Важното е, че говорят за мен."
Впрочем това сработва - пробвам го на няколко места и все дава резултати. Ето, дори и тук - можех тихо да обявя услугата и тя да не привлече внимание. Намирам това за загуба на време.
Нищо не е каквото изглежда.

@ReminD - Ти сериозно ли твърдиш, че крада творчество на други автори? Хайде, докажи го.

Впрочем не бъркайте увереността и вярата в себе си със самодоволство или някаква криворазбрана самозаблуда.

Благодаря Вам за споделените мнения.

Но за да става все по-интересно - ние категорично сме най-добрите в копирайтинга в България.

Бъдете здрави!
Ваш,
К. Йовев
 
Какво целиш с това "Но за да става все по-интересно - ние категорично сме най-добрите в копирайтинга в България." ?
 
Последно редактирано от модератор:
Впрочем не бъркайте увереността и вярата в себе си със самодоволство или някаква криворазбрана самозаблуда.
Заявявайки това:
ние категорично сме най-добрите в копирайтинга в България.
без да удостоиш с внимание мненията на @magnit и @danko6, изказали недоволство от твоите услуги, ти Кире се превръщаш в най-обикновен хвалипръцко. :)

Тупай се мислено по рамото, щом това ти надува платната, но не бъркай самохвалството със самоувереност. :)
 
Понеже и @danko6 спомена, потвърждавам - английските текстове, предлагани от webselo/Кирчо/web_i_reklama категорично не стават за ползване, дори и в непретенциозен сайт.
Една идея нагоре от Google Translate са, ако някой го устройва подобно качество - "най-добрите" сигурно няма да го върнат.
 
Интересни неща изплуваха за най-добрите..интересно ще ми е да прочета тези статии на английски.
Но като в английския няма форма "youam"...:D
 
Последно редактирано:
"Най-добрите" летят в облаците напоследък ..

За 3*100 думи + 1*200 = 500 думи описание на БГ цена от 45 кинта ми се видя височка :D
 
е демек 300 да събереме 200= това пак излиза 500 , заеби ги тези глупости с математиката, а над друго набллягам
 
Говирим за други планети, там където не излизат сметките в математиката. Сега се сетигх, значи 1 + 1= не било 2 , аре да мислиме:)
 
Говирим за други планети, там където не излизат сметките в математиката. Сега се сетигх, значи 1 + 1= не било 2 , аре да мислиме:)
В трепетно очакване сме на Капитан Петко войвода и призива да се върнем по селата. :)
 
"Най-добрите" летят в облаците напоследък ..

За 3*100 думи + 1*200 = 500 думи описание на БГ цена от 45 кинта ми се видя височка :D
Доста скъпичко за текст на български език. Важното е да има хора, които да купуват подобни текстове....
 
Доста скъпичко за текст на български език. Важното е да има хора, които да купуват подобни текстове....
То цената е според качеството принципно, но щом колегите са се възползвали и не са доволни, значи е висока. Важно е съотношението цена/качество и възвръщаемостта от текста, а не просто цифрата...
 

Горе