Радиация в България

varro

Banned
Според вас дали е възможно да има радиация и в България?
Направиха ми впечатление няколко неща.
Сините сливи се извили като пружинки и са около 20 см дълги. Листата на дърветата (овошките) направо преминава светлина през тях.
Доматите и те някакви супер огромни в оранжерията а още зелени...
Турските ягоди вече трябва да зреят а са зелени и изглеждат като ябълки.
Белите пеперуди изчезнаха тази година през май, а всяка сутрин има по това време.
Котките и те спряха да чуват като им извикаш "писи".

Ако някой знае други симптоми при растения и животни да провери и да каже.
Все пак съм сигурен че дори и да има радиация тук и по света, ще се крие това до последно. И тази тема за отлагането на морското дъно около Япония. Всичко пак е измислица само да не сеят паника из народа по света.
 
От: Радиация в България

За радиация не знам, но хората из околните села се оплакват, че тази година са валели няколко пъти киселинни дъждове.
Преди няколко дни бях в АЕЦ и на таблото на кпп-то отчиташе радиационен фон дори по-нисък от нормалното
 
От: Радиация в България

Заформя се конспирация:)
 
От: Радиация в България

Ми купи си 1 машинка от нета и сам се увери дали има, според мен няма, кви са тия глупави конспирации, това да не ви е комуноидното време.
 
От: Радиация в България

:) Дори и да има/имало аз си мисля, че тя ще е прикрита. Нашата страна още не е "дорасла" за истинска демокрация и за това, всичко да се знае (все пак живеем в едно информационно общество вече). А и хората трябва да знаят какво се случва, защото все пак сме живи хора и трябва да знаем около нас какво става и какво се случва с каквото и да е. А иначе и аз чух че е имало киселинен дъжд. Що се касае за "изкривяванията" по зеленчуците, аз наблюдавм от доста време, че има деформации по някои плодове или зеленчуци . Тази пролет в марулите имаше по няколко "сърцевини"- вътре малките листа където са не са едно, а няколко. Та в този ред на мисли, би трябвало всичко да ни казват, но явно само името ни е информационно общество ....
 
От: Радиация в България

Ти луд ли си ? Нали ако има радиация, веднага ще се разчуе, аман от конспираторчета.
 
От: Радиация в България

Да, криеха го комунягите едно време. Но се надявам сега да имаме повече свобода на гласа. Всеки има право да знае, да не кажа е задължително да предопредят. Но и аз мисля, че няма. А и да има, то е в малки количества, които да в допустимите норми. Но се съмнявам да има. А дъждовете, за които се говори не са от радиация определено. Все пак говорим за киселинен, а не радиоактивен. Има разлика. :)

Аз не съм чувал нищо от известно време за Япония. Нито за центалите казват нещо, нито за нацията дали се съвзема от шока и преживяното. Но някъде разбрах, че америкаците май в този период от време са качили в %ти пазара на гайгеровите броячи. Малко са фанатици на тема безопастност, но това не е минус. :)
 
От: Радиация в България

Да, а аз одеве четох за химикалите, умишлено разпръсквани от самолети. Май са го давали подробно в Хрътките. Дано и това не е така, защото ... това си престъпление с/у човечеството :(

Много четеш, като те гледам какъв си вярващ на всичко, ходи се запиши в някоя братска секта, няма да им е трудно да ти промият мозъчето конспиративно.
 
От: Радиация в България

Бе това е от химичните следи бре...
аз забелязах че ми се смалява пишката... и това дали е от радиацията?
ще изхвърля линийката и ще си я меря с гайгеровия брояч вече...

Това със смаляването ще го преживея, ама защо новото поколение от 12-13 годишните приличат на кобили и имат хайдушки мустаци не знам...
и след 6-7 години като им дойде времето... какво ще правим ? ще караме на дърто или ще прекаляваме с алкохола за да не забелязваме?
 
От: Радиация в България

Това със смаляването ще го преживея, ама защо новото поколение от 12-13 годишните приличат на кобили и имат хайдушки мустаци не знам...
и след 6-7 години като им дойде времето... какво ще правим ? ще караме на дърто или ще прекаляваме с алкохола за да не забелязваме?

Ту ще е от храната да знаеш - минали са на американска царевица
 
Относно киселинните дъждове - изобщо не са новост.
Преди около 10г. имах случай лятно време да ме свари дъжд на улицата. Бях с къс ръкав и получих мехури по кожата.

Относно деформациите по растенията не знам, но в близост до моя град има военен полигон, където преди години горяха прословутите остарели ракети SS-23.
В последствие в близките на полегана села се раждаха козлета с 2 глави, както и др. животинки с увреждания (имаше ги снимани в един местен вестник).
И това се случваше баш бая преди АЕЦ Фокушима. Мисълта ми е, че отдавна сме еко катастрофирали. Хайде по този повод поздрав с Disturbed - Another Way To Die (http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo)
 
От: Радиация в България

Всички световно известни и свръх богати личности са масони. Няколко фамилий управляват света те са кръв с египедските фараони и това е доказано поне за някой. Във водата, детските храни и пастата за зъби е бъкано с флуор. Както и в отровата за мишки. Света се пренасели казват Рокфелерови. Гмо има само поради 2 причини намаляне на разходите за самата продукция и намаляне на населението на света. Химични следи по небето........ Разработка на Haarp (High Frequency Active Auroral Research Program) която цели контрол над времето + отравяне на земеделските площи. Натовците яко пръскат 5-6 часа следите не падат от небето, ако някой смята, че това е нормално аз НЕ. Така нека се насочим и към това кой е най-богатия рапър в света май беше Jay-Z. Музикалната му компания се казва roc-a-fella и прави пирамидки с рацете си сутрин и вечер по концерти и навсякъде. Roc-a-fella символизма с Рокфелерови е очевиден както и пирамидките който прави. Отделно че сме следени като опитни мишки. Цялата американска филмова индустрия е съставена от еврей. Съответно промивката на мозъци е контролирана. Забелязвали ли сте, че толкова са ни промити мозъците, че кажат ли ни терорист в главата ни излиза образа на на арабин с чалма а реално терористи има и в америка и негър може да е терорист. Американците когато избиват невинни те са герой, а когато те биват избити всичко става световен проблем.
И така още ли не вярвате в конспирацийте ???
 
От: Радиация в България

Заминавай се лекувай, куку такова, може би още има спасение за тебе.
 
От: Радиация в България

Късно е за лечение :)
За добро или зло в днешно време има свобода на словото не те виня, че си с мнение различно от моето.
Нали знаеш когато човек се чувства безсилен започва да обижда. Това е проста защитна реакция. Яростта и злобата води само негативи на самият човек който я изпитва. Скапва му нервната система, а оттам се стига и до други болести.
 
От: Радиация в България

Значи досега, да обобщим:

буш е ретпил ( някакво извънземно явно ;) )
масоните ни управляват - о шит, добре, че има просветени като горния куку, че да ни светнат, че богатите управляват света
ГМО цели да намали населението на земята
вирусите се пускат за да се намали населението на земята ;) - доста го намалиха ;)
-земетресенията са контролирани от ХААРП и времето също.
- Рокфелерови управляват света> масони са>
- терористите са светци, аллах акбар!
- Jay Z е масон> прави далавери с масоните > УЖАСНО! ДА ГО ОБЕСИМ! НЕ СТРУВА! А ТИЯ ДЕТО МУ КУПУВАТ И СЛУШАТ ПЕСНИТЕ ДА СЕ УБИЯТ С КАМЪНИ.

- ТРОВЯТ ВИ С ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ ЗА ДА ВИ УМОРЯТ




Казвам ти, намери психиатрична клиника и се лекувай, докато е време. Уморил съм се да споря с форумни тролове и кукута конспиратори, дето си мислят, че всичко на тоя свят се прави с някаква задкулисна цел, контролират ги, за всичко са им виновни евреите, масоните, лизардите и всякакви други всевиждащи и всевишни и висши, колко удобно, винаги да се оправдават с евреите и new world order, когато стане проблем.

Мисля да направя една тема за конспираторчетата, че поне да знаем кои са кукутата в тоя форум.
 
От: Радиация в България

Има независими измервачи на радиация, така че ако имаше, щеше да се разшуми.
 
От: Радиация в България

Ако бяха толкова независими нямаше да чакаме Японското правителство, първо да обяви че това се случи, налЕ?
 

Горе