Разговор с Радостин Валеов от target-box.com за новостите в дигиталния маркетинг

@Вискяр Градинаров - да, знам, така е. Не ми остава време за повече...
@nortrant - съгласен!
@stoineff - благодаря!

Момчета и момичета, хайде да водим продуктивни разговори и да се учим едни от други?
Много теми прерастват в подобни безумни спорове. Защо, питам аз? Не е ли това загуба на време?

Благодаря на всички, които отправиха градивни препоръки.
Моля спазвайте добрия тон.
 
@bobbydigital - готин пич, който има фирма за дигитална реклама, и цял живот се занимава с това, и му е интересно, и разбира много, и е мой приятел!
@cross - благодаря ти. Нямам време да се обърна, разбираш ли, от това са тези елементарни пропуски. Ще ги оправя и благодаря, че ги сподели.
@PetkanDiv - той не предлага новост.
@kamentk - Ради е номер 1! :)

Нещо не си разбрал/ла намека който направих под "ново". Нека обясня: Ако нищо не разбираш от SEO прочети книгата де то е превел Огнян. - за бай Гошо №1. И по-не, ще ти светне нещо.
Не става да кажеш, че някой е открил топлата вода.
Ама ако беше почнал така: " Пичове искам да направя реклама за мен си или за един Приятел" - ще ше да е по ОК за мен- отколкото това което пишеш.
 
'' съм завършил пиар и маркетинг в ЮЗУ и УНСС'' + снимката как са се подредили като шишета от кокакола на поточната линия в офиса е достатъчно.
Успех:)
 
Изумява ме колко енергия хвърляте, да отричате, да мразите и да се джафкате. :eek:

Между другото не знам колко е известен или дали трябва да има интервю с него, но работя с Радо вече няколко години и винаги е бил точен и комуникацията е била лесна.
 
Значи като гледам портфолиото не съм впечатлен, известен, неизвестен важно е портфолиото. От 13 години съм в онлайн нещата и не съм го чувал този човек и тази фирма за това ми е интересно, кой е и какво е постигнал, защото порфолиото на сайта не говори много (някакви измислени сайтчета), автора на темата също ми е непознат, а по принцип, когато чета, неща свързани с онлайн бизнеса предпочитам да чета достоверни източници или доказали се специалисти.

За сео конференцията и картелите може да се говори много, лъскав не лъскав, освен портофлиото и това какво е работено и постигнато нищо друго няма значение. Я ми покажи един от лекторите който да не е значим за БГ онлайн бизнеса.

Дай да видим портфолиото на огнян младенов или лежим на стари лаври?
 
Ради е един от малкото хора с които се разбираме с два мейла. Не да си пишем 3 дни и накрая да не свършим работата.. Това е достатъчен атистат за него. Повечето от хейтващите тука обикновенно не са така, което е показателно за професионализма.
 
Да не съм му ПР на Огнян, ако нещо те интересува си го намери сам.

Ти започна с искането за портфолио... и аз ти дадох пример за това как лъскави имена нямат портфолио. Т.е. това тр да ни подскаже, че те привличат клиенти по друг начин...
 
Ти започна с искането за портфолио... и аз ти дадох пример за това как лъскави имена нямат портфолио. Т.е. това тр да ни подскаже, че те привличат клиенти по друг начин...
Пич знаеш колко ми дреме за Огнян и неоговото портфолио, имал съм разговор с него преценил съм че разбира. Човека от статията не го познавам, портфолиото не ме впечатлява не съм и чувал за него. Точка.
Има два начина да си иградиш мнение, или портфолио или от уста на уста, Огнян е уста на уста не му трябва портфолио. Самия факт че направи конференция която продава говори много. Пак ти казвам дреме ми за Огнян, за пича от статията също, просто трябваше да има едно представяне, това еди кой си направил е еди какво си и тн.
 
Последно редактирано:
Пич знаеш колко ми дреме за Огнян и неоговото портфолио, имал съм разговор с него преценил съм че разбира. Човека от статията не го познавам, портфолиото не ме впечатлява не съм и чувал за него. Точка.
Има два начина да си иградиш мнение или портфолио или от уста на уста, Огнян е уста на уста не му трябва портфолио. Самия факт че направих конференция която продава говори много. Пак ти казвам дреме ми за Огнян, за пича от статията също, просто трябваше да има едно представяне, това еди кой си направил е еди какво си и тн.
Човекът го оправи вече. Хайде спрете да го хейтите, като има нещо за казване се казва и се приключва.
 
haters gonna hate... и във всяка тема ще е така, всеки ден до победата :D
Би ли казал кое точно е хейт в това изречение:

А кой е Радостин Валеов и какво е това target box? Защо трябва да го четем това?

просто трябваше да има едно представяне, това еди кой си направил е еди какво си и тн.
 
Значи ако не следваш вълната да ахкаш, да хвалиш, да подкрепяш или недай си боже зададеш неудобен въпрос си хейтър?
Пича и аз не съм го чувал, но сайта му говори много.
Как може да продаваш тия услуги като маратонки с количика?!? - http://www.target-box.com/facebook-reklama
Мога и още да пиша ама не си струва.
 

Горе