Размисли и страсти?

cecipenev

New Member
Правя тази тема, не защото искам да трупам мнения, а защото имам нужда.
Не това е единствения форум в който влизам, но тук виждам, че всички що годе са пораснали в живота ( не става дума за интернет бизнеса )
Имам нужда да споделя ужасно много неща, но така с непознати нямам смелостта, а може би ще се намери човек, който ще ми каже точните думи, на точното място за точната цел, а тя е да се изправя с вдигната гордо глава и да продължа напред..

сигурно ще се запитате какво пък толкова има.. като ви кажа ще кажете, че на всеки се случва, да така е, не ми се случва за първи път, а когато ми се случи за първи път ми трябваха 5 месеца, за да се съвзема..

темата е любов..

какво правите когато се запознавате с един човек, опознавате го, грабва ви нещо в него, започвате да харесвате всичко в него, начина на мислене, думите, които използва, начина на действие в различни ситуации, начина на поглед и т.н., започвате да се привързвате., да се доверявате, въпреки, че сте позагубили доверието към другия пол. почвате да се влюбвате.. и от там ставате щастлив..започвате да правите всичко, само и само да е всичко на шест, започвате да пренебрегвате себе си, за да сте добре, започвате да правите планове, започвате да мечтаете истински с една цел - да сте щастливи двама в едно. приемате този човек като упора за всичко, като стимул, правите индивидуални цели за постигане, за които трябва човек, а именно този човек, за да ви подкрепя, за да идва да ви гледа, да ви се радва, да ви защитава, да знаете, че той е вашия човек и иска да е с вас, да ви помага и просто идва един момент в който този човек казва, не искам да бъда повече с теб и следва причината, която е повече от смешна, сигурен съм, че никога не бих наранил по този начин човека до себе си, а има такива които го правят за жалост..

е излях много малка част от себе си и моята мъка, така, че ако имате и вие или просто коментар направете го..
 
И на мен ми се случи абсолютно същото и причината наистина за мен беше нарпаво смехотворна :) НО стана ясно, че ако съм се бил променил по начина, по който тя искала можело още да сме заедно :) От цялата работа разбрах няколко неща. В началото ме болеше много и наистина бях готов да направя каквото и да е, за да сме заедно, после като помислих малко по трезво, осъзнах, че тя не ме е обичала толкова колкото аз нея. Та защо да се променям заради някой, който не споделя същите чувства като моите, второ тя не ме оценява, щом е искала да се разделим значи не ме заслужава.

Помисли и ти малко трезво дали си заслужава наистина това момиче, да страдаш заради нея, дали и тя би страдала така или би си казала ебал съм го ще си намеря друг. Щом те е зарязала не те заслужава и това е. Кажи си и ти ебал съм я в тъпата путка вдигни си главата и това е. Не ти трябва такъв човек. Започни да се учиш от връзките си и така да можеш по-лесно да прецениш дали следващата ще е подходящата за теб или отново ще те среже изведнъж като леден душ рано сутрин :roll:
 
Ами значи това последното ми беше 2рия такъв случай.
След първия път вече знаех що годе какво правят, когато еди какво си ти проработи след като усетих, че има нещо и я попитах има ли нещо и тя ми каза, не искам да бъда с теб, защото си харесах друг.
Тук идва момента в който се сещам, колко съм дал, колко съм правил, директно смея да твърдя, че никога не съм обичал толкова даден човек и не съм правил толкова за човек.
Тя го знаеше и по време на връзката ни правеше не една грешки и глупости, които аз прощавах, за да сме заедно.
Явно не ме заслужава, но не мога да се смиря, че направи така, от нея не го очаквах.. та тя беше човека, който в началото ме помоли да не я нараня, защото е била наранявана..
Тя беше човека, който майка ми заобича като дете собствено..
Тя беше човека, който ми се кълнеше, че дори и да си хареса някой, никога не би ме оставила, защото знае че това са временни работи, а любовта която и давам аз е вечна..
 
Ами жените са егоистки! И аз дадох много и аз.... Но накрая важното е, че това за тях не е от значение. Жените са повърхностни копелета. ТЯ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА и повярвай ми някой ден ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО, като попадне на мъж, който разсъждава по друг начин :) И въпреки това забрави я. Намери момичето което те заслужава. Всяко зло за добро :) Остави ги тея мазохистки да вървят при тези които само ги нараняват. ТОлкова са тъпи направо незнам :)
 
Точно там отива, където не им пука за такива като нея.
Не оцени семейството ми което даде всичко нужно, не ме оцени мен, не оцени всеки един жест, който направих, всяка една прошка.
Не мога да проумея все още, че тя точно тя е способна на това.. това ме мъчи.
 
BRAIN_PAIN каза:
Щом те е зарязала не те заслужава и това е. Кажи си и ти ебал съм я в тъпата путка вдигни си главата и това е. Не ти трябва такъв човек. Започни да се учиш от връзките си и така да можеш по-лесно да прецениш дали следващата ще е подходящата за теб или отново ще те среже изведнъж като леден душ рано сутрин :roll:

Така, така. Това ми харесва. Аз бих допълнил: горе главата, бате. Не се вайка и сдухвай за такива нещо. Живота продължава, въпроса е дали ще позволиш на такива "дреболии" да те спъват.

Още нещо - не искам да прозвуча плоско, но има жени като:

jessica-alba-california.jpg
nicole.jpg

2006-03-28T17_39_37-08_00.jpg
270687510_small.jpg
scarlet_johanson.jpg

Не е нужно да се терзаеш, а в крайна сметка тя се е прецакала че те е зарязала. И е хубаво с всеки твой успех да си го доказваш. Звуча малко <абе не е малко> мотивационно, но ако тук не се подкрепяма - няма как, нали?

:wink:
 
Жените са способни на всичко, може да казват, че те оценяват ама примерно щото не си вчесваш косата и не искат да са с тебе :lol:
А после като станат на по 30-35 години, ееех къде са свестните мъже ееех къде е това, къде е онова, а свестните мъже вече заети :) Еми така е :) Забрави я просто, помисли трезво над нещата, обмисли всичко и си дай сметка, че тя не те е заслужавала, щом не оценява това което си и давал, като мъж, като приятел, като семейство дори. Спри да контактуваш с нея дори ако е нужно :) И просто намери момичето, което ще оцени теб и това което правиш и което си направил
 
Блинки, така е и за което благодаря ( за мотивационното )
Трябва ми някакъв тласък, знам че не е единствената, около мене ( тук не искам нещо като реклама да създавам ) има много момичета и повечето хубави, но нали знаете, то сърцето не пита.
Момичето ме заплете явно в лъжите си, че не иска да ме наранява, че иска сериозна връзка и т.н. аз се вързах и сега си тъжа..

А като цяло - за успехите.. имах много планове, които искам и сега да постигна, но в нея виждах, човек който ме подкрепя за всичко и че ще го прави за в бъдеще, човек който да идва и да ме гледа и да е с мене, да ми дава кураж и да ми дава сили, само че направи така, че не да успея, а да рухна..
 
Кофти е така от страни да се дават препоръки (колкото и правилни да са те), защото всички знаем колко тежко е на човек, когато се случат така нещата, но бих ти казал само едно- времето лекува ;) . Докато времето напредва има други варианти, които лекуват- водка, коз, приятели и най-ефикасното- работа!
 
Fishy каза:
Кофти е така от страни да се дават препоръки (колкото и правилни да са те), защото всички знаем колко тежко е на човек, когато се случат така нещата, но бих ти казал само едно- времето лекува ;) . Докато времето напредва има други варианти, които лекуват- водка, коз, приятели и най-ефикасното- работа!

Всеки знае тези методи, но лично аз, аз имам нужда от любов, не само да ми се дава, но и да давам, иначе се чувствам празен.
Самотен.. имам приятелите, когато искам мога да излезна и да се 'смачкам' я в ориента, я някъде другаде, но след това като се прибера и видя, че съм сам.. като знам, че никой не ме мисли.. като знам, че никой не ми е утеха..
 
cecipenev каза:
Самотен.. имам приятелите, когато искам мога да излезна и да се 'смачкам' я в ориента, я някъде другаде, но след това като се прибера и видя, че съм сам.. като знам, че никой не ме мисли.. като знам, че никой не ми е утеха..

Така е брато, разбирам те всички сме се чувствали така или се чувстваме в момента ...
Чакаш, чакаш докато не намериш подходящата, която да обичаш, но и тя да те обича...

Едит:
А това момиче изглежда просто не те е заслужавало и не те е обичала истински... може би е била с теб просто за развлечение(не искам да те убидя или нещо от сорта...) - всички са такива :?

Късмет
 
Не знам как да се концентрирам, не знам как да забравя, не знам как да излезна от ситуацията с вдигната глава.. не знам..
не мога да допусна, че тя го направи.. това ме измъчва ужасно много.

Не знам за какво е била с мен, но през времето което бяхме заедно, тоест през повечето, не изцяло беше супер.. грижише се за мен, няма не ми се прави тва и тва, всичко нормално което е попринцип си го е правила, не е имала претенции за нищо, винаги е благодарила за всичко, плакала е пред мен, показваше ми неща, които други не са, а те са свързани с това, че ме обича. това ме накара да и повярвам и явно да се влюба толкова.
а не мога да си представя аз да обичам толкова, да знам че някой ме обича ужасно много и бил дал всичко за мен и да си харесам някое момиче и да я зарежа.. това просто не ми минава през ума..
 
Сега без да се обиди никой, но ми звучите все едно чета теенпроблем (имах нещастието да го посетя един път :? ) .Разбирам че е кофти ама живота си продължава.Когато седнеш да се самосъжаляваш да си викаш колко яко е било, що те е напуснала и тем подобни не очаквай да си намериш нещо по добро.Сам не си ли помогнеш няма кой да ти помогне.

BRAIN_PAIN

Не е казано че трябва да се учи от грешките си и че със всяка следваща връзка ще става по добре.Важното е да откриеш човека когото наистина ще обичаш и той ще ти отвръща със същото..може да е от 1-вия път ...е разбира се може и от 20-тия.

Blinky

Тия ако ги видиш без грим и фотошоп и ще се уплашиш.Имаше доста материал заснети от папараци на холивудските красавици в ежедневието им.По хубави момичета от българските няма...затова и всички чужденци дето идват го казват.

Накратко - мисли позитивно,мисли си за човека който искаш да е до теб и да споделя същите чувства,наслаждавай се на живота и не се надявай някой да ти каже правилните думи..открии ги сам.Рано или късно този човек ще се появи..всичко зависи от теб
Всеки сам избира и управлява живота си.
:wink:
 
Както знаете аз не обичам да говоря много и този път няма да изневеря на себе си :) На колко години си 15,16,17..20? Добре дошъл в живота.. Според мен си прекалено малък да се вайкаш и отчайваш защото ще има още много след нея. Може би следваща ще истинската или пък ще дойде след 10 години. И я ми кажи за какво да си пропиляваш 5 месеца да страдаш, като можеш през тези 5 месец да търсиш и намериш истинската? Ти си почуствал какво е да си влюбен в някой и да ти е хубаво с него, а почустал ли си какво е някой да е влюбен в теб и да му е хубаво като сте заедно? Вдигай си главата и право напред! Каквото било било...нищо неможеш да промениш, а и немисля, че трябва да се опитваш..Живота е проба-грешка, проба-грешка..докъто не удариш шестицата и вече не чустваш за нужно да пробваш. Малко попрекалих и затова ще те посъветвам само още едно нещо. Няма смисъл да се тормозиш и да си навреждаш заради някой, който не го заслувава!
 
EzRoLiT, прав си доста са ги пипнали, но нека ходя с Джесика Алба пък да ми е кофти. Мисълта ми е че има жени, които печелят добре и са яко секси, което означава че пропуснат шанс тук няма.

Tsanko, е прав. Съсредоточи се върху настоящите и бъдещи цели. много от хората завършили кофти в любовта, след това поставят цели, към които се придържат стрикто - това им пречи да мислия за случилото се, както и ги мотивира за по-добри постижения в живота им. :wink:
 
Братле Жените са кучки(вцяко правило си има изключение), затова незнам на колко си години всичко с времето си, един път си се опарил, втори път си повторил, всичко се преодолява. Сигурен съм че следващия път като се забиеш с някое девойче ще си много по-предпазлив емоционално и всякак си. Аз от личен опит знам, че колкото по-малко внимание обръщаш на една жена и не и уидисваш на секви прищявки тя все повече започва да те уважава и желае, защото жените са свикнали мъжете да са им в краката и като срещнат някои индивид, които е непокорен те се дразнят и още повече се привързват. Затва менче не ти е първата няма да и последната аз съм сигурен, че един ден ще намериш човека които ще обикнеш когато видиш че той те уважава и държи на теб и когато се сетиш за тези първи любовни драми, ще си казваш: боже какъв балък съм бил да ги преживявам тези....
Затова обичай семейството си те никога докато сред живите няма да ти обърнат гръб и да те изостават, а напротив в най-трудните моменти винаги ще ти помогнат.
Сега те съветвам с приятелите които си загърбвал заради въпросното момиче да им обърнеш повечко внимание, така ще се съвземеш по-бързичко.
Еми та тава е баце :)
 
чудя се да се занимавам ли с момичета, колкото да я забравя или просто с приятелите да излизаме, смисъл аз си усещам нещата, то и така трябва да бъде, но от опит ви питам.
 
1. Много е важно да разбереш че "това което даваш" и "това, което приемат" са две различни неща.... давай умерено, няма смисъл да се раздаваш на 100%. Може да се формулира и с цитат: "Не можеш да накараш някого да те обича, можеш само да позволиш да бъдеш обичан..."

2. Намери си жена с цели! (Примерно бившата ми приятелка си е поставила за цел да си купи апартамент, сегашната иска да работи в Disney като режисьор.... какво искаше твоята? - "тИлИфончИ"?... да го духа ако съм прав)

3. Много е сложно сам да го проумееш но е тъпанарщина да си влюбен гълъб... виж не казвам да не обичаш някой... може да обичаш някой страшно силно, но не трябва да се влюбваш... когато си се повлюбил, вярвай ми можеш да очакваш само простотии от нейна, а и от твоя страна.... все пак е малко сложно това и ти трябва специален тренер :wink:

Вместо заключение ще ти споделя и думите на една жена: "Ние жените не искаме много..... просто много често не знаем какво искаме"

Успех!

ПС: вземи се стегни и си впрегни болката, гневът и сълзите в нет бизнес... работата ще те спаси, повярвай ми, а и след като се пооправиш ще дойде следващата!
 
takamoto, благодаря ти за коментара.
до преди час субмитвах сайта си около 2-3 часа и доста ми помогна, не мислих и си пооправих малко настроението.

утре като стана ще си пооправя сайта и ще си дам като цел да успея с това което съм се взел, напук на нея и за да докажа на себе си, че една жена не трябва да проваля нито едно мое желание.
 

Горе