Размяна на услуги - Интересувам се от SEO

V.Andreev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
61   0   0
Здравейте колеги,

Трябват ми SEO услуги на български сайт по - сравнително лесни думи.
В замяна на Вашите услуги аз Ви предлагам мой.

Добър съм в флаш и имам основни познания почти по - всичко в ИТ
Може да си изберете нещо от тук като имате предвит, че мога повече ( просто не съм правил update на страница )
Друго което е вариант е реклама + линкове в дадени мой сайтове. Публикуване на Ваши линкове в фейсбук страници и много други.
Инсталиране на система, добавяне на модули, правена на онлайн магазин и много други.

Услуга за Услуга

Пример :

Вие ми дигате сайта с няколко позиции напред по - думата "панделки"
Аз Ви изработвам уникален флаш банер.

За контакти в темата, на лично съобщение или на скайпа.

Сериозен съм и търся сериозно отношение! Ще получите всичко което искате дори повече, стига да правите това което казвате, че можете!

От: Размяна на услуги - Интересувам се от SEO

Харесва ми.
Но имам нужда само от линкове, ако предлагаш.

Харесва ми.
Но имам нужда само от линкове, ако предлагаш.

Имаш лично съобщение.

Все още търся сериозен човек.

Андреев - незнам какво си му направил на този сайт обаче - при мен се зарежда много бавно и УРЛ-тата са ти много странни
Провери какво ти бави зареждането и хвани някой да ти оправи урлтата
Също така наситеността на думите не ти е добре ако - панделки са ти основната ключова дума я подсили малко защото в момента е на 4 място по използване и е само процент и половина от общият текст.

Андреев - незнам какво си му направил на този сайт обаче - при мен се зарежда много бавно и УРЛ-тата са ти много странни
Провери какво ти бави зареждането и хвани някой да ти оправи урлтата
Също така наситеността на думите не ти е добре ако - панделки са ти основната ключова дума я подсили малко защото в момента е на 4 място по използване и е само процент и половина от общият текст.

Сигурен ли си, че ти бави. Сега отворих доста страници, проблем няма с скороста. ( не е супер бърз но не е и бавен )
Относно улр-тата кое им е странното?

Може само при мен да бави защото не съм в БГ
Когато вляза през линка ти от подписа през ахава.бг ми показва следният линк
http://uau. bg/-?lang=bg&doSomething=[type%20Function]&doSomething2=[type%20Function]&MENU=[object%20Object]&Functioned=[object%20Object]&menu=[object%20Object]

Може само при мен да бави защото не съм в БГ
Когато вляза през линка ти от подписа през ахава.бг ми показва следният линк
http://uau. bg/-?lang=bg&doSomething=[type%20Function]&doSomething2=[type%20Function]&MENU=[object%20Object]&Functioned=[object%20Object]&menu=[object%20Object]

Сега тествах но нищо подобно не ми излиза като УРЛ - което е много странно и все още не разбирам от какво може да ти показва така на теб.

Сега тествах но нищо подобно не ми излиза като УРЛ - което е много странно и все още не разбирам от какво може да ти показва така на теб.

става въпрос когато се влезне през ahava в uau, чрез линка в облака който е в средата на сайта (ahava)

От: От: Размяна на услуги - Интересувам се от SEO

става въпрос когато се влезне през ahava в uau, чрез линка в облака който е в средата на сайта (ahava)

Добре, мерси за инфото.

Горе