Разработихме ROI & LTV Calculator за WordPress & WooCommerce

web_i_reklama

Active Member
Колегите програмисти в звездния ни състав разработиха този продукт, чрез който бизнес собственикът може да си сметне оперативна печалба, съотношение между вложени средства за реклама и възвърнати, и доживотна стойност на клиента.

Можете да видите снимки от продукта, прикачени.
За момента калкулаторът за възвръщаемост, който е плъгин за WordPress, е наличен само за текущите ни клиенти. Планираме да го пуснем безплатно на даден етап.

Снимки:
http://prntscr.com/lcz8yd
http://prntscr.com/lcz922
http://prntscr.com/lcz93t

Поздрави,
Кико
#webselo
 

web_i_reklama

Active Member
Уважаеми колега, благодаря ти за обратната връзка. Все пак, запазвам си правото да публикувам теми за неща, които сам смятам за интересни.

Усмихнат следобед :)
 

web_i_reklama

Active Member
Впрочем, плъгинът представлява 4 форми - под всяка от формите има формули, свързани с постигането на крайния резултати - Customer Lifetime Value (LTV).
Всяка от формите може да се извежда самостоятелно, като целта е калкулирането на LTV.
 

Blinky

Owner
@Blinky тая тема какво общо има с раздела
По принцип е за WP секцията. Не знам защо е тук. Ако освен не събира мнения за плъгина, за додовелопване. Ако е така - остава, но иначе да я преместя?
 

web_i_reklama

Active Member
Привет, би било много ценно и други хора, особено ако има хора от маркетинга, да споделят мнение тук.
 

ReminD

Well-Known Member
Привет, би било много ценно и други хора, особено ако има хора от маркетинга, да споделят мнение тук.
Здравейте на Всички! Нямам екип от златни програмисти, но успях да изработя продукт, който чрез който можете да качвате изображения чрез WYSIWYG plugin-a tinymce, като към тях е закачена и back end логика. Планирам да го пусна безплатно към даден етап.
Можете да видите снимки на продуктаби било много ценно и други хора, особено ако има хора от програмирането, да споделят мнение тук
//shitpost
 

Attacker

Active Member
Ако на собственик на бизнес му е необходим плъгин за WP, за да смята базови показатели като LTV и оперативна печалба, значи има проблем.
 

AMitrev

Well-Known Member
Лошо няма да има калкулатори за по лесно смятане, но освен хвалбата не виждам нито код за коментиране нито алгоритъм... нищо :D
 

Горе