Разработихме ROI & LTV Calculator за WordPress & WooCommerce

webselo.com

Active Member
Колегите програмисти в звездния ни състав разработиха този продукт, чрез който бизнес собственикът може да си сметне оперативна печалба, съотношение между вложени средства за реклама и възвърнати, и доживотна стойност на клиента.

Можете да видите снимки от продукта, прикачени.
За момента калкулаторът за възвръщаемост, който е плъгин за WordPress, е наличен само за текущите ни клиенти. Планираме да го пуснем безплатно на даден етап.

Снимки:
http://prntscr.com/lcz8yd
http://prntscr.com/lcz922
http://prntscr.com/lcz93t

Поздрави,
Кико
#webselo
 
Убеден съм, че "звездните" програмисти ужасно много се гордеят с плъгин, съставен от една форма и 3 полета. И не виждам смисъл да се пуска тема за нещо, което дори няма демо, а няколко скрийншота.
 
Уважаеми колега, благодаря ти за обратната връзка. Все пак, запазвам си правото да публикувам теми за неща, които сам смятам за интересни.

Усмихнат следобед :)
 
Впрочем, плъгинът представлява 4 форми - под всяка от формите има формули, свързани с постигането на крайния резултати - Customer Lifetime Value (LTV).
Всяка от формите може да се извежда самостоятелно, като целта е калкулирането на LTV.
 
Привет, би било много ценно и други хора, особено ако има хора от маркетинга, да споделят мнение тук.

Здравейте на Всички! Нямам екип от златни програмисти, но успях да изработя продукт, който чрез който можете да качвате изображения чрез WYSIWYG plugin-a tinymce, като към тях е закачена и back end логика. Планирам да го пусна безплатно към даден етап.
Можете да видите снимки на продукта
14a782305bbab162ba94893a4fefef27.png

198ef0285e80b7e5de59d590dd0a0ca0.png


би било много ценно и други хора, особено ако има хора от програмирането, да споделят мнение тук
//shitpost
 
Ако на собственик на бизнес му е необходим плъгин за WP, за да смята базови показатели като LTV и оперативна печалба, значи има проблем.
 
Лошо няма да има калкулатори за по лесно смятане, но освен хвалбата не виждам нито код за коментиране нито алгоритъм... нищо :D
 

Горе