Разработка на плъгин

Victor R

Well-Known Member
Здравейте,
отдавна не съм имал взимане-даване с разработчици на свободна практика и затова се допитвам до вас, защото не знам какво да очаквам като цени, а и към кого да се обърна.

Имам нужда от изработка на CDN плъгин за WP, който в най-първобитния си вариант ще трябва да:
1. позволява въвеждане на API key и изтеглане на информация от следното API
2. да позволява, може би чрез dropdown меню, да бъде избран един от резултатите от точка [1]
3. да rewrite-не всички линкове към статично съдържание в сайта (jpg, png, webp, css, js, woff и тн.) към URL, който API-то ще връща на база на избрания резултат в точка [2]

Освен разработката и публикуването му, плъгина ще трябва да се тества и, ако има нужда, да се ъпдейтва за да бъде съвместим с нови версии на Wordpress. Нужна е и 100% съвместимост с Woo, в случай че се изисква нещо специфично при него.

Какво трябва да очаквам, разбира се грубо, като цена за изработката му и последващата поддръжка?

Мерси.
 
Първобитен вариант - в горния диапазон на 3-цифрените числа.

Поддръжка - ако ще се хоства в официалното репо е добре леко да се ъпдейтва на всеки major release щото иначе ти изписват едни предупреждения на жълт фон, което има тенденцията да разколебава юзърите..
 
Бихте ли споделили, защо не можете да ползвате услуга от типа на Клаудфлеър?
 
https://github.com/hristonev/sportmonks-client-bundle Този плъгин съм го писал преди време. Нямам обаче нужните познания за добър продукт под УП. Писал съм плъгини за тази платформа, но определено не съм в час с добрите практики.
 

Горе