Разсмей ме и спечели статийка :д

darkenergy_

Active Member
Правила на играта:

Всеки от вас може да пробва по веднъж да ме разсмее с цитат, виц, картинка или каквото прецени - по една публикация на човек.
Трите най-забавни (според мен) печелят по една хубава статийка на български език от webselo.com :)

Краен срок:
9.11.2015 г. 23:00 местно време.
Ще обявя тримата печеливши в рамките на два работни дни след изтичане на срока.

Сега вие сте на ход. Успех и много смях :)
 
Последно редактирано:
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Краен срок:
9.15.2015 г. 23:00 местно време.
9.15.2015 ?

12195845_462338893974383_872731771466388376_n.jpg
:D:lol:
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Ха-ха, оправих го.

:)
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Жена се качва на автобуса с бебето си. Шофьорът ги вижда и възкликва " Аааа, това е най-грозното бебе което съм виждал през живота си!" Жената, бясна отива назад в автобуса, сяда и казва на мъжа седнал до нея "Шофьорът току що ме обиди много грубо!" на което мъжът отвърнал "Я отидете и му теглите една! Давайте, аз ще Ви държа маймуната!"
 
Последно редактирано:
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Да кажеш за сегашните управници:
-Поне строят нещо'
е все едно родител да каже за сина си педераст
- Е, поне прави секс
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Аз ще заложа на това видео и Къцката придава няколко левела отгоре :D
[video=youtube;QjZu3dViNNg]https://www.youtube.com/watch?v=QjZu3dViNNg[/video]
 
От: От: Разсмей ме и спечели статийка :д

943772_10151395235301367_1538240084_n.jpg

Една жена влиза в месарницата и пита месаря:
- Имате ли свинско месо?
- Да – отговорил учтиво месарят – Да ви го нацепя или да ви го начукам?
- А, не, не – жената се смутила – А имате ли птици?
- Разбира се, да ви тегля ли една патка?
- Не, не, дайте ми малко карантия.
Месарят:
- Дайте да ви тегля един език, че да си ходите по живо, по здраво!
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Big Brother по цигански:
Първи ден: Голям купон по случай, че сите роми заедно са събрали 12 души, които не са роднини помежду си. Освен това са сами в цял апартамент от 300 квадрата. Йедене и пиене на корем, докато е още чистичко.
Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини.
Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат.
Четвърти ден: Нонстоп секс, понеже няма друго за правене.
Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите.
Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200 процента на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп секс.
Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, програмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.

8453829G.jpg


От "Windows" съобщиха, че разработват нова версия за България, в която до възможностите "Yes", "No" i "Cancel" ще има още една- "През оная ми работа ми е, я се скривай!"

8453839X.jpg


А сега, моля, бихте ли обяснили подробно точка по точка: защо ме считате за досаден?
 
Последно редактирано:
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

От мен два вица един кратък и един малко по-дълъг.

Мъж се прибира от Америка, жена му го чака в спалнята.
Той: "Ко ма гледаш ма юрагна дай" (you're gonna die).

-------------------------------------

Отишъл попа при кмета и му се оплакал :
- Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя?
Кмета го посъветвал :
- В неделя извърти проповедта към десетте божи заповеди. Когато стигнеш осмата "не кради" се спри за малко и огледай хората. Който си наведе главата той го е откраднал.
В понеделник кмета вижда попа си кара колелото.
- Е, как е попе? Кой го беше откраднал?
- Не бе! Аз като стигнах до шеста "не пожелавай жената на ближния", и се сетих къде съм го забравил ...
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Самолет излита, набира височина и компютърен глас съобщава:
- Уважаеми пътници, това е първият в историята на човечеството полет, напълно управляван от компютърна система под Windows. Летим на височина 11000 метра, всички системи работят нормално, температура на въздуха минус 15 градуса, минус 15 градуса, минус 15 градуса...
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Чудех се дали да разкажа виц или да споделя снимка, че после ми хрумна да споделя неща от ежедневието ни. Истински случки, не отстъпващи по нищо на вицове:

Случай 1
Един познат охранител-пенсионер обича да си държи документи и ключове в една чантичка, преди време я загубил в централният парк на града. Не щеш ли попаднала в ръцете на две жени и мъж от рода на тъмнокожите ни събратя мангасарян. Човечецът оклюмал и отчаян, че ще намери чантичката отива да се прибира към дома знаейки че жената ще се прибере към седем и трийсе от работа, сяда на пейката пред блока и зачаква бъбрейки с познати от съседните входове. По някое време тъмнокожи субекти наближават блока и най-спокойно си отключват и влизат във входа, качват се на етажа влизат в апартамента и прибират каквото намерят, телевизора увиват в родопско одеало в специфичен цвят и лека полека се измъкват. Нашият охранител-пенсионер се чеше по главата как тази тъмнокожа компания едва ли не има също като тяхното одеало, но и през ум не му минава да ги пита от къде го имат. след около 30 мин. си идва жената, качват се горе и оала - апартамента оалатарашен, ебаси кефа. Почват да звънят по спешни телефони така нататък, след час ченгесарите гепят компания мангасарян пред известен търговски център с всички атрибути. Малко ги затруднил пича с родопското одеало на гръб, че пешачка развивал скорост над 60 km/h, но всичко завършило благополучно за възрастното семейство.

Случай 2
Точно преди седмица, в малко градче с пазар възрастен братчет на 35 с тъмен оттенък на кожата седи до скарата и поръчва 3-та мастиска. След половин час пристига жената и след още час уговорки тръгват да се прибират у село, но тъй като по това време (5 часа вечерта) няма транспорт натам, за пари за билет не говорим изобщо - решават да повървят пешачка и да се полюбюват на романтичната вечер. Едва на третия километър на братчеда му идва музата и решава да налази жена си, но тя не е на същото мнение и може би малко за да му достави по-голямо удоволствие - по време на любовната игра се съпротивлява (като внимава да не го откаже съвсем). Може би след 5-6 минутната игра всичко си идва на мястото и купонът започва, за жалост не толкова добронамерени туристи преминаващи от там с личен автомобил, звънят на 100 и дванайсе съобщавайки за ужасни деяния "изнасилство по пътя за село Орешак, точно до орехите", родната полиция е на крак. Две патрулки пресрещат отвсякъде изнасилвача, като внимават да го хванат на калъп, така и става. Капанът щраква и светват фенерите - Кой си ти? Какво става тук? Хладнокръвно става брачеда - роднина на пигмейски вожд, поглежда смело в лампите и заявява "Мандрахерцам жена си, проблем ли има". Горките ченгесари, начумерени и подвили опашка, ядосани че похабиха бензина с който щяха да идат на лов уикенда се прибират в участъка.

Това са две реални случки от съвсем близко минало, малко поукрасени от моя милост.
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Петел подгонил кокошчица да я опъва. Кокошката си казала - ех, иска ми се много, но ако му дам - ще реши, че съм лесна - ако пък бягам много - ще се откаже...я да се спъна.
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Кораб бил засечен от подводница, която изстреляла торпедо. Капитанът на кораба извикал мичмана и му казал да съобщи, че ще потънат но без да предизвиква паника.

Мичманът отишъл при моряците, извадил си оная работа и казал:

-Ха на бас,че като ударя с нея по масата и кораба ще потъне.

Естествено екипажът не повярвал. Мичманът ударил по масата, корабът се разцепил на две и потънал.

Срещат се след два дни Капитанът и Мичманът всеки на отделна отломка. Капитанът казва:

-Мичмане, Мичмане, не разбрах какво стана. Уж торпедото ни подмина, а корабът пак потъна!
 
От: От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Аз ще заложа на това видео и Къцката придава няколко левела отгоре :D
[video=youtube;QjZu3dViNNg]https://www.youtube.com/watch?v=QjZu3dViNNg[/video]

[video=youtube;AFmEauqWErQ]https://www.youtube.com/watch?v=AFmEauqWErQ[/video]
Поздрав. ;-)
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Честито на:

@realmoney
@danko6
@cross

Бихте ли ми изпратили на [email protected] темите, по които бихте желали да ви напиша текстове?

Благодаря на всички за участието :)

Спокойна вечер на всички.
 
От: Разсмей ме и спечели статийка :д

Първият текст е готов и изпратен. Очаквам от останалите двама печеливши мейл :)
 

Горе