Разширете пазарния си дял безплатно!

arcsales

Active Member
Здравейте колеги предприемачи и уебмастъри!
Ако търсите начин да разширите пазарния си дял онлайн значи четете правилния пост.

Тук съм, за да ви предложа услуга, която ще умножи онлайн присъствието ви.
Предлагам ви безплатно и с минимални усилия да добавим всички ваши продукти от вашия онлайн магазин в моя уебсайт чрез еднократен експорт/импорт след, което аз ще се грижа да привличам трафик към вашите продукти, като от вас се иска само да поемете обслужването на клиентите си.

Вярвам, че с тази ваша следваща стъпка в развитието си, можете само да подобрите текущия си онлайн статус.

Повечето системи, с които са изградени магазините ви вече имат функционалност за експорт на продуктите ви и от вас се изисква само да я използвате и да ми изпратите файла под каквато и да е форма, за да мога да го добавя, а ако тази функция отсъства, вие не знаете как да си направите екпортен файл от датабазата, а вашия програмист ви е заявил цена за подобно нещо, тогава съм готов да предоставя индивидуални консултации за експорта, както и да помогна лично. Напълно безплатно!

Независимо дали имате 50 или 50 000 продукта... предложението остава в сила!

Ако имате някакви въпроси съм на линия и ще помогна на всеки заинтересован.
Продуктите ви ще бъдат добавени в сайта ми за безплатни обяви www.Prodavase.bg като от вас се изисква да имате профил, в който да добавя продуктите ви.

Освен това вече предлагаме и платено професионално писане и пренаписване на заглавията и описанията на вашите продукти. Това значи, че вашите продукти ще получат увлекателни текстове, които ще се харесват не само на клиентите ви, но и на Гугъл, което ще привлече още повече клиенти!

Цената за писане и пренаписване на 1 продукт със заглавие и описание до 100 думи е 1.00лв.

Може да се възползвате от услугите заедно или поотделно.
Вие решавате, колко струва бизнеса ви :)
 
Последно редактирано:
Аз се включих ... супер идея и обратна връзка.
 
Първото нещо, което видях беше това:
f06e9d9513b3cafbc81334e3685899e8.png

Не е много окей сещаш се, иначе успех.
 
Здравей,
Обикновенно трябва да направиш само един експортен файл от сайта си и да ми го изпратиш, но в твоя случай ще трябва да се подходи по различен начин.
Сайта ми е ориентиран към българския пазар и за това ще трябва да се преведът заглавията и описанията на продуктите ти.
Мога да ти изпратя един примерен файл, който ще можеш с помоща на Notepad++ да редактираш и добавиш свойте продукти.
След като си готов можеш да ми го изпратиш и ще ги добавя, но за 15 продукта може би не си струва цялата играчка и е по-добре просто да се регистрираш и да ги добавиш ръчно.
 
Здравейте,
Бих желал и аз да се включа към Вашия сайт. Какво трябва да Ви изпратя като информация ? Моят онлайн магазин е www.febelo.com
 
Благодаря на arcsales,
за добавянето на продуктите ми в сайта!

Колегата е много отговорен и бърз. Свърши цялата работа по качването на продуктите.
Пожелавам му успех със сайта.
 
Доста отдавна ТОЧНО в този форум бях споменал за такова нещо, което аз предлагах и някакви умници започнаха да ми въртят теории за дублирън кантент и незнам си какво
 
Ами не са в грешка, но той не наврежда нито на мен нито на тях.
Един от магазините, които добавих даже на втория ден вече имаше продажба...
По скоро гоогле не му отделя такова значение, но при мен е малко по-различно. Аз имам трафик, но хората като видят празни категории и бягат, а сега се задържат повечко и оглеждат много повече неща. Като сумираш моите усилия и усилията на потребителите в крайна сметка се получава ситуация благоприятна за всички.
 
Ако собственика на магазина желае да зъдържа и увеличава органичен трафик, трябва страниците му да са само на неговия сайт не да има копи/пейст от друг сайт.. Идеята ти е добра да си напълниш базата данни с продукти, но в дългосрочен план прецакваш органиячния трафик на собственика на магазина, ако не прецакаш него ще прецакаш собствения си сайт, това само гугъл може да реши :)
 
Гледаш на нещата от към микро план и до някъде имаш право, но не можеш да сравниш нищожния трафик, който получават тези магазини от гоогле с трафика, който ще получат продуктите им в моя сайт, както и трафика от моя сайт към техния сайт благодарение на брандирането и т.н.
Тоест ако погледнеш нещата малко по-мащабно ще видиш повече плюсове от колкото минуси.

Съвсем прост пример ще дам с продажбите в ибей и който и да е личен уебсайт...разликата тук е доста осезаема. Давам примера, за да се види какво би могло да се случи и аз ще се постарая да го постигна.

Говориш за лични магазини, които са управлявани от обикновенни хора, които в повечето случай нямат никаква идея от СЕО или пък въобще не знаят как да отворят един phpMyAdmin. За теб и мен може да е всекидневие, но за тях си е доста сложно. Какъв точно трафик мислиш, че имат от гоогле? Да, някой имат възможността да се научат или да платят на фирма за СЕО, но това съвсем не означава, че такива хора са много. Един голям % от собствениците на български магазини ги имат само, за да им плащат разходите.
 
Последно редактирано:

Горе