Райфайзен или ДСК?

От: От: Райфайзен или ДСК?

Голяма грешка. ДСК обслужването по клоновете е много жалка история.

Лъжеш защото работиш в банка конкурент! ДСК е най-добрата банка и това е доказано от международно изследване на учени!
 
От: От: Райфайзен или ДСК?

Лъжеш защото работиш в банка конкурент! ДСК е най-добрата банка и това е доказано от международно изследване на учени!

Хвана ме :D Исках да съсипя перфектното реноме на най-добрата банка в България.
 
От: Райфайзен или ДСК?

Хубаво е, че все още има хора (физ. лица) и бизнеси, на които все още им „пука“ обслужването, а щом искат такова, то би следвало да се насочат към към тази №1 по активи, лукс офиси и обслужване (където btw на 5 касиерки и 1 касиер лично съм обяснявал, че при внасяне на BGN в EUR сметка не трябва да калкулират € такса, а левова, т.е. 0.3% и то ръчно въведена/изчислена по елката такса, понеже не е вградено в банковия им терминал/софтуер; един вид 6 служителя „образовах“ в 1 клон).

…по хубавата част е за тези, които мега рядко посещават офлайн банкови офиси и гледат да минимизират банковите такси, а това няма как да стане с 1 банка за дадена дейност или дейности, поне 2. Да, тези, на които не им пука (особено) за обслужването (в това число осведомеността и training-а на cashiers & phone operators), а им пука за charged fees при изчисляването им на месечна или годишна база, както и тези, които могат да си позволят да поизчакат повечко време в банковия клон, ако или като има опашки зимата или в пикови моменти през годишната след/преди празници.

Тук има таблица с пакети и обяснения.
 
От: Райфайзен или ДСК?

Представям си Шерифа да прави някаква банкова операция и служителите да не разбират :) Веднага ще им изкара графики и линкове , къде какво се прави :) Тия служители сигурно доста са се депресирали , че не знаят нищо :D
Иначе това за обслужването не е вярно , в таблицата ДСК е на 2ро място , а е с най-отвратителните и нахални касиерки... отделно че винаги е гъч , чака се и после киселата лелка само завършва уникалното преживяване дск...
 
От: Райфайзен или ДСК?

Е, ти мислиш, че не съм го правил, но съм го правил. Разпечатана тарифата на банката с оградено точно колко трябва да калкулират като такса % за моята дейност на касата. Миналата година 4 пъти може би, тази година в METRO 1 път (там си е един служител), понеже 100% бях сигурен, че и там не е „образована“, за това с тарифата разпечатана и видим link в address bar-а, ако иска да провери. Мина гладко за 12 мин. с 2-ма изчакващи отзад. Отначало искаше да натресе валутната тарифа (0.3% с минимум €15 fee), после с бележката се разубеди.

В таблицата на БНБ няма общо с обслужването, а с размерът на активите им.
 
От: Райфайзен или ДСК?

Трудно мога да говоря за обслужване, понеже в която и банка да отида винаги има човек които се грижи престоя ми в банката да бъде максимално кратък и комфортен. ДСК-а забравиха да ми подновят пластиките, понеже не били активни а за последните три месеца преди да изтекат са направени транзакции за милиони. Райфайзен ме издразниха с това че се моткат за всяко нещо, дори днес ми развалиха за пореден път плановете поради срив в системата им и сега всички нареждания които направих днес ще се отчетат в Понеделник или евентуално вторник, което е адски неприятно при положение че ти си казал че си превел парите, да не говорим за големите интитуции като ЕВН където никои не те пита, а те режат, ще го преживея. За другите банки в БГ нямам причина да се изказвам негатновни, но определено има едно изключение и това е Прокредит! Тез мизерници така са инстуктирали служителите си да лъжат и мажат че няма на къде по - голямо безобразие! Нека тази банка ви бъде последното решение, иначе ще загубите маса пари и време.

@BurnX
Ся що плюеш конкурентните банки! А? Работи си в твоята банка и те тва е! Ще плюеш на ДСК опашките с билетчета! Не та е срам начи! Банков чиновник такъв :D
 
От: От: Райфайзен или ДСК?

Хвана ме :D

Знаех си! Ето и доказателство:

отделно че винаги е гъч

Ако МОЖЕ да се нарече недостатък е това, че имат милиони клиенти и винаги клоновете им са пълни. Някъде четох (мисля, че беше в ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ блиц), че всеки ден някъде в България се открива по 1 офис, но все още не могат да смогнат. Явно добрите отзиви се разпространяват от уста на уста и подобни манипулации в интернет въобще не могат да петнят чистото име на най-добрата БЪЛГАРСКА банка!

вЕрвайте ми! :p
 
От: Райфайзен или ДСК?

За обслужването на ДСК имам най-големи наблюдения в Пазарджик и мога да твърдя, че с страшно коректни и компетентни. Не мога да кажа същото за райфайзен
 
От: Райфайзен или ДСК?

На мене парите, картите и всичко са ми в Райфайзен, от там съм що-годе доволен, ДСК става само за теглене на пенсии...( ако не го бях писал вече в темата )
 
От: От: Райфайзен или ДСК?

… то би следвало да се насочат към към тази №1 по активи, лукс офиси и обслужване…

Ето и една от последните истории именно за нея банка и продължение.

В задгробният живот ТАКСИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ и си текат. Да се има на предвид.
 

Горе