Регистрация в директории

От: От: Регистрация в директории

нещо не разбирам, според теб каква е разликата между това да ми вземат 8$ за 1000 и 15 лв. за 215, изключваме качеството на списъка, и акцента пада върху това колко качествено се събмитва, и как да тълкувам събтит като събмит, все е едно и също


П.П. :) а каква е връзката на енергото с регистрацията по директории?


xopacuo наистина може малко по културно да го даваш :)

за енергото ти е отговорено от Lill:)а за другото бързо , качествено и евтино няма никъде даже и при регистрация в директории :)можеш да си избереш само два показателя които теб те устройват :)


 
Последно редактирано:
От: От: Регистрация в директории

В България,като почна да (нашумява) СЕОто всеки собственик на мандра почна да кара секретарката да прави събмишъни в директории някой много яко беше го формулирал.
Ръчният събмит за мене е една допълнителна услуга към СЕО пакет.Ама защо ли се впрягам за БГ говорим.

защото на секретарките в БГ им се отдава и тази работа вероятно :)
 
От: Регистрация в директории

Да ви питам....
Когато събмитвате сайтовете в dobavi.hit.bg, след колко време ви добавят. Защото съм събмитнал сайта си преди 2 дни а все още нямам нито един е-майл.

Благодаря ви предварително, предприемачи ;)
 
От: Регистрация в директории

Ще получиш мейли със сигурност но не очаквай такива от всички в които си събмитвал,аз заради това когато правя услуга събмит отделям време и за screen-ове за да бъде всичко достоверно.Имал съм случаи в които хората питат добре да аз ти платих ама нямам поща която да потвърди прибавянето,да това се случва и за БГ и чужди директории няма нищо странно.
 

Горе