Резултат от събмит в директории

coolice

Owner
Проведох малък експеримен за събмит в директории темата е в секцията за пари от нета защото всъчност само този показател измервам a и сайта които се събмитва не му е направено сеото само му е променен хоум пеиджа да е горе долу уникален....

Списъкът с директориите е този http://submit.predpriemach.com (не е събитвано в дмоз защото там няма и да гоприемат)

сайта е събмитнат в края на януари за няколко дни и повече нищо не е правено по него....

Резултатът : Преди няколко дни доиде първата продажба $30 комисионна (незнам дали това не е случаен резултат мислех да изчакам да мине още малко време да дойде втора продажба преди да споделя но го правя сега заради поредният кеш фиеста милионер....)

Та мисълта ми е вместо безмозъчно цъкане по кешфиестата ще се изкарат повече пари с "безмозъчно" събмитване по директории....
 
Сайта на чисто нов домейн ли е?
За колко компетитив кийърдс го ранкна само с директории?
Кой продукт промотираш?
Какъв е процента на сърч енджин реферите?

Дай малко по подробно ако не искаш да показваш сайтчето.
 
домеина не е чисто нов но преди е седял само с качен темплейт и няма нито един линк към него

НЕ му е правена оптимизация текса е сеилс затова е в секцията за пари от нета....

Нямаго никъде в топ 100 на големите тъсачки сега го проверих :) а сърч енджин трафика е предимно е от сите: (не успявам да засека от каде е дошла точно продажбата)

Иначе нишата мисля че е ясна аз цъкам предимно с ПЕ и както написах исках да го изчакам да направи втори ордер че един е възможно да стане случайно... но ще ви уведомя ако има и втори ....

Които иска може да се пробва да го повтори експримента с информъра става за няколко дни :)
 
замислям се дали е късмет или наистина има от време на време някой заблуден , който рови из директориите като откачен да търси еди какво си ... нека видим дали ще има 2ра продажба или просто това е аномалия
 
Най вероятно да ще видим :) ама няма да ви навреди на сайта да посъбмитвате

Аз темата я пуснах заради кеш фиеста милионера днес дето се е опитал да прати лично съобщение на всички потребители с онази статия от кофата ... фактът е че с безмозъчно събмтване най вероятно ще изкара повече пари отколкото с кешфиестата
 
Мммм не съм толкова сигурен че е загуба на време. Първо че това са 1 уей линкове, които имат някаква стойност. Имам 3-4 блога с добри позиции само от линкове от директории. Единия се продъни много сериозно напоследък, но няма значение... :) А най-учудващото е за един занемарен блог за МаксУили , който така и не намерих сърч, за която да се ранква в първите 6-7 страници, и все пак си има по 7-8 уникални на ден.

Освен това имам чувството, че доста често вземам комисионна от някой уебмастър, който уж идва само да оцени сайта. :)

В смисъл такъв, че точно в дните, в които съм събмитвал в около стотина директории, почти неотказно е имало пендинг ордър специално от този сайт/блог.
 
Има смисъл в това да получаваш линкове от директории, естествено всеки линк е едно рамо в позиционирането на сайта ти. Аз лично подкрепям този метод - видял съм че работи. А щом нещо работи - се прави докато може. :wink:

Няма такава. Събмитването в директории е пълна загуба на време. Хора опомнете се. Живеем в 2008ма.

Това какво трябва да означава, бате? Да използваме Web 2.0 - тук не казвам че няма смисъл, ама трафика не го бива, ама грам. Само читанки там.

Но има и много други начини за добиване на линкове, но просто директориите остават една част от линк билдинга. А това че няма смисъл в това, да ако го правиш с цел трафик няма смисъл. Все пак една тактика - гледате какви ключови думи имате на лендинг страницата и на места слагате такова заглавие за линка - скоро ще видите че и за тази думичка ще започнете да се катерите - доказано е.

Затова директорийте са много превликателни средства да се прави, независимо че тази ключова дума се среща веднъж или е пръсната малко из текста - просто там може да дадеш малко сила и за малките неща. :)
 
Аз съм голям привърженик на директориите, като Блинки. От личен опит знам, че докарват продажби.
 
Мдам трафика от диектории може да е малко но е супер тарегтиран затоваконвътва

DEATH бате ти прекарали си сайта през новият списък

http://submit.predpriemach.com/


Иначе гледам този месец продължаваш с ръста :)
 
Още няколко месеца (2-3) и вниманието ми ще бъде приковано изцяло към сайтовете :)
Скоро ще го очаткам и тоя списак, 1500 директории добра колекция :p

Иначе гледам този месец продължаваш с ръста :)

Ще ги скъсам само малко фрий тайм да имам, запланувал съм доста неща.
 
Последно редактирано:
Здравейте другари колко време ви отнема събмитването на тези 1500 директорий и ме интересува също всичките ли са със реципрочен линк???
Също така за колко време горе долу ви адват месец или по-малко???
 
Еми много зависи от това кога ще ти писне и с колко сайта минаваш по листа наведнъж. Аз съм го минавал за по 10 секунди на директория. Това е с браузър запомнящ информацията или форма към даденият браузър.

Иначе не се издържа след 100-ната директория, неможе да се прави цял ден - защото е отегчително и скучно след 50-тата. :) Това естествено е лично мнение. А за апрулването - еми много зависи от сайта, който се прибавя както и от това дали директорияте е едитвана от хейтъри.:)

Ето и малък Tip: някои се повтарят, но тези които се повтарят - оцветява се линка по долу в списъка. Тях ги бройте за минали през вашите ръце. :)

И вече за отчитането от търсачките - божа работа е тук.:) Успехи все пак. ...
 
Cool кажи ми някоя програма , с която ще ми се улесни субмита в тия 1500 дирс. или ръчно да почвам а ? :)

Ползвай RoboForm(имаше клипче някаде в форума ама сега не го виждам), че ръчно не е работа:)
 

Горе