Предлагам: Реклама във FACEBOOK страница

Рейтинг - 0%
0   0   0
Реклама в страницата-

Търсим рекламодатели, които да предлагат продукти или услуги свързани само с тематиката на страницата! Това е по-добре и за двете страни, тъй като не желая да ангажирам аудиторията с реклами, които не ги вълнуват, а от своя страна, ако вие желаете да рекламирате, например- националистически магазин ще получите по-голям интерес към продукта или услугата, която предлагате.
До момента страницата има над 53 000 последователи /харесвания/ и мога смело да твърдя, че всички са харесали страницата по естествен път, всички са българи- интересуващи се от темата на страницата. Страницата се радва на изключително голяма активност, както може да видите от статистиката, които може да разглеждате, като видите останалите снимки. * Вие избирате часа и деня на пускането на рекламата! *
Предлагам 3 рекламни пакета

1-Самостоятелен.
Самостоятелния пакет включва един брой публикация, независимо дали е текст или изображение с описание.
Цената на пакета: 25 лв.

2- Седмичен

В срок на 7 дни имате право на 3 публикации в страницата, независимо дали е текст или изображение с описание. Цената на пакета: 40 лв.

3- Месечен

В срок на 30 дни имате право на 10 + 1 /подарък/ публикации в страницата, независимо дали е текст или изображение с описание. При този пакет 1 от публикациите може да бъде и видео клип. Цената на пакета: 99 лв.

Коректност и точност! Може да се свържете на телефон: 0897400377- Милен Петров
 

Горе