Запомни колежке, никога не се пише "й" в края на думите, щото иначе звучат като римски имена. Не е нито импресий, нито статий :?
Да, съгласенКогато са в множествено число![]()
не знам кое е нелегално, при положение че нито 1 от филмите не е на сърварите на суперхостинг, при претенция от хората с авторски права би трябвало да се обърнат там кадето са качени самите филми, междудругото от гоогле ме известиха за 1 филми,който естествено премахнах.Който има опит в тази сфера нека даде мнение,какво трябва да предприема за да си нямам проблеми?
Колега, когато поправяш хората, кажи правилни неща - думите в множествено число не завършват на "й. Според твоя коментар калций е име на римлянинЗапомни колежке, никога не се пише "й" в края на думите, щото иначе звучат като римски имена. Не е нито импресий, нито статий :?
Някой само да подаде жалба в ГДБОП и после ще се чудиш какво става, както ти казаха колегите по-добре вземи го премести сайта в извън страната за да нямаш проблеми.не знам кое е нелегално, при положение че нито 1 от филмите не е на сърварите на суперхостинг, при претенция от хората с авторски права би трябвало да се обърнат там кадето са качени самите филми, междудругото от гоогле ме известиха за 1 филми,който естествено премахнах.Който има опит в тази сфера нека даде мнение,какво трябва да предприема за да си нямам проблеми?
не знам кое е нелегално, при положение че нито 1 от филмите не е на сърварите на суперхостинг, при претенция от хората с авторски права би трябвало да се обърнат там кадето са качени самите филми, междудругото от гоогле ме известиха за 1 филми,който естествено премахнах.Който има опит в тази сфера нека даде мнение,какво трябва да предприема за да си нямам проблеми?
Не си извинен. Ако беше прочел всички мнения, щеше да видиш, че вече са ме поправили. И щеше да видиш, че съм се съгласил с уточнението.Колега, когато поправяш хората, кажи правилни неща - думите в множествено число не завършват на "й. Според твоя коментар калций е име на римлянин
Извинявам се за офтопика, но ми е твърде неприятно, когато хората поправят други и казват глупости.