Реклама за еротично списание за мъже

vnenov

New Member
Здравейте,

Разгледах форума ви, има интересни мнения и гледни точки, поздравления за което :)

Ето какъв е и нашият проблем: Имаме онлайн списание с еротично съдържание. Още сме сравнително нови и си търсим клиенти за продажба на рекламни позиции при нас, като трафик има, интерес има, но до момента ми отказаха доста големи компании под предтекст, че предлагаме порнография. Запознати сме със законите на Република България, всичко което предлагаме е съобразено с въпросното законодателство, всички материали - текстове, снимки и т.н. са авторски или имаме права да ги публикуваме, можем да удостоверим всичко с договори, които сме подписали с всеки един модел / агенция представени при нас.

За момента сме се ориентирали към системи от рода на EasyTrader, AdSense etc.. но всички подобни които опитахме до момента отказват да рекламират при нас поради "порнографско" съдържание.
Отново казвам, порно не предлагаме, то е и незаконно освен всички останали съображения, които имаме в предвид.

Дайте идеи как бихме могли да запълним рекламните позиции до поява на по-сериозен интерес, къде да търсим ?
Ето и линк към сайта: http://sinbg.com - Списание Sin

Подозирам, че ще има коментари отностно СЕО-то на сайта, липсата на свободен достъп до статии и други неща с които сме наясно, но идеята ни е малко по-различна от тази на останалите онлайн списания до момента.

ПП: Бихме могли да предложим и сериозен процент отстъпка или да се договорим за по-ниска цена за всички потребители на този форум, които искат да закупят рекламно пространство при нас :)

ПП2: Извинявам се, ако не съм уцелил раздела
 
От: Реклама за еротично списание за мъже

Здравей,

радвам се, че се допитваш до нас. В интерес на истината всеки ще ти даде милион оправдания да не купят от теб реклама, това и спецификата на всяка една продажба. Те ти казват не, а ти натискаш твоето. Други ще мрънкат, че кризата не им позволява да го правят. Абе весело е.

В случай, че не си го направил, селектирай най-потенциалните си клиенти, като прецениш въпросните рекламодатели с какви продукти могат да се позиционират при теб и действай. Не, че им е вградено, но те на практика даже и да ги оцели голяма възможност по главата, няма да я забележат. За това им изготви някоя друга стратегия, кампания, която може да ги грабне или засили действаща. Примерно ако някой SEX Shop отваря варати, посети ги и кажи за себе си. Много по-добре и евтино е от листовки.... ;) Но и вие трябва да сте наясно с пазара и този на рекламудателите Ви. В крайна сметка, ако видят, че на среща седят познавачи - ще ви погледнат по друг начин. ;) Успехи.
 
От: Реклама за еротично списание за мъже

Благодаря за бързия отговор :)

За да помогна и на други с подобни проблеми, в крайна сметка HTTPool . bg пуснаха реклама при нас. На фона на това че Гугъл, Фейсбук, ИзиТрейдър и тн... ни отрязаха директно, тези ми изглеждат по свободомислещи хора.

Поздрави,
Владо
 
Владо,
Ползвах рекламите на httpool - ще ги въртиш два дни, и след това ще те отрежат от листата им.
"Компанията" има ТОС, който, се опитват да спазват, явно. Проблема е в това, че позволяват на всеки новорегистриран да им върти рекламите 2-3 дни, след което проверяват сайта. При мен се получи така, че след 2 дни получих бяло поле (съмнява ме при теб резултата да бъде различен) и никакво обяснение.
Последваха 3 имейла с културно желание да ми обяснят какво става - е бях отхвърлен. Не дей възлага големи надежни върху тази фирма. За мен те показаха възможно най-неколегиалното отношение от всички останали.
Аз лично предпочитам да ми кажат - "не ставаш", от колкото 2 дни да им въртя рекламите и да не ми дадат обяснение защо имам бяло поле. (Обяснение получих след 3 седмици)
 
От: Реклама за еротично списание за мъже

Ясно, благодаря за мнението. Като цяло идеята не е да разчитаме основно на такива реклами, даже напротив, търсим клиенти на които да предложим рекламни позиции, да се договорим с хората на които можем да бъдем полезни. Тъй като обаче до края на този месец имаме прекалено много празни позиции, решихме да видим все пак за какво иде реч, така или иначе нищо не губим, но е полезно да видим статистиката и поведението на потребителите.

А би ли споделил на теб какво съдържание са ти блокирали ?

Поздрави,
Владо
 

Горе