Реклама

Линк или Банер?
Банер размер?
Къде ще е разположена - home или вътрешни страници?
Някъква статистика?
 
Банер или линк пожелание на клиента банера се вижда във всички страници разположен най отгоре статистика до 700 посещения на ден
 
Къде ги видя тия 700 посещения не знам? Бях се навил преди да ти видя статистиката, но след като я видях се оказа, че сайта ми, който е на 5 дена прави приблизително колкото твоите посещения..
Любопитно.ком статистика tyxo.bg/?26947
Неговата статистика tyxo.bg/?25650
 
След няколко седмици дори и да имаш толкова посещения пак няма да рекламирам при теб, защото съм си изградил мнение, че си некоректен и се опитваш да мамиш(говориш глупости за да се вържат хората)
 
Ами то не само аз ами и всеки, който види темата ще си помисли същото. В крайна сметка ти губиш.... А и можеш да намалиш малко тона, с който ми говориш, защото можеш да изгърмиш от форума.
 
morala каза:
Ох недей ве хвана ме страаха хахах
Я по-кротко, че надути тийнове, които не знаят нищо за онлайн бизнеса, и въпреки това се правят на интересни, въобще не принадлежат тук :roll:

Имаш торент тракер. Не си велик.
 
Ми той се заяда с мен а като не съм за тука нека ме изтрият но не си ти човека да ми го казваш
 
Не се карайте за глупости бе хора. Той се заяжда, оня ме обиди - това са детски работи. Тематиката на форума според мен поне е сериозна, че да се карате за глупости. Темата за Реклама е още по сериозна. Абе въобще ставали въпрос за пари... 8)

По принцип всеки влак си има пътници... :wink:

Дайте по сериозно :wink:
 
мдан не се караите а и тук не трием... Просто спираме възможноста да се поства за известно време ако се прекалява и злоупотребява

Важното е да се прави кеш :)
 

Горе