Реклами в блог с 1000 уникални

От: Реклами в блог с 1000 уникални

Около от $5 до $10 000. :twisted:
 
От: Реклами в блог с 1000 уникални

Зависи в кои таргет са тези 1000 уникални.
 
Аз не разбрах, ти имаш такъв блог или искаш да имаш такъв блог? Нормалното за адсенс е 1% ctr. Което значи 10 клика от 1000 посещения. Има кликове по 1 цент и такива от 3 долара нагоре. Сам сметни колко можеш да правиш.
 
От: Реклами в блог с 1000 уникални

1000 уникалени е към 4 евра от адсенс ако имаш хубава тема - не всеки ден, но да кажем, че ще гравитираш между 2.50-4 на ден зависи и от нишата де. Отделно им събираш мейлите например, продаваш им нещо, афилейт и т.н..
 
От: От: Реклами в блог с 1000 уникални

Нямам представа какъв е потенциала на такъв трафик,колко пари трябва да инвестирам минимум,за да стане като хората?СЕО,МЕО линкбилдинг и всичко необходимо?
 
От: Реклами в блог с 1000 уникални

зависи от нишата, откъде да знам? Ако си кадърен сео оптимизатор, може и с много малко пари да избуташ нагоре по доста думи. Зависи от тематиката на блога ти най-вече както и от много други неща.
 
От: Реклами в блог с 1000 уникални

нямам никакъв опит с тези неща като сео ,билдинг и т.н. .въпросът ми е по-скоро да платя на някой за това.

Ами най-добре ще е да намериш 3-4 фирми за сео оптимизация и да им отправиш запитване, като им обясниш какво точно искаш (кажи им, че искаш "СЕО,МЕО линкбилдинг и всичко необходимо" ) и те ще ти кажат колко ще струва това. Повечето тук не сме СЕО специалисти и не можем да ти извадим ценоразпис.
 

Горе