Рекламни материали?

g0g0

Active Member
Дойде време за правене на рекламни материали, та да питам, кой какви прави и кои са най-ефикасни?
Ако споделите и цени и фирми ще е супер.
 
От: Рекламни материали?

Здравей,

най-ефективни от към цена/качество са А5 на 130 гр хартия. Достатъчно големи за да не изчезнат в пощенската кутия сред другите флаери и с достатъчно място да разположиш снимки и текст без да са сбити.

За печатници има много. Най-евтините предлагат по-ниско качество на печат, някой лъжат и с грамажа на хартията.

Аз лично работя с evoprint и printcore. Ако няма да си ги разпространяваш сам те съветвам да не избираш най-евтиното разпространение за да не ти провалят рекламата. Миналата седмица имах клиент, за който колеги бяха раздавали и от 8000 бр нямаха нито едно обаждане... Варианта беше или да няма интерес към рекламата му, или да не е случил на разпространители. Оказа се второто...
 
  • Like
Реакции: g0g0
От: Рекламни материали?

Благодаря за полезната информация, но по-скоро темата беше за ракламни материали от рода на химикалки, запалки, календари и тн.
 
От: Рекламни материали?

Никой ли не прави подаръчета на настоящи и бъдещи клиенти преди коледните празници?
Тук явно предимно разпускаме...
 
Последно редактирано:
Правят се, ако си заслужават клиентите. Но като цяло вино, нещо по-така да отвори настроението. :)

Това с химикалките, тефтерите и календарите са ми много изтъркани, изключвам календарите с креативна идея или секс... :) Тези винаги ще се харчат.
 
От: Рекламни материали?

За собствените ни клиенти изпращаме ръчно рисувани картички с текст написан на ръка. Няма как да е по-персонализирано. Чупещи се след 2 дни химикалки, гаснещи фенерчета, затъпени ножчета и банални тефтери са за някакви масови изпълнения.
 
Нещо, което няма да го метнат в кофата или забият на някой рафт в килера....има доста идеи...днес ми подариха 8G флашка във вид на ключ и веднага го боднах на връзката с ключове. ;) Колкото по-креативно, толкова по ще се употребява (показва) и в същото време ще е доволен на подаръка. :)
 

Горе