Търся: Рекламни сътрудници / взаимна реклама с медии, сайтове с трафик, радиа и каквото дойде

СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Рекламни сътрудници / взаимна реклама с медии, сайтове с трафик, радиа и каквото дойде за този сайт 5bg.top
Старият домейн беше prodavalnik.top, който преместих към 5bg.top . домейните са добре оптимизирани, по много ключови думи съм в топ позиции, имам много импресии, но не бих казал че трафика е фантастичен поради липсата на реклама. Преди местенето на домейна, трафика декември месец, беше почти 5 000 потребителя ( активни ) месечно, след смяната, станаха около 4 000. Импресиите от рекламите САМО от тези пторебители са около 15 000 месечно.

Рекламата за сайт за обяви е важна защото хората подминават всичко ново и сайтове различни от олкс.бг. И базар страда от подобен проблем, но с добра реклама го повдигнаха малко, има трафик, но все още базар.бг си е ...умрял и не за друго, а защото е по-грозничък и неудобен от олкс, както и поради причината че цените им за реклама са почти същите като в олкс, и даже и системата, да не говорим за съвсем кофти рекламата която си направиха п отелевизията, но това са други теми. Има шансове още много неща да се постигнат с 5bg, но аз нямам нужните финансови ресурси за да ги постигна. За това и търся размяна на реклама с цел по-добро развитие на сайта. Ако сайта се развие успешно, няма да остана неблагодарен на никой и да не се отчета, както и ще се откажа от евентуалната му продажба.
Който има рекламна, медия мога да публикувам реклами пред аудиторията на сайта, като вложа негов код ( може да се вложи и код за ркеламна кампания от Revive Adserver и да се въртят в сайта ). Имам нагласата и да направя малък стик поп ъп в някой долен ъгъл, да се показват видеорекламки и после сам да се затваря. Освен всичко, можете да публикувате и статии в сайта.
Качество на домейна:
DAPA

TBQBPQMTSSOSAgeAlexa TC TFCFIXDFNF
данните са от semrush.com и MOZ.com
----------------------------------------------------
 

Горе