Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

Ако имах твоите езикови познания, може би щях да се насоча към по-различни сайтове вместо този (кръчмата) :)
Не знам какъв ти е плана, но по мои наблюдения форумите, които са за губене на време вече не се посещават много много или поне бързо омръзват.
По-добре развивай блог.
 
От: От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

Според моят анализ на думата СПАМ тя е неправомерна по отношение на форумите, защото означава като изконен смисъл НЕЖЕЛАНА ПОЩА. Ако приемем, че същността на спама като такъв се намира в НЕЖЕЛАТЕЛНОСТТА му, то съдейки по това, че темата се радва на интерес + че не е изтрита досега, говори за по-различната й от "спам" същност.
Между другото, пиша и в други теми на предприемач.ком, не само в тази, допринасяйки и за развитието на този форум С какво? 1) Полезна информация за някои от участниците и случайните посетители относно някои китайски и философски аспекти в Интернета (например благодарение на мен някои са научили, че на света има не само Гугъл, Яху и пр., но и БАЙДУ, което намира неща, с които Гугъл не се справя) 2) Повече думи (използвани от мен за пръв път в този форум), което ще го направи по-популярен при търсенията и от хора, които са далеч от основната му тематика. 3) Още един уникален потребител, с чужбинко айпи, което също дава отражение на престижа на форума.
Относно чуждите форуми - владея 7 езика и е възможно, не си спомям конкретно в момента, но Кръчма.ком по план се развива и към чужбинските потребители (аз лично живея в чужбина от близо 7 години) и в едно по-глобализирано представяне няма нищо лошо, даже напротив - вземайте пример от мен и търсете чужда аудитория, не само родна.
Поздрави!:)

ДА , И ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ : "ПОСЕТЕТА НАЙ-ГОТИНАТА ОНЛАЙН КРЪЧМА МОЛЯ ВИ" , ЩЕ УСПЕЕТЕ И ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ФОРУМА В КОЙТО НЕ-СПАМИТЕ.
ТУК С НИЩО НЕ СИ ПОМОГНАЛ , ОСВЕН, ЧЕ СИ ВАРЕНА ГЛАВА И 10 ДУШИ ТИ ОБЕСНЯВАТ 10 ПЪТИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО И ТИ ПАК СИ ЗНАЕШ ЗА АЛЕКСА . УБИЙСТВЕН СЛУЧАЙ -
-1/10
 
От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

Боже мой , по-глупави и идиотси постове не бях виждал от месеци , дори букс кликарчетата не пишат толкова глупости като тебе. Аз се отказвам да пиша в темата, просто си кретенче и нямаш оправия. Предлагам ти да си редактираш постовете ( предпоследните ) , за да не ти се смеят всички.

ПЪРВО - "средната класа (средното ниво)" рекламодатели. " - Кви са тия животни ? Защо не пробваш да продадеш реклама някъде , да видим само с една алекса колко хейт ще изядеш?

ВТОРО - |Напиши думата "кръчмопедия" и ще видиш, че в Гугъл излиза на първо място www.kry4ma.com| - И аз да си въведа думата - СКОРПИОПЕДИЯ и тя ще излиза на първо място от блога ми , защото никой друг я няма!?

ТРЕТО - Айде недей ако обичаш да помагаш да индексираш форума с думи като - КРЪЧМОПЕДИЯ!?!?!? Най-много да свалиш боунс рейта на форума ( за предприемач говоря )

ЧЕТВЪРТО - "Същото се отнася и за т.нар. дългоопашати (long-tail) фрази, изречения" - О колко си прав! Може да започнеш с пускането на теми във форума ти от рода на : " КРЪЧМОПЕДИЯ ДЪ БЕСТ" "УИ ЛОВ ЧАЙНИЗ" , така ще излизаш на първо място по тези кл.думи , което явно е прецедент и рекорд за тебе.

ПЕТО - Никой от предприемач не одобрява спаменето . Пращането на Л.С -"МОЛЯ ВЛЕЗНИ ВЪВ ФОРУМА" е чист СПАМ . Как не те е срам да наречеш това МАРКЕТИНГ трик ? И ако обичаш разясни , с какво се различава твоето маркетингово непоискано съобщение ,със спама на виагра и какво ли не , което идва в пощата ми.

ШЕСТО - Как да си наливам и да ти се кефя, като си спамнал целия нет бе умнико .

СЕДМО - Може ли да имаш мнение , в което не си хвалиш заспалия ти форум ( о да ,повярвай наистина е заспал! ). Не ти прави чест да го споменаваш всеки път в постовете си .

ОСМО - За каква конкуренция ми говориш с кръчмите ? Това твоето е ФОРУМ и нищо друго , конкуренцията ти е всеки един форум.

ДЕВЕТО - как върви със спама в teenproblem :) .

ДЕСЕТО - НЕДЕЙ ми отговаряй , само би изсрал нещо по-голямо , аз повече няма да пиша в темата.
 
Последно редактирано:
От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

Здравей, отново, Скорпи!

Резонно е да пренесем спора и обидите ти в моя сайт, защото тукашните потребители не заслужават с нищо да понасят такава безпочвена агресия, съгласен ли си?

!

Тука най-си обичаме сейра! Затова няма нужда да се изнасяте, а и се съмнявам Скорпи да дойде да ти пълни форума със съдържание...
 
От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

Магистърче си имаме тук за да ни научи на това онова ;)
 
Re: От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

2. Умалителното "кретенче" не може да се съотнесе с мен нито като количество нито като качество, защото първо, че съм на почти 35 години, второ че съм с магистърска степен по философия от не къде да е, а от Софийския университет "Св. Климент Охридски".
Е тука тотално ме разубеди да съм "на твоя страна" в спора, г-н дървен философ... опа, пардон - магистър философ! :mad:
Да парадираш с някаква си диплома и то не от къде да е, а от смешен български университет е голяма комедия! :D

ДРУГАРЧЕ, ПАК ТИ КАЗВАМ, ЧЕ АЗ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ НЕ СЪМ ПРАЩАЛ! ОТНОВО И ЗА СЕТЕН ПЪТ КАЗВАМ, ЧЕ ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ НЕ СА С ДОБРО КПД!
Така ли, не си ли пращал? Ама само тук или по принцип не си пращал? Щото вчера влязох да ти разгледам форумчето и от 3-4 теми, които отворих, в половината се хвалеше къде кой си "инвайтнал". Ето една от тях, в която се хвалиш, че си поканил някаква, дето била "виден авторитет и апологет" във великия форум ТИЙНПРОБЛЕМ.НЕТ! :shock:
http://kry4ma.com/index.php?topic=133.0

По това, че не съм пращал нищо до пощата ти, нито до пощите и до ЛС-тата на останалите. А т.нар. спам не е априори лошо нещо. Всяка реклама е ИНФОРМАЦИЯ, а информацията е много ценно нещо в днешното ИНФОРМАЦИОННО ОБЩЕСТВО, МОЙ!
След като СПАМ-а е информация, а информацията е ценна, публикувай си тук мейл адреса да те абонирам за няколко ИНФОРМАЦИОННИ БЮЛЕТИНА! :twisted:
Възможностите се делят, според арменския философ Георг А. Брутян на ФОРМАЛНА, АБСТРАКТНА И РЕАЛНА.
Тая глупост в каква връзка точно я изцепи?! Направи ли си справка с тухлите по философия и лекциите от преди 10 години или просто си зазубрил куп безполезна информация? Какво ме интересува на какво се деляли възможностите, според някой си дървен философ, който по цял ден е седял и си е чоплел в носа и се е чудел каква простотия да измисли?! :shock:
Посочи ми кой форум към днешна дата в България предлага:

а) безплатни уроци по китайски и италиански
б) запознаства с азиатки и азиатци
в) алтернативна енциклопедия, стемяща се да запълва празнините в Уикипедия
г) безплатни реклами
д) свободна трибуна за всички баннати от други форуми

И ВСИЧКО ТОВА НА ЕДНО МЯСТО?! Не виждаш ли уникалността и революционността на Кръчма.ком?!
Ама ти вярваш ли си като ги приказваш тия неща или това е някакъв социален експеримент? :shock:
а) колко хора ще тръгнат да учат китайски чрез материали във форум, според теб?!
б) тая кръчма на сайт за запознанства ли искаш да я обърнеш или какво?
в) а, не било сайт за запознанства, а алтернативна енциклопедия, събираща "боклука" изхвърлен от доказани във времето източници на информация като Уикипедия?!
г) безплатно е сега (когато не е ефективно), утре не е.
д) ахааа, освен, че събираме боклука от Уикипедия, събираме и "лошия човешки материал" от други форуми? Браво, евала, че даваш поле за изява на всякакви идиоти.
е) къде са ти разделите за тунинг на автомобили?
ж) къде ти е раздела за компютри, програмиране, уеб дизайн?
з) "свободна трибуна - засега заключена" - невероятна логика си вкарал тука:lol:
и) вкарай още 30 раздела, направи "манджа с грозде", дръпни потребители от дата.беге и тийнпроблем и демонстрирай философските си умения пред лапетийте, та дано си начешеш крастата.
й) И ВСИЧКО ТОВА НА ЕДНО МЯСТО?! Ти да не си същия човек, който в съседния раздел пита за име на фирма, дето предлагала услуги в 20 различни сфери на дейност?! Какво му е уникалното на това, че си събрал 100 различни тематики на едно място?
аперцепцията, онтичност, гносеологичен, иманентен, антропос, имплицитен...
Това, че си научил 20-30 думички, които не се употребяват често в ежедневието и ПАРАДИРАШ С ТОВА те прави доста СМЕШЕН! :) Не можеш ли да говориш като нормален човек, ами трябва на всяка втора дума да демонстрираш, че си зубрил 4 години в СУ, не си имал жени, с които да си играеш, не си имал приятели, с които да пиеш, а по цял ден си седял, чоплил си си в носа и си чел тухли с информация как други са си чоплели в носа и се делели възможностите на 3 ВИДА? Май избиваме комплексчета, а? :)

Да не говорим за факта, че ТОЛКОВА ВЪЗВИШЕН ФИЛОСОФ, ПОЛИГЛОТ, ПРЕПОДАВАТЕЛ, ПОЕТ, ЗАСТАРЯВАЩ БЕЗДЕЛНИК отделя доста сериозно време за да се впуска в безсмислени спорове с някакви си "20 годишни цървули" (твои думи). Да си беше стоял там - отгоре, да се подсмихваш на глупостта ни и да не ни удостояваш с вниманието да ни пишеш такива километрични постове! :(

Айде марш в кръчмичката и като станеш в топ 1 000 000 на Алексчето, пак намини да се похвалиш и да те нахраним. :twisted:
 
От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

Повярвай ми , няма да вляза да видя как някой "виден авторитет" от недрата на тийпроблем ме обсъжда. От обясненията ти само едно не разбрах, ти като измисляш нови кл.думи за сайта ти , интересно ми е какво ти помага това? Приеми въпроса от към SEO гледна точка. Можеше да не дразниш толкова ако наистина не се правеше на дървен философ и нямаше тема където не си споменал УНИКАЛНАТА кръчма . Гледай да не ме ядосаш повече , да не направя мизерен блог и да излизам преди теб в Г. с твойте кл.думи , ама то нали SEO не съществува .
 
От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

kry4ma, ставате все по-нахални :)
В другия вебмастерски форум още с пускането на темата вероятно щяхте да бъдете баннати за спам :) и нямаше да имате възможност за такава реклама и масов инвайт на потребители.
Не знам колко сте интелигентни, но това което правите е некоректно!
 
Последно редактирано:
От: Рекорд ли е изкачването на ввв.кръчма.ком в Алекса?

Въпреки, че със скорпи имахме малки търкания, прав е. И аз в началото единственият начин за мен да популялизирам даден сайт беше спам в скайпа и до там. Попрочети малко теми тук и виж как да започнеш да рекламираш сайта си без да се натрапваш и да дразниш. Наистина вече прекали. На всяко твое мнение има линк кръчма еди какво си, кръчма еди що си. Нямам нищо против теб или към форума ти, но намери по-подходящ начин за реклама. И аз в началото допусках същите грешки, но човек се учи.
Успех с форума
 

Горе