Реплики в Ebay

Алиш

New Member
Има ли някаква възможност да се продават реплики в еbay?
Аз вече имам продадени няколко часовника(replica) в еbay. но чак сега разбрах, че е напълно забранено да се продават реплики и най- вероятно ще ми баннат акаунта.
Та въпроса ми е има ли начин да се продават реплики?
 
Къде видя, че е забранено? То по тази логика половината търговци трябва да бъдат баннати.

По-скоро е забранено да продаваш реплика, а да я листваш като оригинал. Но и такива има много. Предполагам, че продават докато ги хванат, после си правят нов акаунт.
 
Добре де, защо продаваш ментета, фалшиви стоки, а не заложиш на истински стоки, на качество?
 
В правилата на сайта е написано, че е напълно забранено продажбата на реплики.
Дори да напишеш, че продукта който предлагаш е реплика пак ти блокират акаунта. Свързах се с няколко човека които са били банати заради продажба на реплика.
Вчера продадох часовник Bvulgari(replica) за 200$ като бях добавил в описанието, че е реплика. Да видим след време какво ще стане, ако има заинтересовани ще добавям инфо какво се случва. Ще съм благодарен ако някой с повече опит в тази сфера сподели нещо интересно и информативно.
 
Какъв повече опит? Бананът рано или късно ти е гарантиран. Това не е 0LX/Bazar, където като изгърмиш си правиш нов акаунт. Тук „нов акаунт“ значи нова двойки акаунти (eB/PP), които няма как да ги направиш, освен ако не си с IT умения отзад като solid background (thread), тъй като и трябва да се верифицират и те някой ден (гарантирано).

Вкарваш се във филм заради „short-term profit“, вместо да мислиш в „long-term“.
 
Имам само 1 продадена реплика, другите съм ги свалил вече. Има вероятност да получа само предупреждение, другине стоки които предлагам не са реплики, така че не мисля, че проблема ще е толкова голям. Но все пак е пълно с всякакви реплики. Ако може някой да разясни как става това?
 
Как става: в Китай по селата има милиони хора, чакащи предприемачите от големия град да отидат и да накупят на килограм „identities“ за жълти стинки. От там насетне в онлайн света могат да си правят колкото поискат с всеки един профил, преизползват и abuse-ват всякак. 1 383 152 320 население.
 
А ако се замагли марката на самият часовник примирно и се пише, че е Unbrand пак ли е наказуемо?
 

Горе