Ритате ли футбол ?

От: Ритате ли футбол ?

Говориш като един достоен последовател на мутрафона на скоро в едно интервю самотна майка българка с две деца се оплакваше че не може да подсигури прехрана на децата си а вашият любимец и отговори щом нема пари да не е раждала беше изключително грозна картинка. В същият този дух можеше да и предложи да ги утрепа а пък като дойдат по добри времена да си роди нови.
Пререгистрацията, ако е смятал че е в тежест на фирмите можеше спокойно да я отмени както си променя мнението за всяко нещо по сто пъти.
А изказването ти относно осигуровките и затварянето на фирмите напълно се покрива с политиката на ГЕРБ за развитие на малкият и средният бизнес. Увеличаване на осигуровките - хората закриват фирмите плащат една торба такси и губят сумати време по опашки - увисват како безработни - след няколко години като падне правителството и някой дойде да им оправи поразиите ще си открият нови ако още им се работи, но за целта пак ще трябва да платят едни такси и да загубят един месец - Ето това е Гарантирано от ГЕРБ
 
От: Ритате ли футбол ?

да ама рядко
Шах с пешката.

Говориш като един достоен последовател на мутрафона на скоро в едно интервю самотна майка българка с две деца се оплакваше че не може да подсигури прехрана на децата си а вашият любимец и отговори щом нема пари да не е раждала беше изключително грозна картинка. ........
Колкото и да е непопулярно едно такова мнение, аз го споделям напълно.

В момента е (до голяма степен) демокрация и свобода - всеки индивид е отговорен за собствената си съдба. 90% от него зависи дали ще има какво да яде, дали ще е здрав и болен, и дали ще може да отгледа здрави, умни, отговорни деца.

Обаче масата народ (раята, както би ги нарекъл никс) очакват да се кютнат на някоя службичка за 3000+ лв още като завършат, да си живеят прилично и спокойно, и те така до пенсия... И ако нещо лошо и непредвидено им се случи или просто нещата не вървят добре по инерция, авотматично ДЪРЖАВАТА ИМ Е ВИНОВНА! Ми че те такива друго освен комунизъм не ги устройва дефакто?!

Да оставим настрана циганите - една голяма част от българите до 30 живеят като чиста проба мангали - ден за ден. Децата твърде често се появяват като неочаквана 'изненада'. Естествено родителите му не са подготвени за такова развитие на нещата. Те едва изкарват пари за квартира и цигари, па сега и памерси трябва да се купуват... Е те кой е виновен - държавата естествено.

Понеже в 'нормалните страни' можело да си полуидиот без никакви специални умения, да бачкаш 8 часа на ден като сервитьорка, да те щипят по задника за 10 лв бакшиш, другото време да обикаляш чалга заведения и дискотеки, и същевременно да си купиш тристаен, голяма плазма, БВМ/Ауди/Мерцедес 2005+ година, па и деца 'нормално' да отглеждаш!

Обобщение: Преди да народиш деца е логично да подсигуриш собственото си и тяхното бъдеще. Иначе си просто поредният безотговорен добитък или мангал и съответно не можеш да имаш никакви претенции какво ти се случва...
 
От: Ритате ли футбол ?

ее вече не ритъм... цигаритее достаа ми дадоха енергияя за да продължааа да ритам ... :D
 
От: Ритате ли футбол ?

Два пъти седмично. Опитах и трети, ама годините и килограмите не ми позволиха. :)
 
От: Ритате ли футбол ?

Преди да вече не ми остава никакво време :)
 
От: Ритате ли футбол ?

Всеки ден, на всякакви места, с всякакви хора, изобщо football addicted.
 

Горе