Роботи роботи роботи роботи роботи!!!

Някога ползвали ли сте интернет?


  • Общо гласове
    108
Статус
Not open for further replies.
Кой каквото го влече. Щом това му е идеята да си следва. аз ще подкрепям хора, които вярват в идейте си. :D Продълхавай да си изпълняваш мечтите бате, ние сме с теб. Аз гласувах вече.
---------------------------------------------------------------------------------
What is affiliate marketing?
 
W.O.P.R.- робот играещ морски шах
Създател- Bryan Bonahoom

pic4B65375E-6D10-4E2C-8D82-2712D4892F7F.jpg


Има три нива на трудност: beginner, intermediate и expert.

Клип
YouTube - Bryan Bonahoom's W.O.P.R.

Снимки и описание на англииски
http://mindstorms.lego.com/MeetMDP/BBonahoom.aspx#ContentAdminRepeater2__ctl0__ctl0_title[/img]
 
уточнвай се че става въпрос за такива роботи а не за роботс на търсачки че се обърках :lol:
 
А има ли роботи заместващи човека в някои жизнено важните му функции, като да семня каналите на телевизора с гласова команда, да пере, да ти носи вестника. Ей такива неща. :lol:

уточнвай се че става въпрос за такива роботи а не за роботс на търсачки че се обърках

:lol: И аз отначалото, като започна да говори за роботи си помислих че става дума за роботите на търсачките. И като каза че искаш директория за роботи си мислех че ще направиш някаква брутално дълбока директория, където ще събираш роботите на големите търсачки. :lol: :lol: :lol:

Ей това ще е много изродия, и да ги отключваш срещу голяма сума предоставена от тези търсачки - или накратко изнудване. :D

Майтап бе, но истина е че както и IndArt.Org така и аз си помислихме за такива роботи.
 
Blinky каза:
А има ли роботи заместващи човека в някои жизнено важните му функции, като да семня каналите на телевизора с гласова команда, да пере, да ти носи вестника. Ей такива неща. :lol:

Ами роботи се използват в произвотството. Ето тук http://www.robots.com/movies.php има клипове с роботи в действие. Използват се да обезвреждат бомби, така че да няма мъртви сапьори, на много места се използват и са много полезни.
 
Може да започна така: Един мъжки робот видял един много красив женки робот и му казал "Ей маце, или си направена от магнит или просто ме привличаш."
Между другото се чудя едно нещо, какво ли става когато роботите правят секс? Сигурно е голяма дъндания хахахахаха :D и после трябва да ги носят да им управят ламарините :][/i]
 
Статус
Not open for further replies.

Горе