Родопски въздух в Ebay

От: Родопски въздух в Ebay

Виж сега, ние Българите сме си Българи!
Не сме сбирщина като американците.
Стара кръв сме и си носим генетично старите порядки. Това в момента ни действа зле като цяло, но пък ни е запазило като народ през хилядолетията.

Един типичен древен български обичай е когато е имало някой по- от другите , обикновенно са го давали на бога като са го удушавали с черво или връв. От там и поговорката за казана в ада и че нямало пазачи :)
 
От: Родопски въздух в Ebay

Вие само си коментирате но аз познавам лично момчето от години и даже днес се видяхме. Той не е очаквал да стане такава сензация по скоро на майтап и нещо като пазарно пручване, абе решил и пробвал - за което му правя евала.
Та останах с впечатлението че е обиден от коментарите които били насочени към офертата, не от къде да е а от България- вика ако го беше направил американец на никой нямаше да му дреме но нали трябва да Вуте да му е зле.

Тя и без това офертата е стара те късно се усетили но факт че всички големи и малки медии го направиха новина дори Нова Тв, а и някакви от Бтв звънели за интервю.
Баси чудото, добре че е за три дни.

Баси чудото наистина, да се изненадва от ефекта, който е търсил :lol:
Еейй що не са го отразили хамериканците, ами вуте го е отразил от сиромашка завист
Ами ако беше хамериканец сиг. там щяха да го отразят, ама на

Баси простотията
То и аз мога да си направя проучване, що да не пусна за продан една дизайнерска пръдня в шишенце от парфюм
Ама ако не ме отразят като парфюм, направо ши са ядосам на всички дизайнери, козметики и парфюми
 
От: Родопски въздух в Ebay

Не познавам момчето, не харесвам и офертата му чисто като изпълнение. Идеята си е идея. Обаче завистта и злобата заливат направо.

Защо не обяснявате, че германците са тъпи, като продават същото (по-рано пуснах линк)? 10 млн. туристи посетили Берлин за година и почти навсякъде се продава берлински въздух. Тъпи ли са?
 
От: Родопски въздух в Ebay

А още по тъпи ли са Шотландците с тяхното Лох Нес което спред статията е посетено през 2011 от 1.3 МИЛИОНА туристи (а тогава бепше световната криза) и имат ли изгода да потдържат историята за "чудовището". Помислете!

Един приятел беше 6 месеца в Маями и вика за тези 6 месеца нито едно момиче на ролери не видях, а както всички знаем във всеки филм сниман там бъка от красиви момичета на кънки. Просто американците много добре си продават курортите.

А да се замислим сега какво би си помислил чужденеца за Родопите като чуе че се продава въздух от там, не говоря някой да си купи пликче с въздух - значи толкова е полезен и чист въздуха че чак се продава. Тази оферта би била само плюс за туризма в Родопите, така поне мисля аз.
 
От: Родопски въздух в Ebay

На вид глупава идея но ето ви и един китайски предприемач със състояние около $700 милиона на име Чен Гуанбяо, който си продава бутилиран въздух на цена от $0.80 бутилката. :D
 
От: Родопски въздух в Ebay

Напълно съм съгласен с Kortes!Ако това беше направено от американец,щяха да погледнат с друго око.Но типичната българска черта да се присмеем.Сетило се момчето,направило го.Защо не?!
 
От: Родопски въздух в Ebay

Напълно съм съгласен с Kortes!Ако това беше направено от американец,щяха да погледнат с друго око.Но типичната българска черта да се присмеем.Сетило се момчето,направило го.Защо не?!

Мда, оригинално е, признавам си!

Обаче пазара е тесен. Къде сравняваш 7 милиона бг-та, с един милиард китайци?

И относно американците - там всичко се продава.

Продажбата на пиксели... не намирам логика в нея, обаче е направила милионер нейния собственик.

Продажбата на рекламна площ върху гърдите или т.н. рекламни тениски, също са направили собственика им милионер.

... и т.н. примерите за глупави идеи, които правят собствениците им милионери са изключително много.

Тук обаче е важна само идеята, но и другите фактори. Освен манталитета на българите, трябва да се има предвид и числеността. При такъв свит пазар като нашия, как очакваш да прогресира една такава идея? Било тя умна или тъпа?

Плюс това, стандарта на живот при американците или другите развити страни е висок, което означава, че могат да си позволят да заделят средства за глупости... като покупката на въздух, дъвка и други подобни.

Но бегетата със средна основна заплата от 400лв, дали могат да си позволят същото?
 
От: Родопски въздух в Ebay

Не вярвам,че американците са се вързали на това.Но идеята си е идея!
 
От: Родопски въздух в Ebay

Преди години аз мисля, че Уди Харелсън (актьора) беше отворил Бар за кислород. Вместо алкохол се предлага кислород!

Така или иначе има много възможности в природата да направиш пари и от нищо нещо!

Камъняка, дърветата, пясъка, всичко от къде се взима и доставя, за да се продава после? Наоколо- безплатно.

Интересното е, че много неща на пръв поглед изглеждат прости и много лесни, но не е съвсем така.

Все пак Моника Люински стана известна от нещо толкова ...човешко. Споменавам го, защото тези дни пак започнаха да пишат за нещо хем отминало. Но ето че и това е начин да забогатееш и да станеш желано лице за корици и интервюта. Една понацапана рокля/блуза и не си от обикновените курви, а по-специална.

Как и кой се е сетил според вас за тоалетната хартия? За превързочните материали при жените и памперсите при бебетата?



Друг е въпросът какво може и успяват да продадат вече в е-Бая.
 
Последно редактирано:

Горе