Русофилията, като тежко психическо заболяване

Не сте ми схванали идеята, щото си гледате само в мравуняка, а не поне 10см над него.
Другия път, като се родите в Пакистан, Катар или ОАЕ ще ги дрънкате същите, само че срещу белите, развити общества. Не сте тук за това. Декорът няма значение, а ролята ви в пиесата. Доколкото обстановката играе някаква роля, то е само с цел да направи самоосъзнаването по-трудно.

п.с. От кухнята идвам - измих чиниите. ;)

Той бай мангал иска беличко, може и друго да я прави...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. @nandibandi Не се обиждай, като бях малък имах гадже, красиво момиченце беше тогава, като ми каза, че най харесваните 2 момчета в нейния диапазон са едни мускулести миризливи мангалчета, които познавах, най-странното е че нейния клас, клас година по-малки от нея и следващия бяха лудо влюбения в тия циганета.... Аз бях втрещен, скъсахме и след това същия тойя единия, главния най-харесван циганин и отне девствеността.......... И това се е случило и със нейните приятелки, българки.... Е кажи ми честно ............................... П.П. града е Карлово...... Не питай какво и как сме се намерили, предисторията е дълга преди да се гаджосаме, но с бърз край :D :D :D Като ги видеха малките пикли ( тогава бяха малки де, и аз също ) направо се подмокряха, а имаше хубави момчета, все още нормални, не като сегашните пенделчета с бръснати наполовина коси тип фики и английска мода.

И това те учудва, защото????
Тийнейджърите изграждат мирогледа си от медиите. Смятайки сестрите Кардашиян за еманация на съвременната жена, на която трябва да подражават, те приемат за по-сексапилна ''шоколадовата'' раса. Това не е проблемът, всъщност. Проблемът е, че са меркантилни и смятат, че парите се предават по полов път.

Тва е положението, пичове. Не се косете излишно. Няма да оправим света.
Колкото и да сме част от общество, ние сме преди всичко индивиди. Когато всеки индивид се захване да подобри първо себе си, и светът ще стане по-добър, евентуално. :)

Не сте ми схванали идеята, щото си гледате само в мравуняка, а не поне 10см над него.
Другия път, като се родите в Пакистан, Катар или ОАЕ ще ги дрънкате същите, само че срещу белите, развити общества. Не сте тук за това. Декорът няма значение, а ролята ви в пиесата. Доколкото обстановката играе някаква роля, то е само с цел да направи самоосъзнаването по-трудно.

п.с. От кухнята идвам - измих чиниите. ;)
Обърквам се като говориш, нищо не ти разбрах..... Както и да е... Хич не си гледам в мравуняка.... ама не ми се пише повече...

Обърквам се като говориш, нищо не ти разбрах..... Както и да е... Хич не си гледам в мравуняка.... ама не ми се пише повече...
Споко, и аз не разбрах нищо от твоите писания. :D:D:D

И това те учудва, защото????
Тийнейджърите изграждат мирогледа си от медиите. Смятайки сестрите Кардашиян за еманация на съвременната жена, на която трябва да подражават, те приемат за по-сексапилна ''шоколадовата'' раса. Това не е проблемът, всъщност. Проблемът е, че са меркантилни и смятат, че парите се предават по полов път.

Тва е положението, пичове. Не се косете излишно. Няма да оправим света.
Колкото и да сме част от общество, ние сме преди всичко индивиди. Когато всеки индивид се захване да подобри първо себе си, и светът ще стане по-добър, евентуално. :)
Еми .. учудвам се, как няма, то бива бива ама.... То направо не знам какво да ти кажа. Погнусих се :D :D :D
П.П. Пропусна всеизвестните любимки на всички деца Майли Осарайъс и БЛИЗначките Олсън :D :D :D В интернет ми разправят, че имало доста клипове в съдържание от други '' филмови '' продукции тип ''не за всеки'' :D :D :D Нямам идея, дали е вярно, но щом разправят би следвало да е донякъде истина :D
То, че няма да оправим света, няма, това е ясно :D
Подобряването на себе си е относително понятие :) . Едни смятат, че се подобряват с дрога, други с цигари, трети с пари, четвърти с убийства или самоубийство и т.н. :)

Тъй като се изкажеш.... как човек да не те прати в кухнята во веки :) Като дойде бай мангал да те закопае до кръста и да ти подава камъни, щото си гледала съседа подозрително, ще се сетиш какво е значението на етнос и държава.

Сега се сетих, че на няколко километра от тук, обявяват кръшкането на жената за престъпление. Барнеш ли съседчето, пандела, барнеш ли мъж, а не си омъжена за него пак пандела. Това ли искаш?
Eй голям си трол, видя го че е лабилен и го подкукоросваш да продължава да пише тъпотии :D

Леле майкоооо....

Нещо, което по време на турското робство е лиспвало, което и сега липсва! ДОКАТО ТОВА ЕДНО НЕЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ И НЕ ЗАСТАНЕМ РАМО ДО РАМО, НЕ ПРЕД КОМПА ИЛИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ 20 ЧОВЕКА ДА ВИКАД, А ВСИЧКИ РАМО ДО РАМО И ДА ИСКАМЕ ИСТИНСКОТО ПРАВИ И СВОБОДА ДА Е КАКВО ТРЯБВА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.....По-лошото е че не виждам изглед това да се случи. На маса, всички сме единни, ама и пак не ни стиска да станем рамо до рамо и да унищожим дявола!
Падам... Тоя наистина счупи тъпомера, мислех че онзи русофила преди 2 страници чупеше тъпомера, но този направо го превърта.

Леле майкоооо....

Падам... Тоя наистина счупи тъпомера, мислех че онзи русофила преди 2 страници чупеше тъпомера, но този направо го превърта.
И кое му е тъпото или лъжливото. Аз не съм русофил само да кажа........................... В кое излъгах искам да ми кажеш, като си по-умен ?! Какво тъпо съм казал.. Истината ли ?! Ако вече истината е LAME значи светът е към края си..............

Добре, че си за да ни просветлиш как стоят нещата, че без теб сме във вертикална кома.
Аз не просветлявам, а припомням. Белким се размърда някое друго сиво вещество...................... или гънка в него, освен ако не е станал гладък, при такъв случай спасение няма.

Аз не просветлявам, а припомням. Белким се размърда някое друго сиво вещество...................... или гънка в него, освен ако не е станал гладък, при такъв случай спасение няма.
Перко, изписа саума ти и тъпотии за да си продадеш смешните фейсбук странички?!?

5881.jpg

Заради такива тролове съм избрал този аватар за профила си... o_Oo_O
С всеки изминал ден бълват все повече и по-гадна простотия наляво и на дясно.
Моля ви, лекувайте се!!!

Нещо за брюкселофилията? И за дебелите филии с мас? xd

Честно казано не ми се вярва, че във форум за предприемачи може да има русофили. Ако действително тук преобладават русофилите значи интелектуалното ниво на форума е доста ниско...

• Like
Реакции: Sky
Честно казано не ми се вярва, че във форум за предприемачи може да има русофили. Ако действително тук преобладават русофилите значи интелектуалното ниво на форума е доста ниско...

Рече с човека BMW аватар.....

Москвича и Ладата на аватара символ на по-високо интелектуално ниво ли са? :D

Аз имам само един въпрос, къде е демокрацията: Там където държавният глава управлява избран от 77% от гласувалите, т.е е управляващ на мнозинството, или като Меркел - ясно и показаха на изборите че повечето германци не я искат, но въпреки това ще е на власт 4-ти мандат. Т.е Меркел е управляващ на малцинството. Е къде е демокрацията?

Горе