СЕО Начини

От: От: СЕО Начини

Благодаря може ли да ми дадете някакви сео търсачи нещо да регистрирам сайта си там?

?? Какво означава това нещо, би ли ми го превел: "сео търсачи" ? Това го чувам за първи път... сео търсачи... Искаш хора, които да ти търсят сео?

А колкото до "...нещо да регистрирам сайта си там" - то и aeonsv и nortrant са ти показали къде може да го направиш. Ще постигнеш много ако ги послушаш, но май не си наясно с тази тема и въобще не знаеш какво е това животно "сео" - яде ли се, пие ли се... .
 
От: СЕО Начини

Братле с такива теми до никъде.
Почвай да четеш, така научаваш повече от една гледна точка, различни мнения и най-вече грешки, което според мен са най-важните неща от които можеш да се научиш, няма нищо по-запомнящо се от една грешка, най-простия пример който мога да ти дам е следния.
Питаш къде да си регистрираш сайта. Отговарят ти със връзка към тема/сайт със 1000 директории.
Добавяш си сайта, новичък такъв... и кво? фаталити?... после върви се занимавай месеци наред да оправиш authority-то на сайт който е бил сандбокснат, кикнат, нокаутиран и т.н.
Чети темите от-до и ще разбереш поне от малко на хората грешките.
В този форум(Оптимизация за търсачки) има 20 важни теми, в линк билдинг секцията незнам още колко... не мислиш ли, че ако беше прочел поне няколко от заглавията там... щеше да си отговориш на въпроса?
Аз все още не го права, btw... :D

За да не е кофти толкова кофти отговор, щи кажа един начин.
Read, Try, Fail, Learn, Read, Try, Prosper.
 

Горе