Сайтове и приложения-печалба?

bobiib

New Member
Здравейте. Нека всеки,който желае да сподели дали има някаква реална печалба от някаква надомна работа(сайтове или приложения).Ще се радвам ако някой пише. Благодаря!
 

Wellco

Member
Здравейте. Нека всеки,който желае да сподели дали има някаква реална печалба от някаква надомна работа(сайтове или приложения).Ще се радвам ако някой пише. Благодаря!
Ако си специалист в някоя сфера може да работиш като фрийлансър.
Това е моят реферален линк www.freelancer.com. В този сайт се намират доста проекта за работа като фрийлансър.
Може да се регистрираш от моя линк и ще получиш 15$ бонус.
 

Blinky

Owner
Няма. Ако някой ти е казал, че от сайтове се печели - излъгал те е.
Стига бе...и без това други му говорят, че печеленето на пари онлайн е измама...и афилиейт маркетинга било загуба на време. :) Печели се, разбира се...желание и знания да има само човек. ;)
 

Kortes

Active Member
Впрочем виждам, че те мързи да прочетеш какво пише в темите за печелене на пари онлайн, като афилейти, дропшипинг или предлагане на услуги като фриленсър. Не трябва много, малко само да се разровиш из форума и ще добиеш представа от кое колко се печели.
Но много е важно да откриеш, кое те радва тебе, да продаваш, да създаваш или убеждаваш. В кое си най-добра и точно какво би искала да правиш дългосрочно, защото почти няма ниша където да започнеш да печелиш веднага.
Това за масажите беше шега но не съвсем, ако искаш да печелиш веднага, може би е един от най-бързите начини. Не се изисква кой знае каква инвестиция, ако имаш и желание много бързо може да си изградиш име, особенно в тези среди. Защото всички ИТ-та прекарват много време седнали пред компютъра, това засяга гръбнака, гърба като цяло, ставите и зрението. Убеден съм, че всеки от форума няма да откаже един релаксиращ масаж месечно. А и по принцип ИТ-та са платежоспособни.
Аз си имам масажистка от която съм доволен, но ако все пак решиш бих се радвал да ти платя от 25 до 40 лева на час, мисля толкова вървят.
 

Mindilikov

New Member
Ако може да дадете bobiib малко повече инфо в какви области имате интерес и желание да се развивате, за да дадем малко по фокусирани предложеня :)
 

Горе