Сайт за БГ Наука

bgnauka

New Member
Здравейте, ние сме от оналйн портал БГ Наука и се обръщаме към всички дизайнери, програмисти и всеки, който разбира от интернет във връзка с нашият сайт. ( nauka.bg )
В момента ние имаме до 2000 посещения, като заедно с форума към сайта прави до над 7000 посещения на ден.
Идеята ни е че сайта ни не е въобще user friendly. Имаме до 5 новини всеки ден, като всички новини, които качваме са уникални за българския интернет и никъде другаде ги няма. Ние сами си ги пишем и превеждаме от най-актуалните научни сайтове.
Сайтът е и сайт на научно - научно-популярно списание, което ние правим и пускаме всеки месец. ( nauka.bg/index.php?mod=front&fnc=page&id=3 ) - то е безплатно и се разпространява само в интернет, като има над 20 000 преглеждания за нов брой всеки месец.
Сайтът трябва да е някакво лице на това списание и в същото време трябва да е сайт на медия, като ние в момента имаме архив от над 2000 статии и новини. В момента всеки месец се качват около 100 нови неща. Този сайт, който е в момента (nauka.bg) въобще не може да отговори на нуждите на потребителите, защото всички тези материали изчезват и не се виждат.
Искаме сайта да е както атрактивен и приятен за гледане, така и мултимедиен, където всеки да може да се ориентира и да намери това, което го интересува.

Не печелим нито от сайта нито от списанието, всичко което правим го правим на доброволни начала, но на нас ни трябва едно лице, което да отговаря на нашата работа, а сегашният сайт само ни пречи...

Тъй като това сме го направили изцяло на доброволни начала и не разполагаме с никакви пари, търсим възможности и хора, готови да се заемат с този проект безвъзмездно.

Пари няма, но можем да предложим рекламно място както в бъдещия сайт така и в списанието ни.

Може да ни пишете на имейл: [email protected] или тук в темата.

Всякакви предложения и идеи биха били от полза!
 
От: Сайт за БГ Наука

има над какво да се работи ,ако някой се навие ,може след време сайта да по4не да пе4ели пари :)
 
От: Сайт за БГ Наука

Лицето на сайта ви е най-малкия проблем

Като за начало изтрийте всички простотии от секцията история за славяните и техния произход който е известен саво на руските "историци" и техните ученици феодалните старчета от БАН, освен ако не сте едни от тях.

Второ не използвайте комунистическия термин прабългари целящ да отдели днешните Българи ("Славяни") от нашите деди. Етнос прабългари няма така както няма и етнос славяни, да не говорим пък за славянска писменост, език, култура и прочие хазарски простотии измислени през 14 век когато Русия от една измислена държава на гърба на превзетата Волжка България реши да става империя покровител на всички славяни каквито никой никога не е бил виждал до тогава а панславянската идея се превърна в основна форма на Руския империализъм.

На Волга, Дунав, Вардар, Киев и Кавказ има и винаги е имало един народ БЪЛГАРИ

Повече помощ НАЧАЛОТО НА ДОКТРИНАТА ПАНСЛАВИЗЪМ

Успех
 
От: Сайт за БГ Наука

...хората са питали за съвсем други неща. BTW много малко статии имате, очаквах много повече.
Разделете категориите на по-малки и по-малки за да постигнете повече конкретност. Така ще можете да разпределите и съдържанието да е достъпно за аудиторията. Уважавам българската наука и се надявам да намерите повече съмишленици. В момента никак не сте регламентирали ситуацията за помощта, която търсите, но със сигурност имате добър потенциал - българинът в своя корен е любознателен човек, макар сега да се оптиват да ни американизират.
Поздрави.

p.s. големите снимки също ще са ви полезни, хората в наши дни мислят с очите си, не с мозъка
 

Горе