Търся: Сайт за авточасти

zodiac

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте съфорумци!

От дълги години съм в бизнеса с авточасти. Бил съм част от водещите компании в бранша. Имам изградена мрежа от клиенти - търговци на едро и автосервизи.

Дойде моментът в който искам да развия своята дейност онлайн - уеб магазин за авточасти.

Търся партньор, който да поеме техническата част. Разработване, поддръжка и оптимизация на уеб сайт.

Аз поемам търговската част, бизнес развитие, доставки и тн. и имам нужда от техническо лице партньор.

Моля заинтересованите да ми пишат.

Благодаря!
 

Bekew

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,


Бихте ли уточнили какво точно имате предвид от това, че търсите партньор? Идеята да създадете онлайн магазин при вече такъв физически е добра, защото вече има изградени клиенти. Ще ми е интересно да опишете малко повече за това, което предлагате.
 

madgooglebot

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Иска да му се изгради ХУБАВА платформа. Да се поддържа, да се развива, да се дерзае. Пари не се искат. И няма лошо, щото ако кривне резко и платформата ще кривне :) Единствената евентуална фира е трудът..
 

Bekew

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
За подобен проект се искат пари колкото и гадно да е. За да изградиш функциониращ онлайн магазин постепенно трябва да се влага в маркетинг и оптимизация на сайта със статии теми и т.н. Това не е изобщо евтино, като и труда определено би трябвало да се оцени по някакъв начин.

Лично аз като чуя, че някой иска партньор за даден проект го разбирам по следния начин - направи това, което аз не мога и вече евентуално ако потръгне ще ти давам някакви пари.

Все пак късмет, надявам се да излезе някой, защото идеята е добра! :)
 

dreambench

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Лично аз като чуя, че някой иска партньор за даден проект го разбирам по следния начин - направи това, което аз не мога и вече евентуално ако потръгне ще ти давам някакви пари.

Аз под партньор разбирам бизнес взаимоотношения в дългосрочен план, а не някой, който да си измие ръцете с една инсталация и после да те остави да се оправяш.

Трудът се оценява в проценти. Когато заплащането зависи от успеха на проекта си много по-инвестиран, защото работиш за себе си и с перспектива. Естествено - рискът е по-голям. Вече кой, по колко и какво е въпрос на договаряне.

В случая поне има добра основа и нещо насреща. Обикновено е "аз имам идея, ти ще я реализираш, а после мильоните ше ги делим по равно".
 

Bekew

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Много съм съгласен с мнението на @dreambench - "Трудът се оценява в проценти. Когато заплащането зависи от успеха на проекта си много по-инвестиран, защото работиш за себе си и с перспектива."


Идеята тук обаче ми се струва следната - Ще намери човек, който да поеме този проект, но финансирането за него дали ще осигури? Понеже за такъв онлайн магазин, който да функционира правилно с постоянен маркетинг трябва да се вложат пари. В случая ако човека, който поеме този проект инвестира от неговия джоб - защо да го прави за някой друг?

Ако предложението е някой да работи за даден процент, но финансирането за сайта и рекламите се поеме от бюджета на фирмата, то тогава това е много добре и мисля, че доста хора ще имат интерес, включително и аз.

Очаквам собственика на поста да пише за повече информация.
 

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
Идеята е добра. Нещо, което направи мой познат, само че той освен силно присъствие във физическия си магазин, взима и активна дейност и в онлайна си.

Вече зависи какво споразумение ще имат по между си. Как точно ще се процедира с печалбата от магазина, как този магазин и неговият собственик няма в един момент да поеме в своята посока, отделяйки се от първоначалната договорка.

Звучи добре, но по-скоро тук трябва да се мисли това, а защо не и цялия бизнес, да се представи като бизнес възможност, не толкова като работно място. Ще трябва да се седне на маса и да се изговори всичко това. Така поне мисля де.
 

Горе