Търся: Сайт за авточасти

zodiac

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте съфорумци!

От дълги години съм в бизнеса с авточасти. Бил съм част от водещите компании в бранша. Имам изградена мрежа от клиенти - търговци на едро и автосервизи.

Дойде моментът в който искам да развия своята дейност онлайн - уеб магазин за авточасти.

Търся партньор, който да поеме техническата част. Разработване, поддръжка и оптимизация на уеб сайт.

Аз поемам търговската част, бизнес развитие, доставки и тн. и имам нужда от техническо лице партньор.

Моля заинтересованите да ми пишат.

Благодаря!
 
Здравейте,


Бихте ли уточнили какво точно имате предвид от това, че търсите партньор? Идеята да създадете онлайн магазин при вече такъв физически е добра, защото вече има изградени клиенти. Ще ми е интересно да опишете малко повече за това, което предлагате.
 
Иска да му се изгради ХУБАВА платформа. Да се поддържа, да се развива, да се дерзае. Пари не се искат. И няма лошо, щото ако кривне резко и платформата ще кривне :) Единствената евентуална фира е трудът..
 
За подобен проект се искат пари колкото и гадно да е. За да изградиш функциониращ онлайн магазин постепенно трябва да се влага в маркетинг и оптимизация на сайта със статии теми и т.н. Това не е изобщо евтино, като и труда определено би трябвало да се оцени по някакъв начин.

Лично аз като чуя, че някой иска партньор за даден проект го разбирам по следния начин - направи това, което аз не мога и вече евентуално ако потръгне ще ти давам някакви пари.

Все пак късмет, надявам се да излезе някой, защото идеята е добра! :)
 
Лично аз като чуя, че някой иска партньор за даден проект го разбирам по следния начин - направи това, което аз не мога и вече евентуално ако потръгне ще ти давам някакви пари.

Аз под партньор разбирам бизнес взаимоотношения в дългосрочен план, а не някой, който да си измие ръцете с една инсталация и после да те остави да се оправяш.

Трудът се оценява в проценти. Когато заплащането зависи от успеха на проекта си много по-инвестиран, защото работиш за себе си и с перспектива. Естествено - рискът е по-голям. Вече кой, по колко и какво е въпрос на договаряне.

В случая поне има добра основа и нещо насреща. Обикновено е "аз имам идея, ти ще я реализираш, а после мильоните ше ги делим по равно".
 
Много съм съгласен с мнението на @dreambench - "Трудът се оценява в проценти. Когато заплащането зависи от успеха на проекта си много по-инвестиран, защото работиш за себе си и с перспектива."


Идеята тук обаче ми се струва следната - Ще намери човек, който да поеме този проект, но финансирането за него дали ще осигури? Понеже за такъв онлайн магазин, който да функционира правилно с постоянен маркетинг трябва да се вложат пари. В случая ако човека, който поеме този проект инвестира от неговия джоб - защо да го прави за някой друг?

Ако предложението е някой да работи за даден процент, но финансирането за сайта и рекламите се поеме от бюджета на фирмата, то тогава това е много добре и мисля, че доста хора ще имат интерес, включително и аз.

Очаквам собственика на поста да пише за повече информация.
 
Идеята е добра. Нещо, което направи мой познат, само че той освен силно присъствие във физическия си магазин, взима и активна дейност и в онлайна си.

Вече зависи какво споразумение ще имат по между си. Как точно ще се процедира с печалбата от магазина, как този магазин и неговият собственик няма в един момент да поеме в своята посока, отделяйки се от първоначалната договорка.

Звучи добре, но по-скоро тук трябва да се мисли това, а защо не и цялия бизнес, да се представи като бизнес възможност, не толкова като работно място. Ще трябва да се седне на маса и да се изговори всичко това. Така поне мисля де.
 

Горе