Продава се: Сайт за обяви - Продаден!

СЕО.БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
5bg.top - Сайт за обяви, към него прилежащите: Google Business d бр., 1 фейсбук страница, ютуб канал, видеореклами и други. Сайта има и изградено Android приложение, както и рекламни видеоклипове. Войс овъра им не е добър, но имам оригиналите без записан глас. Отбелязвам, че закупилият 5бг, е задължен да запази статиите публикувани от колеги във сайта, както и линковете в тях!
В момента печели само от гугъл рекламите - между 20-40 евро месечно.
.

Платформата притежава функциите които в момента имат olx.bg и bazar.bg, както и доста допълнителни функции.
Опции в платформата:
Премиум опции: плащане на обява или за брой обяви, платена категория, оцветени и промо ( ВИП ) обяви, качване най-горе платена опция, закупуване на пакети и опция за бизнес акаунт. Всички опции можете да видите ако се регистрирате в сайта, освен бизнес акаунта, в момента съм спрял тази опция. Сайта сега е настроен автоматично да зарежда "финанси" на всеки потребител за да си саморекалмират, безплатно обявите;
Съобщения между потребителите;
Админ панел и други.


Към този сайт върви и партньорство със голяма палтформа за евенти и билети - Eventiplier и Jobsora - Сътрудничеството се състои в обмен на реклама. Закупилият сайта може да печели от билетите, аз като текущ собственик съм се отказал от печалби от тях. Следващия ще предоговори отношенията си и ще може да печели и от предлаганите в сайта билети.
URLDAPATBQBPQMTSSOSAgeAlexaTCTFCFIXDFBLDHMD
5bg.top262915K10K65%31%50%0 00%


данните са от semrush.com и MOZ.com
----------------------------------------------------
 
Последно редактирано:

СЕО.БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Тея готови платформи, бих го взел ако беше нещо къстом, че да му добавя разни други нещица, успех.
Що бре човек, платформата не е лоша има много функционалности. За сайт от който принципно не съм очаквал да вадя нищо, няма как да дам 5-10 бона за къстъм платформата и после посмъртно ако го пусна в продажба да не мога да ги избия. Представи си някой от другите сайтове които са за обяви имат къстъм платформи, защот особственици са СЕО-та и WEB dev's, според теб как ще успеят да ги продадът на реална цена? Мисията невъзможна особено сега. Тя е с отворен код, ти разбираш можеш да я доработиш, подобриш и да я промениш. Не те навивам да я купуваш и т.н. просто за мен лично е много по-удобна и с много повече опции от много къстъм сайтове които съм виждал за обяви.

П.П. Малко забавен офтопик. Снабдиха ме преди много време с информация, че първата версия на OLX е базирана на osclass :D :D :D
Има и БГ версия преработена пак основа на osclass, не помня как се казваше, но е на около 9-10 години, дали още съществува не знам.
Едит: ето го бре: https://www.predpriemach.com/threads/Безплатен-скрипт-за-обяви.21556/
даже и още един има базиран на osclass
 
Последно редактирано:

Горе