Продава се: Сайт за обяви - Продаден!

СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
5bg.top - Сайт за обяви, към него прилежащите: Google Business d бр., 1 фейсбук страница, ютуб канал, видеореклами и други. Сайта има и изградено Android приложение, както и рекламни видеоклипове. Войс овъра им не е добър, но имам оригиналите без записан глас. Отбелязвам, че закупилият 5бг, е задължен да запази статиите публикувани от колеги във сайта, както и линковете в тях!
В момента печели само от гугъл рекламите - между 20-40 евро месечно.
.

Платформата притежава функциите които в момента имат olx.bg и bazar.bg, както и доста допълнителни функции.
Опции в платформата:
Премиум опции: плащане на обява или за брой обяви, платена категория, оцветени и промо ( ВИП ) обяви, качване най-горе платена опция, закупуване на пакети и опция за бизнес акаунт. Всички опции можете да видите ако се регистрирате в сайта, освен бизнес акаунта, в момента съм спрял тази опция. Сайта сега е настроен автоматично да зарежда "финанси" на всеки потребител за да си саморекалмират, безплатно обявите;
Съобщения между потребителите;
Админ панел и други.


Към този сайт върви и партньорство със голяма палтформа за евенти и билети - Eventiplier и Jobsora - Сътрудничеството се състои в обмен на реклама. Закупилият сайта може да печели от билетите, аз като текущ собственик съм се отказал от печалби от тях. Следващия ще предоговори отношенията си и ще може да печели и от предлаганите в сайта билети.
URLDAPATBQBPQMTSSOSAgeAlexaTCTFCFIXDFBLDHMD
5bg.top262915K10K65%31%50%000%


данните са от semrush.com и MOZ.com
----------------------------------------------------
 
Последно редактирано:
Тея готови платформи, бих го взел ако беше нещо къстом, че да му добавя разни други нещица, успех.
 
Тея готови платформи, бих го взел ако беше нещо къстом, че да му добавя разни други нещица, успех.
Що бре човек, платформата не е лоша има много функционалности. За сайт от който принципно не съм очаквал да вадя нищо, няма как да дам 5-10 бона за къстъм платформата и после посмъртно ако го пусна в продажба да не мога да ги избия. Представи си някой от другите сайтове които са за обяви имат къстъм платформи, защот особственици са СЕО-та и WEB dev's, според теб как ще успеят да ги продадът на реална цена? Мисията невъзможна особено сега. Тя е с отворен код, ти разбираш можеш да я доработиш, подобриш и да я промениш. Не те навивам да я купуваш и т.н. просто за мен лично е много по-удобна и с много повече опции от много къстъм сайтове които съм виждал за обяви.

П.П. Малко забавен офтопик. Снабдиха ме преди много време с информация, че първата версия на OLX е базирана на osclass :D :D :D
Има и БГ версия преработена пак основа на osclass, не помня как се казваше, но е на около 9-10 години, дали още съществува не знам.
Едит: ето го бре: https://www.predpriemach.com/threads/Безплатен-скрипт-за-обяви.21556/
даже и още един има базиран на osclass
 
Последно редактирано:

Горе