Аукцион за: Сайт за почивки тип блог туризъм WP БГ

Websupport

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Продава се горния сайт + домейн

Зарезан е от много време.

Посещенията са около 300-400 уникални на месец, 40% от Гошо (няма аналитикс, няма нищо, блокирани са една торба ботове)

Хоства се в Суперхостинг, прехвърляте където искате.
Домейна изтича на 25.05.2021, хоства се в Суперхостинг, прехвърляме вътрешно, при тях, после си го метате където искате. Уточнение: ако има възможност да метнеме другаде - ОК, яко няма - не се ангажирам да се борим за прехвърляне другаде (т.е прехвърляме вътрешно)

Статиите би трябвало да са уникални.

Темата е платена (не е нулвана), но е стара от 2013 и не е ъпдейтвана. Мейла за ъпдейт е на човек от форума, давам го само като инфо (след сделка), ако реши и му се занимава - ОК, ако не - остава си така (не се занимавам да ъпдейтвам или коригирам каквото и да е). Важно - дава се с текущата си тема и ъпдейт, без никакви други ангажименти.
За любителите на вградените теми-редактори, много функции не работят, поради пропуснати няколко ъпдейта на темата. (става въпрос само за редактора за редизайн към самата тема, другото - там за постове, страници и тн всичко е 6) Редактирате си тип "ово е стандарт" през файловете.
Работи на последна версия на WP. Всичко е секюрнато. Всичко работи.

Важно. За да няма после евентуално недоразумения, дава се с изчистен htaccess (остават само дефаулт инструкциите от плъгините и сървъро), дава се без логове.

Има линокове от няколко други мои сайтове, оставям ги до края на текущата година.

100% го махам, че ми пречи, така че и 1ст да стигне - метаме го.

Плаща се само по Пейпал и Еконт. За потребители под 20 итрейдър, първо се плаща, после се прехвърля.


Начална - 1ст. Мега топ "Купи сега" - 100лв. (при "купи сега" цена, всякакви други оферти са невалидни)
Търга е до 19.04.21 (понеделник), каде 10 вечерта.


Участва се само в темата (без лично и тн) Участват само потребители с минимална регистрация от преди повече месец и поне 20 поста.



Тоя път мисля, че писах абсолютно всичко, което може да бъде застъпено от всякакви питанки, но ако се сетите още нещо - питайте. Спам и хранене също са уелком.
 
Последно редактирано:
айде смело - 1 лев
 
20 лв.

П.П. Какво значи, че са блокирани една торба ботове? Защо си ги блокирал?
Идеята не е ли да ти обхождат сайта регулярно и да се стремиш да го вкараш в някви нормални позиции в Гугъл?
 
Последно редактирано:
За по-старите статии не съм гледал снимките изобщо, смисъл не знам нито откъде са, нито дали са с права. По-новите повечето са от Уикипедия (От уикито можете да ги ползвате свободно със спокойствие) Мисля, че имах преди време оплакване за авторска снимка от една дама, разбрахме се да й сложа линк ли надпис ли, не си спомням какво вече беше

За ботовете всичко зависи от целта. Това е друга тема, но някои предпочитат да се натъпчат с всякакви посещения, други предпочитат да отсеят фейковете. Аз общо взето нищо не съм целял :) така че предпочетох да не тормозя машината. Иначе вкарването на сайт в нормални позиции при Гошо, не е свързано с обхода на стотиците фейк и не толкова фейк ботове, дори напротив, може да имаш и по-сериозни главоболия. Но както казах, това е друга тема, няма да обсъждаме сео позиции и стратегии все пак :)
 
50 лева.
Тоя сайт беше мой преди мнооого години, може би един от първите ми сполучливи.
 
Ето го човека с мейла и евентуално ъп на темата, така че ако не си го вземе той, знаете към кого да се обърнете :)

Да знаеш, че много от иновациите ти, да не кажа всиките, са махнати, така че ще е добре ако си пазиш нещо архивно и изобщо държиш на тях. Но пък бонус ти оставям една торба подобрения по стайлинга (нз защо, но много държа на стайлинг, без значение от сайта), преводи и т.н ;) Един вид, давай направо 100тях лв и си отсекъде на далавера.. ахаха
Всъщност, който и да го вземе няма да сбърка, защото този сайт не се е развил, само защото тотално съм го зарезал, поради липса на какъвто и да е интерес към нишата. Бях го взел от скай пак нещо като на търг, на няколко водки, и изобщо без много да му мисля какво ще го правя всъщност :)
 
Поздравления и честито!
Сайта отива при старият си собственик.
Благодаря на останалите за участието!

По желание на спечелилият, първия пост може да бъде редактиран, след приключване на сделката
 
Търга се подновява. Срока е до неделя вечерта. Тези, които са участвали до сега (офертите по възходящ ред, преди тази на ъпхеро) да пишат ако не искат да участват.
И моля, бъдете сериозни. Участвайте ако наистина го искате. Няма смисъл никакъв да се направим на мъже в темата, пък после да се правим на разсеяни.
 
Понеже вечерта е общо понятие, а може да се получи гаф накрая, нека днес 20.00 часа да бъде края.
 

Горе