Сайт за реклама

Nevca

New Member
Здравейте !
Наскоро си направих сайт за реклама в интернет.Засега ползвам субдомейн,а до дни сайта ми ще има и нов домейн.
Та въпроса ми е как да популяризирам сайта си и къде да се регистрирам (в кои афилиейт програми),за да печеля от импресии например и от банери.
Освен това предлагам и услуга "Размяна на банери и линкове",ако някой се интересува и има подобен сайт,може да ми пише ЛС.Сайта ми е на английски,засега няма много информация,в момента го ъпдейтвам.
 
Като за начало , Привет! Пожелавам ти приятно прекарване тук във форумчето , ще се убедиш че има много печени типове и някой странни индивиди , но като цяло атмосферата е много приятелска.

Сега по същество:
Първо си изясни какво е афилейт. Афилейтовете са програми (фирми) чиито продукти продаваш (на сайт направен специално за това) и взимаш комисионна от цялата работа.
Както гледам твоят сайт не е такъв , значи най-добрия начин е да печелиш от google adsense или BidVertiser Adsens , но тъй като сайта ти е на Англ Google е най-доброто решение.

За популяризация ти трябва хубаво SEO и голям брой входящи линкове.
Такива можеш да си набиваш като събмитваш по директорий (тука някъде има доста списъци , в indart.org също има списък с 1024 директорий където може да добавиш сайта си). Също можеш да разменяш линкове със други сайтове на подобна или не тематика.
Може и да си платиш Google Adwords или да платиш в някой друг сайт да се върти твой банер , ако платиш в друг сайт не можеш да печелиш от адсенс тъй като е против политиката на Google , с адуърдс + адсенс нещата пак стоят по същия начин от скоро. Така че ако си решил да инвестираш в сайта съвета ми е.
Първо събимтвай яко и плати за адуърдс за няколко месеца (зависи колко средства имаш)
Като сметнеш , че сайта е достатъчно популярен и може да се разпространява достатъчно и без адуърдс - спри адуърдс и пусни адсенс да си избиеш парите или дори да спечелиш :)

Поздрави!
 
Мерси много за бързия и изчерпателен отговор.Смятам да се възползвам от педложенията,дано нещата потръгнат.
 
Добре дошъл и от мен в този форум. Еми мисля че получи добър отговор. Ако наистина сайта ти ще е за интернет реклама - използвай уникалкно инфо за да се класираш и добре по търсачките. Другото което може да направиш е всеки пейдж да е с различна статия и от време на време да се допълва от ново по въпроса. :wink:

Успехи и приятен престой във форума с нас. :lol:
 

Горе