Сайт за филми и сериали

От: Сайт за филми и сериали

Сайта съвсем не е лош и не разбирам защо така се бъзикате.:rolleyes:
Със сигурност струва повече от 50 лв, добре е оформен и има доста инфо.
Вариантите са или да остане за филми и се монетизира с нещо различно от Адс
или да остане за трейлъри.
Извинявам се за офтопика и успех с продажбата!

Прав си колега ...

Тук само сайтове на автопилот искат, за да правят пари без да пипат нищо.

А много от тях се чудят как един сайт с не много посещаемост изкарва по 3-4 евро на ден.

Само тези които се занимават сериозно с това знаят как се изкарват тези пари.

Прав си колега ...

Тук само сайтове на автопилот искат, за да правят пари без да пипат нищо.

А много от тях се чудят как един сайт с не много посещаемост изкарва по 3-4 евро на ден.

Само тези които се занимават сериозно с това знаят как се изкарват тези пари.

Аз не се шегувам. Понеже много добр знам как седят нещата, затова моята оферта е толкова, ако ти харесва я приемаш, ако не - отказваш я. Всеки сам решава, но това е моята оферта, пък и едиствената до сега. Нито се шегувам, нито нищо, направих оферта, не беше приета, добре успех с продажбата :)

От: От: Сайт за филми и сериали

Аз не се шегувам. Понеже много добр знам как седят нещата, затова моята оферта е толкова, ако ти харесва я приемаш, ако не - отказваш я. Всеки сам решава, но това е моята оферта, пък и едиствената до сега. Нито се шегувам, нито нищо, направих оферта, не беше приета, добре успех с продажбата :)
Не останах с впечатлението да ти е била сериозна офертата.
Нещо много бързо се отказа да го купиш сайта?

Всъщност нека продавача си реши...

Офертата важи още няколко часа, след това няма да се продава сайта.

От: От: От: Сайт за филми и сериали

Не останах с впечатлението да ти е била сериозна офертата.
Нещо много бързо се отказа да го купиш сайта?

Всъщност нека продавача си реши...

Може да видиш, че още преди три дни пуснах офертата, одеве просто пак я предложих, понеже нямаше друга. Офертата ми беше напълно сериозна. Отказах се, защото след две предложения, не получих отговор и затова :)

Голям майтапчия си, направо ме караш да се смея.

Ако искаш за 5 лева да ти го дам, и то заедно с домейна :D

Ако искаш за 5 лева да ти го дам, и то заедно с домейна

Това ли е офертата? И никой не иска да го взема? Тогава ще го взема за 5 лева.

Голям майтапчия си, направо ме караш да се смея.

Ако искаш за 5 лева да ти го дам, и то заедно с домейна :D

Айде аз ще поема таксите, ще го взема за 5 лева. Странник никой не го иска, от няколко дни се опитва да го продаде само сваля цената, няма оферти само моята, но продължава да не я оценява :) Поне нещо можеше да вземе, но сега си остане с нищо.

Това ли е офертата? И никой не иска да го взема? Тогава ще го взема за 5 лева.
Е ти пък, аз помислих, че поне ще искаш да го размениш за банер в твоя сайт, т.е. поне 20 лв да предложиш.:)

Е ти пък, аз помислих, че поне ще искаш да го размениш за банер в твоя сайт, т.е. поне 20 лв да предложиш.:)

Трябва да съм луд да сложа го разменя за такава цена, и да вляза вътре с 15 лв.? Като ми плати - тогава!

Айде аз ще поема таксите, ще го взема за 5 лева. Странник никой не го иска, от няколко дни се опитва да го продаде само сваля цената, няма оферти само моята, но продължава да не я оценява :) Поне нещо можеше да вземе, но сега си остане с нищо.

Не мога да разбера защо още пишеш в тази тема след като ме украси с червено.

Ти не разбра ли че сайт няма да видиш дори да ми предложиш първата цена.

Не те е срам, да се подиграваш с на хората труда ....

От: От: От: Сайт за филми и сериали

Не мога да разбера защо още пишеш в тази тема след като ме украси с червено.

Ти не разбра ли че сайт няма да видиш дори да ми предложиш първата цена.

Не те е срам, да се подиграваш с на хората труда ....

Коментара ти беше с подигравателна насока към мен и ти вънах червеното, което и ти ми даде :)
Не се подигравам, пък и не виждам забрана да пиша, но добре. Оставям темата, няма да пиша повече :)

Успех с продаването :)

Еми като иска да прекара хората и като надува сайта и предлага това, което не е вярно. Сега прекарах 5 мин. в сайта - и 5-те лева не си струват. За мен сайта е лош, още повече, че има няколко нарушения на адсенс, и е цяло щастие, че не е баннат.
Искам да попитам - как така, ще е сайт за онлайн филми, след като не видях никъде да се гледат онлайн филми? Има само трейлъри на филмите? Къде могат да се гледат онлайн филми в сайта? Разполага ли с права за визуализиране на филмите онлайн? Ако разполага с такива права, сайта му ще струва минимум 4-5цифрено число. Ако не - значи лъже и 5 лева не струва.

Мерси за рекламата ...

Но не мога да ти кажа къде са филмите.

Много хора в началото видяха че са там,

А да ти разкрия служебна тайна .... няма да стане

Чети внимателно от началото и виж какво съм писал, не съм излъгал никого.

Чети внимателно от началото и виж какво съм писал, не съм излъгал никого.

Чета внимателно и пише: "В момента е за онлайн филми..."! И питам: къде са онлайн филмите, за да гледам? Ако няма онлайн филми, значи лъжеш!

Влязох в сайта, и там има заблуждаващ бутон: "Гледай онлайн", обаче няма онлайн филм, а само трейлър!

Както споменах - нямаш ли филми онлайн, значи лъжеш!

Чета внимателно и пише: "В момента е за онлайн филми..."! И питам: къде са онлайн филмите, за да гледам? Ако няма онлайн филми, значи лъжеш!

Влязох в сайта, и там има заблуждаващ бутон: "Гледай онлайн", обаче няма онлайн филм, а само трейлър!

Както споменах - нямаш ли филми онлайн, значи лъжеш!
Така е и в руските сайтове модата напоследък - трейлър вместо филма.:)

Разбрах че си прочел само първия пост, надолу е празно нали!

Може пък да съм го написал на друг език ... ще проверя !

Горе