От: От: Сайт за филми и сериали
Плащам цената за да отиде домейна в godaddy
колко плащаш за трансфера?
Плащам цената за да отиде домейна в godaddy

колко плащаш за трансфера?
Прав си колега ...
Тук само сайтове на автопилот искат, за да правят пари без да пипат нищо.
А много от тях се чудят как един сайт с не много посещаемост изкарва по 3-4 евро на ден.
Само тези които се занимават сериозно с това знаят как се изкарват тези пари.
Не останах с впечатлението да ти е била сериозна офертата.Аз не се шегувам. Понеже много добр знам как седят нещата, затова моята оферта е толкова, ако ти харесва я приемаш, ако не - отказваш я. Всеки сам решава, но това е моята оферта, пък и едиствената до сега. Нито се шегувам, нито нищо, направих оферта, не беше приета, добре успех с продажбата![]()
Не останах с впечатлението да ти е била сериозна офертата.
Нещо много бързо се отказа да го купиш сайта?
Всъщност нека продавача си реши...
Ако искаш за 5 лева да ти го дам, и то заедно с домейна
Голям майтапчия си, направо ме караш да се смея.
Ако искаш за 5 лева да ти го дам, и то заедно с домейна![]()
Е ти пък, аз помислих, че поне ще искаш да го размениш за банер в твоя сайт, т.е. поне 20 лв да предложиш.Това ли е офертата? И никой не иска да го взема? Тогава ще го взема за 5 лева.
Е ти пък, аз помислих, че поне ще искаш да го размениш за банер в твоя сайт, т.е. поне 20 лв да предложиш.![]()
Айде аз ще поема таксите, ще го взема за 5 лева. Странник никой не го иска, от няколко дни се опитва да го продаде само сваля цената, няма оферти само моята, но продължава да не я оценяваПоне нещо можеше да вземе, но сега си остане с нищо.
Не мога да разбера защо още пишеш в тази тема след като ме украси с червено.
Ти не разбра ли че сайт няма да видиш дори да ми предложиш първата цена.
Не те е срам, да се подиграваш с на хората труда ....
Айде аз ще поема таксите, ще го взема за 5 лева. Странник никой не го иска, от няколко дни се опитва да го продаде само сваля цената, няма оферти само моята, но продължава да не я оценяваПоне нещо можеше да вземе, но сега си остане с нищо.
Чети внимателно от началото и виж какво съм писал, не съм излъгал никого.
Така е и в руските сайтове модата напоследък - трейлър вместо филма.Чета внимателно и пише: "В момента е за онлайн филми..."! И питам: къде са онлайн филмите, за да гледам? Ако няма онлайн филми, значи лъжеш!
Влязох в сайта, и там има заблуждаващ бутон: "Гледай онлайн", обаче няма онлайн филм, а само трейлър!
Както споменах - нямаш ли филми онлайн, значи лъжеш!