Продава се: Сайт за цитати

bbc91

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, направих сайт за цитати който не съм стартирал а просто го качих на под домейн за да го показвам като демо и да го продам на някого който иска да му купи домейн и да го стартира.

Сайта се намира на fat.arfi.eu .
Сайта е с простичка функционалност и е custom система писан на laravel 5. Бърз и сигурен мореден framework .
В сайта всеки може да добави цитат след като се регистрира и логне. Цитат се одобрява от администратор в админ панела. Може да има множество администратори.
Могат динамично да се добавят нови категории, да се изтриват категории, да се трият и редактират цитати.
Дизайна на сайта също е уникален като съм направил така, че логото да е само текст и какъвто и домейн да се купи да може лесно да се смени името на сайта, или по желание мога да направя ново лого. Склонен съм да направя промени по сайта за купувача, или да добавя още нещо към сайта.

Снимка на админ панелл:
fat.jpg

Продавам сайта на цена между 200 и 300 лева. Както казах сайта не е стартиран а е просто изработен и директно пуснат за продажба, няма трафик няма и печелба от него.

Който желае мога да му дам достъп да разгледа самия админ панел и да изтества работата на сайта.
Може да ми пишете на лично тук във форума, на скайпа ми blacksabat2191 или да ми се обадите по телефона telenor 0898 97 46 73

email: [email protected]

Георги Иванов.
 
Последно редактирано:
От: Сайт за цитати

Дизайна не съм го проектирал да бъде респонзив, както се вижда е доста претрупан и сложен, но бих могъл да го направя и респонзив, обаче това ще отнеме доста време. По склонен съм да се договорим за по ниска цена, ако имаш интерес. Потърси ме по скайп или телефона ако искаш да обсъдим това.
 

Горе