Продава се: Сайт за adult video streaming

datacommerce

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Предлагам сайт за видео стрийминг на еротични модели на ваш домейн.
- Не е необходим опит, почвате да печелите веднага
- Разполагате с над 2000 регистрирани онлайн модела и хостинг
- Получавате 35% от приходите без инвестиция от ваша страна

Цена 100 лв
 
пиши какво включва подробно сайта на ЛС, в кои държави може да се пусне такъв уебсайт, платформата какво представлява, как точно се взима комисионната или се образува и т.н. някаква подробна информация. И аз продавам домати, но какъв е произхода им, сорт, как са дошли, в какво са съхранявани, използвани ли са еди кви си пестициди, докато не ти кажа ти няма как да искаш да заредиш магазина си с тях. В какво се съставлява инвестицията точно, плащам ти да ми инсталираш една платформа само ли какво ?! И обясни на хората че няма как за тия пари да почне да продава тоя сайт иска реклама и евентуално и поне базово СЕО, които няма как да влязат в тия сто лева. И т.н. и т.н.. и т.н..т.тн.тн.тн.т.нт.н.т.нт.т много т.н.-та
Писал си че едва ли не с тия сто лева, сайта като го напрвиш веднага почва да вади пари без нищо друго да прави човек, което НЯМА как да е така... Цитирам те:

- Не е необходим опит, почвате да печелите веднага
- Разполагате с над 2000 регистрирани онлайн модела и хостинг
- Получавате 35% от приходите без инвестиция от ваша страна
Което си е чист булшит!
 
Последно редактирано:
Явно има заинтересовани затова ще се опитам да поясня по-подробно

Тъй като самия процес е доста комплексен и включва набиране и проверка на модели, водене на документация според законовите изисквания, осигуряване на софтуер за тях да могат да се излъчват и да предлагат услугите си както и ред други неща, цялостната плафтформа е доста обширна и затова е разделена на части. Сайта, който предлагам е само частта, която свързва клиентите с услугите на моделите. Вие не се занимавате с набиране, проверка и водене на законовата документация за моделите. Това го правят другите елементи на цялостната система и поради тази причина вие получавате 35% от приходите. Останалите са за другите участници в системата. Ваша отговорност е само популяризирането на сайта с цел набиране на клиенти. Нямате ангажименти по останалите дейности касаещи моделите.

Това е примерен сайт, който е интегриран със системата на нашите партньори и получавате направо готовите стриймове. Вашите клиенти ползват услугите на моделите наготово без вие да се занимавате с въпроси свързани касаещи самите услуги, тяхната законност и т.н.

Да найстина ако след активирането на сайта веднага влезе клиент и плати, вие вече сте изкарали 35% от приходите. Има админ панел в който може да си следите движението в реално време. Моята услуга включва също съдействие за отваряне на пеймънт акаунт в, който ежемесечно да си получавате заработените от сайта пари и да ги теглите от банкомат или да си ги преведете на ваш IBAN.

Надявам се да съм отговорил на повечето въпроси, както и да ми пишат сериозни хора, които желаят да правят бизнес, а не запознанство с модели.
Хубав ден на всички
 
Последно редактирано:

Горе