Аукцион за: Сайт на еротична и модна тематика

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Продавам сайта intimno.eu - домейн и уникалното съдържание. Хостинг не е включен.

Купувал съм го сайта тук, преди години.
Линк към предишна тема: https://www.predpriemach.com/threads/Еротичен-сайт.65396/ Мисля, че тогава го купих, не помня вече. Но така или иначе не се занимавам активно с него.

Статиите са уникални и смислени, писани специално за сайта. В сайта има публикувани 141 статии. Когато са писани статиите не е гонено количество думи, а е търсен смисъла, качеството на статията, за това и някой материали са по-кратки, а други по-дълги. Също така не забравяйте, че в цената се включва всичко: лого, глава, статии, домейна. А относно домейна – то той е един от най-хубавите домейни на еротична тематика, всички домейни с това име са вече заети, а добре знаете, че .eu се смята по сила веднага след .com.

Домейна е платен до края на август тази година. Домейна и сайта са подходящи за всичко, включително и да се направи онлайн магазин на еротична тематика. Домейна е в суперхостинг.

Трафика е малък, от търсачки и от фейсбук - ако някой посетител хареса статия я споделя във фейса. Тук бележка, че като го купих едно време сайта имаше стабилен трафик от google (20-30 на ден органични може би), към момента мисля, че дори няма google analytics инсталиран. Тъй че приемаме, че няма посещения, пък ако има си е в + за евентуалния купувач.

Показатели: PageRank-2, DA-15, PA-27, TF-9. (не знам дали са актуални)

Начална цена 199 лв.

Край на търга 21.08 до края на деня.

Минимална стъпка 10 лв.

Запазвам си правото да ъпвам темата. Ако никой не даде началната цена, търгът отпада.
 
Махни началната цена и може да тръгне аукциона
Е съвсем да го подаря няма смисъл. Поне е ок да си взема парите, които съм платил преди време, а и сега статиите са повече. Да не говорим с тази инфлация за тези години каква е разликата в сумата...

Вече има колега, който се включи така или иначе, остават още няколко дни. Ако се стигне до сделка в началото на другата седмица може да го прехвърлим.
 

Горе