TheCrazyBastard
Well-Known Member
Да се наредя и аз с една оферта, пък знам ли..
Продавам сайт с кулинарни рецепти.
Домейн: cooking-book.eu
Сайтът е от месец май 2009, а домейнът - от септември 2011
Език: Английски
Уникални посетители на месец: 150-240
около 3000 индексирани страници
уникално съдържание: не
Доходи: от жълтите, понякога
Система: Wordpress
Цена: 550 лв.
Плащане: Банков превод / Пощенски запис
Не разбирам от СЕО, затова и не ми се занимава да му набавям посещения. Нито съм очаквал каквото и да е от него. Добавил съм го на някакви места за обратни връзки някога и това е. Предполагам, че се иска уникално съдържание и много други неща. Но все пак е сборник с една добра база от английски кулинарни книги, затова и домейна е такъв. Ако искате..
Давам и бонус към него, който е на поддомейн: cookingway.cooking-book.eu
За него нямам никаква информация дали се посещава.. Книжки..
Сигурен съм, че ще има негативни коментари относно цена може би за безплатна система с неуникално съдържание, но като гледам понякога пускащите се оферти тук - не вярвам на ушите си
Пък да я сваля, надали.. Нарочно!
Та, какво предлагам накратко..
1. Що годе добър домейн, макар и .eu на що годе поносима възраст, платен до 29 ноември 2013.
2. Файловете и базата на основният сайт.
3. Файловете и базата на сайтчето - подарък, от вас зависи дали ще го държите на поддомейн.
При желание.. Добре сте ми дошли
При нежелание - запазвам си го за украса през следващите няколко десетилетия. Предпочитам "лични"...
Продавам сайт с кулинарни рецепти.
Домейн: cooking-book.eu
Сайтът е от месец май 2009, а домейнът - от септември 2011
Език: Английски
Уникални посетители на месец: 150-240
около 3000 индексирани страници
уникално съдържание: не
Доходи: от жълтите, понякога
Система: Wordpress
Цена: 550 лв.
Плащане: Банков превод / Пощенски запис
Не разбирам от СЕО, затова и не ми се занимава да му набавям посещения. Нито съм очаквал каквото и да е от него. Добавил съм го на някакви места за обратни връзки някога и това е. Предполагам, че се иска уникално съдържание и много други неща. Но все пак е сборник с една добра база от английски кулинарни книги, затова и домейна е такъв. Ако искате..
Давам и бонус към него, който е на поддомейн: cookingway.cooking-book.eu
За него нямам никаква информация дали се посещава.. Книжки..

Сигурен съм, че ще има негативни коментари относно цена може би за безплатна система с неуникално съдържание, но като гледам понякога пускащите се оферти тук - не вярвам на ушите си

Та, какво предлагам накратко..
1. Що годе добър домейн, макар и .eu на що годе поносима възраст, платен до 29 ноември 2013.
2. Файловете и базата на основният сайт.
3. Файловете и базата на сайтчето - подарък, от вас зависи дали ще го държите на поддомейн.
При желание.. Добре сте ми дошли