Vladislaw
Active Member
Той е онлайн от 2020г. поне до колкото пише в фейсбук страницата им.Не знам дали някой във форума е използвал p2pbg, но виждам, че отново се е появил на хоризонта
Той е онлайн от 2020г. поне до колкото пише в фейсбук страницата им.Не знам дали някой във форума е използвал p2pbg, но виждам, че отново се е появил на хоризонта
Направете си регистрация в Netflix, HBO, Amazon и Disney, господине. Така няма да ви се налага да мислите и да сваляте нелегално съдържание.Единствената нова регистрация, която съм правил последно време в торент/трекер сайтове е в РуТорент. И нямам намерение да правя регове, при условие че има и такива без регистрации.
Такива са bultor.net , thepiratebay.org и eztvx.to за сериали.
Яворе (Колев) ти ли си?Направете си регистрация в Netflix, HBO, Amazon и Disney, господине. Така няма да ви се налага да мислите и да сваляте нелегално съдържание.
Бъркате ме, господене. Аз се казвам Борис - старо българско име.Яворе (Колев) ти ли си?![]()
Ако се гордееш с името си, тогава трябва да си и горд грабител като предците ни. Няма информация Борис I или предходните владетели да са плащали авторско право.Бъркате ме, господене. Аз се казвам Борис - старо българско име.
Изтъкнах факт, че се казвам така, господине, не съм казал, че се гордея с тези варвари.Ако се фордееш с името си, тогава трябва да си и горд грабител като предците ни. Няма информация Борис I или предходните владетели да са плащали авторско право.
Точно заради тези варвари и точно защото са били варвари днес имаш държава и носиш това име. Трябва да си горд всеки миг, че си техен наследник.Изтъкнах факт, че се казвам така, господине, не съм казал, че се гордея с тези варвари.
Така е, но тогава времената са били други, господине. Днес е недопустимо да се правят такива неща, ако искаме да живеем в цивилизована европейска страна.Точно заради тези варвари и точно защото са били варвари днес имаш държава и носиш това име. Трябва да си горд всеки миг, че си техен наследник.
що ли ми се струва, че си заменил фразата "Брат" с "Господине" г-н НеблагонадежденТака е, но тогава времената са били други, господине. Днес е недопустимо да се правят такива неща, ако искаме да живеем в цивилизована европейска страна.