Сектата на ковидитите

Ето и още малко за статистиките:
As previously announced, CDC is transitioning to reporting only patients with COVID-19 vaccine breakthrough infection that were hospitalized or died to help maximize the quality of the data collected on cases of greatest clinical and public health importance. That change in reporting will begin on May 14, 2021. In preparation for that transition, the number of reported breakthrough cases will not be updated on May 7, 2021.

Breakthrough Case е когато ваксиниран хване короната. От 14 Май нататък, с цел "да се повиши качеството на данните", такива случаи няма да влизат в статистиките, освен ако не са хоспитализирани или пукнали.

Каменчо и Тедчо, както и цялата армия генно-модифицирани видове получават привилегията да не се броят за коронясани, стига да не си ритнат коронката разбира се. За статистиката това ще означава, че "ваксината ги пази", независимо дали ги пази. Ако ще всички вкупом да се коронясат, това по новото правило няма как да промени статистиките и съответно представата, че ваксината работи.

Сега очаквам включване от генно-модифициран субект, който да припомни за пореден път, че съм започнал да говоря пълни глупости и вече ще му счупя тъпомера...
 
Ето и още малко за статистиките:


Breakthrough Case е когато ваксиниран хване короната. От 14 Май нататък, с цел "да се повиши качеството на данните", такива случаи няма да влизат в статистиките, освен ако не са хоспитализирани или пукнали.

Каменчо и Тедчо, както и цялата армия генно-модифицирани видове получават привилегията да не се броят за коронясани, стига да не си ритнат коронката разбира се. За статистиката това ще означава, че "ваксината ги пази", независимо дали ги пази. Ако ще всички вкупом да се коронясат, това по новото правило няма как да промени статистиките и съответно представата, че ваксината работи.

Сега очаквам включване от генно-модифициран субект, който да припомни за пореден път, че съм започнал да говоря пълни глупости и вече ще му счупя тъпомера...
Не, ще излязат със железния аргумент "аз вярвам във ваксините". Ей, голяма работа е това вярата. Що народ е погубила...
 
Вече настоявам всеки участник в тази тема да хване да проучи тия тестове за себе си, да ги разбере доколкото е възможно. С тях се създава официална статистика, те определят кога и къде има или няма вълна.
В смисъл, че в болниците и гробищата има положителни PCR тестове, а не болни хора и трупове?
 
Ти наистина ли вярваш, че ваксината ти променя ДНК-то? Баси майката :oops::oops::oops::oops:
А ти наистина ли видя подобно твърдение в поста му? Освен това, остава напълно неизвестно какъв ефект в имунната система ще предизвика конкретно ИРНК ваксината на файзер, така че може да се окаже наистина баси майката след време, като възникне бум на автоимунните заболявания.
 
Това всичко е за да убеднеят народа, да го карат да разчита на правителството, ще почнат да налагат дигитално плащане и социално оценяване като в Китай. В момента с този ваксинационен паспорт нормализират нещата. После всичко ще стане дигитално - RFID чип. Ще плащаш с този чип, ще има медицинската ти информация и ако си направил нещо лошо или не си се ваксинирал ще се отразява на статуса. Ще ти бъдат забранени определени неща като пътуване в друга държава и т.н. Буквално целия свят ще стане като Китай. В Америка затварят малки бизнеси, хората не взимат заплати месеци наред и като почне отваряне бухва BLM протест с платени групи, които нанасят още повече щети на малките бизнеси. В Америка за 1 година от 517 хиляди смъртни случая 22 хиляди са между 18-49,
7 хиляди 18-39, останалите са 50 нагоре.
За 2020 ковид е 3-ти по смъртност. 690 хиляди от сърдечни проблеми, 600 хиляди от рак само за Америка, но не виждаме медията и СЗО да панира всички. Докато малки бизнеси затварят и не печелят пари, Мкдоналдс и Кока кола и такива вредни храни и напитки които допринасят за рак и сърдечни проблеми работят. Това ви показва, че нито на СЗО нито на правителствата и пука за народа. Всяка година умират повече от 17 милиона от сърдечни проблеми, 7 милиона от цигари/рак, 50 милиона от аборт, ама за това СЗО не е тръгнал да прави препоръки и локдаунове. Тези смъртни случаи са предутвратяеми. Няма бан на кока кола, няма бан на цигари или вредна храна дори някакви ограничения да се направят. Това е защото искат депопулация, но сега с този вирус се правят на герои за да ни поробят по-лесно. Кой не го е страх от смъртоносен вирус? Да не мислите, че ще ни кажат дайте си свободата без никаква причина. Трябва да има някакъв враг с който да ни убединят и сами да искаме да се лишим от свобода.
В момента с тези мерки сами се разболяваме. Локдаунове следователно недостиг на витамин Д, маски които ни лишават от въздух колкото и малко да е намалява имунната система, всекидневен страх и внушения отслабва имунната система, дезинфекциране на всичко около нас и да не оставяме микроб да влезне в организма ни намалява имунитета, постоянна дезинфектация на ръцете пресушава и убива клетки на ръцете които защитават от вируси. Какво мислите, че ще стане с толкова нисък имунитет като се покажет отвън зимата или ви хване обикновенния грип? Ще го прекарате по-зле. Отделно куп пари хората изхарчиха за хапчета, маски, тестове, кредити... Само се замислете кой печели от това. Здравословно ядене, позитивно мислене и ракийка му е майката.
Между другото статистиката е от американския отдел за борба с вирусите, да не кажете че е измислена.
 
Последно редактирано:
В смисъл, че в болниците и гробищата има положителни PCR тестове, а не болни хора и трупове?
Охо, отбелязваме напредък! За пръв път сектант да произнесе нещата по не-сектантски начин. Точно така, в болниците и гробищата е пълно с положителни PCR тестове. Не знам каква магия е станала за да напишеш такова заключение, но браво, показваш наченки на разбиране.

Логиката е следната (всяка точка е в следствие на предишната):

1) Изобретяване на PCR тестове, засичащи няма значение какво
2) Прилагане на тези PCR тестове върху хора в тежко здравословно състояние (възрастни, болни)
3) Умрелите служат за потвърждение, че нов суперсилен вирус ги е убил (щом са дали положителен тест за Корона, значи са умряли от Корона)
4) Поддържане на постоянна медийна паника
5) Контрол

Хората в тежко състояние са изключително удобни в случая, защото са неизчерпаем източник на смъртни случаи. Просто вземи един симптом, който се случва при много от тях, и ако имаш достатъчно медиино присъствие можеш да убедиш публиката, че са умрели от нова болест с интересно име, за която ти твърдиш че има тези симптоми. Още по-добре ако можеш да забраниш аутопсиите.

Хората в гробищата са всякакви - с инфаркти, с инсулти, с диабет, с рак, блъснати от влак. Когато човек е болен и е близо до смъртта, органите му започват да изключват. Ако стане бързо (инфаркт, инсулт...) няма време за симптоми, пишем истинската причина. Ако ударът не е достатъчен е много вероятно да се развие пневмония. Това е сякаш естествена ускорителна реакция на тялото, което е решило да умре. И тази пневмония е която използваш като симптом за твоята нова болест, пренебрегвайки напълно причината поради която се е появила.
 
Това ви показва, че нито на СЗО нито на правителствата и пука за народа. Всяка година умират повече от 17 милиона от сърдечни проблеми, 7 милиона от цигари/рак, 50 милиона от аборт, ама за това СЗО не е тръгнал да прави препоръки и локдаунове. Тези смъртни случаи са предутвратяеми. Няма бан на кока кола, няма бан на цигари или вредна храна дори някакви ограничения да се направят.
Това е първото съмнително нещо в схемата - фалшивата загриженост на институции и отделни индивиди, от които в нормални условия никой не би очаквал загриженост. Просто е супер неестествено.

Ковид е фалшива болест и по друга причина. Тази, че младите хора са незасегнати. Както написах по-горе, използват се възрастни и болни хора като потвърждение че съществува болест наречена Ковид. Но точно това е неестествено. Нормално като заплаха считаме болест, която убива млади и здрави хора. Кога сме се интересували как точно приключват живота си хората дето са с единия крак в гроба? Това не е било. Дори испанския грип го считаме за страшен, защото е погубвал основно млади хора. Ако беше избил само възрастното население, вероятно никой нямаше да забележи и сега нямаше да го споменаваме като минала пандемия.

Това, което сега разбираме под Ковид дори отдавна няма абсолютно нищо общо с онова, което се виждаше първоначално в Китай. Тогава беше съобщено, че вируса е убил млад човек - този дето го беше съобщил. Какво се оказа после, че младите са практически незасегнати.
Също така показваха трупове по улиците, каквито необяснимо защо след това в никоя друга държава не видяхме.
Все още се всява онзи страх от онова мистериозно китайско нещо, което всъщност никога не излезе от Китай.
 
Докато малки бизнеси затварят и не печелят пари, Мкдоналдс и Кока кола и такива вредни храни и напитки които допринасят за рак и сърдечни проблеми работят.
Кой те кара насила да употребяваш тези продукти?
 
след време, като възникне бум на автоимунните заболявания.
Защо смяташ, че нещо трябва да възникне след време. Продукта който ти инжектират чрез ваксината няма да стои в тялото ти с години, а ще бъде даста бързо изхвърлен. Няма причина “тогава”да се активира. Ако нещо ще става след ваксиниране, то ще е с краткосрочен ефект, а не след 50 години, когато са се натрупали още десетки хиляди фактори.
 
Кой те кара насила да употребяваш тези продукти?
Никой - това ли искаш да кажа? Въпроса ми е защо няма някакви препоръки от СЗО, правителства и експерти при условия, че това е по-голям геноцид от ковид. Нали им пука за хората? Това се случва десетилетия наред и нищо не се прави по въпроса докато за 2 милиона мъртви и се загрижиха. Тези продукти масово се промотират навсякъде. Банери по спортни събития, филми, музика, дори най-голямото събитие във света - Суперкупата(Superbowl). Доктори, които медиите ги избягват повтарят колко са вредни тези продукти. 1 чаша кока кола има почти 30г захар, хлебчетата за бургери и бургерите са пълни със сол, захар и пържено. Канабис не може да се използва за лечение понеже не се знаят какви странични ефекти има. Въпреки, че канабис дори коноп имат полезни ефекти за различни проблеми. А, цигарите за които се знае риска, продължават продажби и без ограничения. Всъщност ускъпяват ги, но кой пак печели от това?
Ако правителства и медии бяха толкова загрижени за тези убийци, толкова много хора можеха да са още живи.
 
Последно редактирано:
Логиката е следната (всяка точка е в следствие на предишната):

1) Изобретяване на PCR тестове, засичащи няма значение какво
2) Прилагане на тези PCR тестове върху хора в тежко здравословно състояние (възрастни, болни)
3) Умрелите служат за потвърждение, че нов суперсилен вирус ги е убил (щом са дали положителен тест за Корона, значи са умряли от Корона)
4) Поддържане на постоянна медийна паника
5) Контрол
Сега разбирам, че не съм бил ковидясъл, а тестовете ми са били фалшиви. Антигенният, който сам си го направих и другия в лабораторията.
И тези антитела, които ми се появиха, кой знае срещу какво са...
 
Сега разбирам, че не съм бил ковидясъл, а тестовете ми са били фалшиви. Антигенният, който сам си го направих и другия в лабораторията.
И тези антитела, които ми се появиха, кой знае срещу какво са...
Пич, няма смисъл. Все едно да обяснявам на тоя със самолетите дето пускали бактерията, че е луд. Ми той ще си кове тезата завинаги. Днес още невярващи приятели се ваксинираха под претекст да можели спокойно да ходят по света. А бяха категорични против.
 
Защо смяташ, че нещо трябва да възникне след време. Продукта който ти инжектират чрез ваксината няма да стои в тялото ти с години, а ще бъде даста бързо изхвърлен. Няма причина “тогава”да се активира. Ако нещо ще става след ваксиниране, то ще е с краткосрочен ефект, а не след 50 години, когато са се натрупали още десетки хиляди фактори.
Има голям риск да не цитирам правилно по памет, но лекари говореха за сериозни рискове от автоимунни заболявания и рак, предизвикани конкретно от ирнк ваксините. Тук не става въпрос за съдържанието на самата субстанция, а за начина, по който тя кара имунната система да реагира. В този случай не се вкара някаква форма на вируса, а белтък, който да стимулира имунната с-ма да даде конкретен отговор. И съвсем не говореха за след 50 години - ще ти се. Под сурдинка се говори, че МС и други автоимунни болести са предизвикани именно от безразборното заиграване с армията на човешкото тяло.. Абе, аз не бих рискувала..
 
Има голям риск да не цитирам правилно по памет, но лекари говореха за сериозни рискове от автоимунни заболявания и рак, предизвикани конкретно от ирнк ваксините. Тук не става въпрос за съдържанието на самата субстанция, а за начина, по който тя кара имунната система да реагира. В този случай не се вкара някаква форма на вируса, а белтък, който да стимулира имунната с-ма да даде конкретен отговор. И съвсем не говореха за след 50 години - ще ти се. Под сурдинка се говори, че МС и други автоимунни болести са предизвикани именно от безразборното заиграване с армията на човешкото тяло.. Абе, аз не бих рискувала..
То, после ще се осъзнаят последиците. Помните ли как през 40-50-те рекламираха цигари с доктори и бременни жени, а сега уж гледат по малко да предупреждават ама вече е късно. Ваксините още се тестват и са пуснати по спешност, а не по безопасност и надежност.
На повечето тестове ваксини крайния период е 2023-2024.
 
Сега разбирам, че не съм бил ковидясъл, а тестовете ми са били фалшиви. Антигенният, който сам си го направих и другия в лабораторията.
И тези антитела, които ми се появиха, кой знае срещу какво са...
Това е логическото мислене, днес определено ти е ден.

Разбира се в идеалния случай и двата теста ще засичат едно и също, и то съществуващо нещо. Какво може да е то? Грип А? Грип B? Нека го наречем Грип C (като Corona)? Нали така го казваме от самото начало, че короната е просто грип.

"Но грипа не е толкова страшен колкото короната!" ще кажеш. В това е илюзията, че практически не е по-страшно от грипа и ако го оставиш на мира не би усетил разлика с грипа. Страшния компонент при короната идва заради всички тия статистически манипулации и докторски грешки.

Статистическите манипулации са когато записват "куцо и сакато" като жертва на короната. В Англия мисля че беше, имаше някакво правило че който умре от каквото и да е до 28 дена след положителен тест се пише умрял от Корона. Също и тия неща дето ги писах по-горе. Просто естеството на PCR теста позволява да се нагласи така, че да засича повече или по-малко от каквото се очаква че засича. Да кажем, че дори засича наистина този Covid-19 за който всички говорят. И така да е, пак само с промяна на циклите може да се изкара голяма вълна или липса на такава. Сложи го на 45 цикъла зимъска когато всички се разкашлят и ето ти огромна вълна. Сложи го на 25 цикъла през лятото и направо пусни докторите в отпуска.

Докторските грешки са всички нови практики в болниците, които не ги е имало предишни години. Вентилатори, експерименти (онова момче дето го изравяха), страх в хората да стъпят в болница, финансов интерес всичко това да го има.... много неща са.

Ето така един обикновен грип се превръща в световна катастрофа.
 
още невярващи приятели се ваксинираха под претекст да можели спокойно да ходят по света
Това директно ни връща на двете основни тези за поведениеот ти. Или си невероятно тъп или си платен. Няма друго обясниение на неразбирането на действията на приятелите ти.

Ако си тъп да ти обясня: Хората са принудени от дадената сутиация да се ваксинират. В противен случай им се провалят планове, губят пари и т.н. лични или професионални грижи. А не защото са изпаднали в паника от "пандемията"

Ако си платен обаче в което съм сигурен вече. Ми остава само да те съжалявам.
 
Помните ли как през 40-50-те рекламираха цигари с доктори и бременни жени
Тцъ - не помним. Не вярвам в темата да има очевидец на събитията. През 40-те и 50-те не сме били дори проект, защото тогава са родени родителите на най-дъртите от нас. :)

По принцип си на верен път, ама спри да хулиш цигарите. Да, досаден навик е, но далеч не е причина №1 за рак. Тая американска асоциация цигара-рак не я понасям. Дядо ми пушеше най-лютите цигари, при това без филтър (чак след втория инфаркт мина на цигари с филтър) и лула. Ставаше през нощта да пуши. Почина от раз в градината на 86 години.
От рак умират деца, които никога не са пушили...
 

Горе