Сектата на ковидитите

Ок
Каменчо, некви проблеми ли имаш?? Гледам, отдавна ме дебнеш.. Гледай само да не последвам примерът ти
Каменчо, некви проблеми ли имаш?? Гледам, отдавна ме дебнеш.. Гледай само да не последвам примерът ти ;)

След втората доза всичко се промени.
 
Каменчо, некви проблеми ли имаш?? Гледам, отдавна ме дебнеш.. Гледай само да не последвам примерът ти ;)
Ти добре ли си бе? Дебнел съм го бил?
Боже, боже. Реактнал съм ти на едно съобщение в тема в която бях един от най-активните участници. Това ако е дебнене - здраве му кажи. Аз като чета мнение, дори не гледам кой е автора. Абе пичове, не си мислете, че светът се върти около вас. Не ви се е отразила добре ситуацията май с вируса. Много напрегнати има в темата...
 

Дори братята роми отлично знаят за какво става въпрос, а още ни хвърлят трици на всички с техните малоумни "ваксини".

Само 10-тина души са се имунизирали от записалите се в списъка 200 желаещи. Лекарите разказаха, че причините за слабия интерес е че из квартала са плъзнали слухове за стерилитет след ваксината. Имало и такива, които директно поискали финансов стимул.
Категорични са, че страничните ефекти от ваксинирането са много по-опасни, дори от евентуално заразяване.
В „Шекер махала“ няма предпочитана ваксина, тъй като още нито един от препаратите не е получил „одобрението“ на жителите от квартала.

Вяра във ваксините няма и в ромските квартали в Сандански, Благоевград и Разлог.
една голяма част от пасторите в тези квартали са проповядвали политика против съществуването на пандемията, лечението и ваксините.
 
Питаме @biaaro. По-местен от него не знам да има в темата. :)

Не вЕрвам обаче тая вода да лекува кови. Виж, ако се приема превантивно като ваксина, може и да има ефект. Тая зараза не се лекува, а само се предотвратява с ваксинация - потвърдено от СЗО. ;)
Нищо не съм чувал. То тука имаме вода дето лекува от спин до гъбички :) Чух обаче, че герберски кмет, иска да затвори комплекс Младост и да построи на негово място жилищен комплекс. Комунистите извадиха вода от не знам колко стотин метра и направиха един от най големите минерални комплекси на балканите, гробарите ще го разрушат. Това чувам за минералните извори в и около Варна.
 
Няма да е нещо ново.. те антични селища минават през тях с багерите.., ти някава вода :) Пред изгодните поръчки, всички кланят глава ;)

А тва с тая вода умрела, просто некаф пич препоръча, че имала няква газ в нея ли кво. Искам да рискувам да строша едно паве в бъбрека с нея. При него станало, ама много не му вярвам, за това си помислих некой ако тук е чувал нещо, ама явно поредната грешна мисъл ахахах у форумот за предприемачи ахахахах
 

че липидните наночастици от ваксината не остават в делтоидния мускул, където са инжектирани, както разработчиците на ваксината твърдяха, а циркулират в цялото тяло и се натрупват в големи концентрации в органи и тъкани, включително в далака, костния мозък, черния дроб, надбъбречните жлези и – в „доста високи концентрации“ – в яйчниците.
Според данните от японското проучване липидните наночастици са открити в цялата кръв, циркулираща в тялото в рамките на 4 часа, а след това се установяват в големи концентрации в яйчниците, костния мозък и лимфните възли.
Според Малоун FDA е знаела, че шипчестия протеин на C0VID е биологично активен и може да се придвижи от мястото на инжектиране и да причини нежелани реакции, както и че шипчестия протеин, ако е биологично активен, е много опасен.
Малоун предположи, че автоимунните проблеми могат да бъдат свързани със свободно циркулиращия шипчест протеин, за което разработчиците увериха, че няма да се случи. За да откриете автоимунни проблеми, ще се изисква 2- до 3-годишен период на проследяване при пациенти във фаза 3 да се наблюдава за потенциални автоимунни последици от ваксините – но това наблюдение не е било извършено при ваксините на Пфайзер и Модерна.

цялото нещо
 
На есен на неваксинираните родители няма да се разрешава детска градина или ясла за децата им.
Ама нали е предложение на служебното на Радев, това се приема с удоволствие и удовлетворение.
 
На есен на неваксинираните родители няма да се разрешава детска градина или ясла за децата им.
Ама нали е предложение на служебното на Радев, това се приема с удоволствие и удовлетворение.
Не, не се приема с удоволствие. Просто на есен здравният министър почти сигурно ще е друг. Да се надяваме, че той няма да изнудва хората да участват в клинично изпитване на медикамент. Най-малкото е против конституционните права на хората.

Кацаров си остава най-голямото ми разочарование в този кабинет. Едно добро нещо направи - отмяната на три-годишните телкови решения за хора с трайни (необратими) увреждания. С пандемията се изложи ужасно. Както се казва: " плю си в сурата".

Мънги здравен министър!!! Това е единственият ни шанс за нормално управление на пЛандемията.
 
214248299_1156146598239727_4275416017148510292_n.jpg
 
На есен на неваксинираните родители няма да се разрешава детска градина или ясла за децата им.
Ама нали е предложение на служебното на Радев, това се приема с удоволствие и удовлетворение.

Тук си много прав! Едно е да се правиш на шут за пиар, а съвсем друго е да си захапал кокала министър. И гъзовете си ще дадат сега този тъпунгер и шефа му мунчо.
 
Едно е да се правиш на шут за пиар, а съвсем друго е да си захапал кокала министър. И гъзовете си ще дадат...
Така е. Разликата между кандидат-министър и министър е в кокала. Докато е кандидат, няма нищо за губене. Захапе ли кокала, има кокал за губене. Затова всички са еднакви.

По-големия проблем е, че същата психология важи и за хората от народа. Например цялото това фиаско с маските и локдауните се толерира от хората за да не изгубят техния кокал - работа, пари... който каквото има за губене.

Страх ни е да жертваме нещо за свободата си, но както вървят нещата, ще ни се наложи да жертваме мнооооого повече за свободата си в близко бъдеще.
 
 
....Става дума за онези от нас, които изпадат в паника ако видят човек без маска на открито, в празен парк, при 40 случая дневно в държава с 20 милиона население, например. Това са наистина нещастните жени и мъже, способни да се самоубедят, че хората, които се забавляват в онова отново отворено заведение на ъгъла, са потенциални масови убийци. И нещо трябва да се направи срещу тях....

С този абзаз автора е описал тедката и камен 1:1
 
Как ли щяхте да реагирате, ако здравен министър от предишното правителство беше казал по телевизията, че има логика да се въведе задължителна ваксинация за здравните служители и за тези в социалните институциите, защото носят риск от зараза.
Ама понеже го каза случайникът от служебното на кандидат-президента(по Нова), всичка са щастливи.
 
Те тия служители не минаха ли още миналата година, там по един план дето с 2к ваксини минаха 1,2,3 фаза та даже останаха малко ваксини за свободна консумация.
 
Те тия служители не минаха ли още миналата година, там по един план дето с 2к ваксини минаха 1,2,3 фаза та даже останаха малко ваксини за свободна консумация.
Така е, но беше доброволно. Вече здравният министър говори за задължителна ваксинация по примера на Италия и Франция.
 
През целият ми почти 40 годишен живот, нито един мой познат не се самоуби. От март месец до сега има трима самоубили се от познатите ми. Уж няма директна връзка с Ковид. Има и един, който се лекува от психически проблем. Но всичко това и цялото облъчване мисля, че в някаква степен засяга начина по който приемаме проблемите и се справяме с тях.
 
Последно редактирано:
Ама понеже го каза случайникът от служебното на кандидат-президента(по Нова), всичка са щастливи.
Трябва ли да принизяваш нещата на толкова ниско политическо ниво? Дали е Стуйчо Каруцаров или някой друг, няма значение. Няколко държави в момента паралелно започнаха да набутват задължителните ГМО терапии, а надали всички от тях са с временни правителства и случайници нато нашия. Просто така се е случило при нас, че в този момент имаме този кратун за здравен министър. Но той е точно толкова марионетка, колкото и тези на другите държави.

Въобще да се говори за някакви такива местни политически пристрастия е толкова неадекватно във време, в което политиците на почти всички държави магически са започнали да се държат по абсолютно един и същи начин и да пробутват едни и същи нежелани идеали. Стуйчо Каруцаров е просто една безлична говореща глава... едно радио, което предава посланията на своя излъчвател.
 
в което политиците на почти всички държави магически са започнали да се държат по абсолютно един и същи начин и да пробутват едни и същи нежелани идеали
Ковидските глави това не могат да го проумеят. Те още живеят в пЛандемия и чакат всички мислещи да Омрем...
 

Горе