Не съм попадал на нещо, водещо към тях, но определено е някой пак с "иновативно" мислене. Ориентирано към нуждите на пазара. Според мен е някой друг, но няма как да кажа със сигурност, ако не се издири всичко - сайт, детайли и вече някой сертифициран.Това пак този с коректната фимрма ли го предлага ?
Много неща трябва, като например да могат да издават легитимни сертификати за съответната страна. Какво ще стане, ако има някакъв инцидент в мола, който се окаже че е свързан с неправилно изградена инфраструктура? В подобен случай би трябвало сертифициращата фирма да носи отговорност, че не си е свършила работата. Иначе каква друга стойност да има сертификата, освен да зарибява?Не съм написал, че е измама. Просто нов играч, следвайки модела на своите предшественици. Но с явно съвсем друга цел. Дано е нещо истинско и да не са само стикери, както и да имат подходящите сертификати и лицензи, да предлагат подобно нещо на масовия пазар. А и това не трябва ли да е валидно до определена дата. В смисъл до следващото посещение и дезинфекциране? Или бъркам. Обектът може днес да е минал, но след седмица все едно, ако през него са минали хиляди хора.
Да, така мисля и аз. Но само едно нещо има ползва в цялата ситуация (била тя фейк или не), клиентското спокойствие, което се печели след като зърнат стикера на някоя витрина. Това, което правеше и Коректна фирма сертификата.Много неща трябва, като например да могат да издават легитимни сертификати за съответната страна. Какво ще стане, ако има някакъв инцидент в мола, който се окаже че е свързан с неправилно изградена инфраструктура? В подобен случай би трябвало сертифициращата фирма да носи отговорност, че не си е свършила работата. Иначе каква друга стойност да има сертификата, освен да зарибява?