Система за клиентски карти /МАГАЗИН/

Erko

New Member
Здравейте, съфорумници!
Нов съм във форума и се извинявам, ако не съм улучил раздела за публикуване на темата!
Скоро (живот и здраве) ще си отворя магазин за продаване на технологии и аксесоари за тях. Докато чакам до този момент искам да реализирам няколко от идеите ми, които ще включа към магазина ми. Една от тях е - клиентски карти. Ще издавам клиентски карти с уникален номер на всеки лоялен клиент, който ще има "портмоне" във физическия магазин, в портфейла си ще трупа 5% от стойността на всички покупки направени в магазина. Касиерът добавя баланса на клиентите при предоставяне на клиентска карта.

Системата се състои от 2 части: КЛИЕНТСКА ЧАСТ / АДМИНИСТРАЦИЯ

КЛИЕНТСКА ЧАСТ:
- Проверка на портфейл: клиентът въвежда уникалния код, изписан върху клиентската си карта и проверява текущия си баланс. Текущият баланс е 5% от общата стойност на покупките в магазина. Тоест, ако чрез администраторския панел са въведени, че клиентски номер 7483-0288-0001 е направил покупки на обща стойност 1000 лв, балансът му в клиентската му карта е 50 лв.

- Заявка за изтегляне на баланс: това се състои от контактна форма, където клиента въвежда имена и номер на клиентска карта, след изпращане на формата да изписва текст "Ако сте въвели горепосочените данни правилно, вашият баланс ще бъде наличен във физическия ни магазин до 48 часа!"


АДМИНИСТРАЦИЯ:
За администраторския панел имат достъп само 5 акаунта. (Да речем потреб. име Полина с парола 0502, Ивомир - 2400, Ники - 9541 и тн.)
Създаване, преглед и изтриване на клиентски карти: Въвеждане номера на клиентската карта, имена на клиента, адрес, телефон и емайл.
Добавяне на баланс към клиентска карта: въвеждане стойността на покупката (5% от тази стойност се трупа в баланса на клиентската му карта)
Последни действия: Архив на всякакви операции извършени от оператори в системата, няма да е зле и ако има такава за клиенти, да показва кой клиент кога си е проверил баланса.

Ето горе долу как искам да изглежда и какви функции да има:

ИЗТЕГЛИ ПОВЕЧЕ СНИМКИ ЗА ПРЕДСТАВА

Та, въпросът ми към вас е: има ли вече създадена такава система, не е задължително да е по тази идея, а по-скоро да работи на този принцип?
Бъдете живи и здрави! :)
 

Горе