Система за клиентски карти /МАГАЗИН/

Erko

New Member
Здравейте, съфорумници!
Нов съм във форума и се извинявам, ако не съм улучил раздела за публикуване на темата!
Скоро (живот и здраве) ще си отворя магазин за продаване на технологии и аксесоари за тях. Докато чакам до този момент искам да реализирам няколко от идеите ми, които ще включа към магазина ми. Една от тях е - клиентски карти. Ще издавам клиентски карти с уникален номер на всеки лоялен клиент, който ще има "портмоне" във физическия магазин, в портфейла си ще трупа 5% от стойността на всички покупки направени в магазина. Касиерът добавя баланса на клиентите при предоставяне на клиентска карта.

Системата се състои от 2 части: КЛИЕНТСКА ЧАСТ / АДМИНИСТРАЦИЯ

КЛИЕНТСКА ЧАСТ:
- Проверка на портфейл: клиентът въвежда уникалния код, изписан върху клиентската си карта и проверява текущия си баланс. Текущият баланс е 5% от общата стойност на покупките в магазина. Тоест, ако чрез администраторския панел са въведени, че клиентски номер 7483-0288-0001 е направил покупки на обща стойност 1000 лв, балансът му в клиентската му карта е 50 лв.

- Заявка за изтегляне на баланс: това се състои от контактна форма, където клиента въвежда имена и номер на клиентска карта, след изпращане на формата да изписва текст "Ако сте въвели горепосочените данни правилно, вашият баланс ще бъде наличен във физическия ни магазин до 48 часа!"


АДМИНИСТРАЦИЯ:
За администраторския панел имат достъп само 5 акаунта. (Да речем потреб. име Полина с парола 0502, Ивомир - 2400, Ники - 9541 и тн.)
Създаване, преглед и изтриване на клиентски карти: Въвеждане номера на клиентската карта, имена на клиента, адрес, телефон и емайл.
Добавяне на баланс към клиентска карта: въвеждане стойността на покупката (5% от тази стойност се трупа в баланса на клиентската му карта)
Последни действия: Архив на всякакви операции извършени от оператори в системата, няма да е зле и ако има такава за клиенти, да показва кой клиент кога си е проверил баланса.

Ето горе долу как искам да изглежда и какви функции да има:

ИЗТЕГЛИ ПОВЕЧЕ СНИМКИ ЗА ПРЕДСТАВА

Та, въпросът ми към вас е: има ли вече създадена такава система, не е задължително да е по тази идея, а по-скоро да работи на този принцип?
Бъдете живи и здрави! :)
 
има такива системи но са 0астни поръчки за конкретни бизнеси, тоест не са свободно разпространяване и продажба. Поръчката на такава система няма да ти е никак евтина. Тука има освен софтуер cms до който потребителите ще имат достъп онлайн, но и софтуер който ще чете картата че ги свързва с база данни и едновременно с потребителския онлайн портал, а друг е въпроса ти ли ще си правиш картите или друга фирма. Пиши ми ЛС
 
Така и така в този магазин ще използвате някакъв софтуер, почти всучки го имат реализирано това. Не знам мога ли да цитирам имена на софтуер.
 
Микроинвест склад - най евтино, генсофт moneyworks - лично моя фаворит за софтуер, янак склад - по скъпо решение.
 
Микроинвест склад - най евтино, генсофт moneyworks - лично моя фаворит за софтуер, янак склад - по скъпо решение.
Те имат ли системи за клиентски карти. Инак знам че могат допълнително да напишат към софтуера някакви неща
 
Всички пт цитиряните имат, кто опциите за настройка са различни, но базовата функционалност, която се търси в темата я имат всички.
 

Горе