Система за новини

noname_dark

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се система за новини. Системата можете да я видите на адрес: http://allelectronicsshoping.com/example/
В тази система освен, че имате възможност да добавяте новини, защо тъка можете да добавяте реклами, анкети и други. Цената е по договаряне. Средна цена: 170 лв.
 
ХАХАХ, фенче, приятелю, излагаш се.
 
Какво искам - нищо :)
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=22145&page=1
http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=11884&highlight=allelectronicsshoping
Защо се обадих в темата? Видно е, че пишеш от втори акаунт, което малко или много не ти прави чест. Ако си искал да си оправиш репутацията - опита ти е неуспешен. Така като гледам и по системата ти няма кой знае какъв напредък.
Така, че вместо да ми се зъбиш си налягай парцалките и се вземи в ръце. Не съм келеша от 8 "А" на който ще му казваш "к'во искаш бе". Като предлагаш стока - ще си получаваш критиката. А след като стоката е боклук, ще получаваш още по-голяма критика.
 
От: Система за новини

1. Аз к'во да направя, че ти си пълен "боклук" по-голям и от системата.
2. Системата не съм я правил аз. А един познат.
3. Онази тема не съм я пускал аз. Изобщо нямам втори акаунт. Това е акаунта на моя познат. Незнаех, че той е пускал тема тук. По-късно разбрах.
 
От: Система за новини

Добре бе хора продавате нещо до колко това е качествено или не да оставим на страна но малко от малко се дръжте като хора като сложиш апостроф на к'во не е по-приятно за четене нивото ти не се вдига много освен това такива обръщения каквито отправяш към колегите от форума показват още по-добре нивото ти.
Тук предлагаш продукт на други хора непознати хора постарай се да ги впечатлиш малко.
 
От: Система за новини

http://www.predpriemach.com/member.php?u=4210grigorov, ти си един от малкото който мога да уважавам в този форум. Просто ми е писнало от комплексарчета и тем подобни. Както казах в този форум не харесвам почти никой, защото има много заядливи, завистливи, комплексарчета...
 
От: Система за новини

Комплексарчета ги има навсякъде. Аз смятам че конкретно в този форум дори процента им е в доста добри нива. Това е единствения форум в който имам регистрация /поне не помня за друг/ понеже според мен са събрани доста разбиращи хора от които мога да получа нещо - било то опит идеи поръчка дори...
Това което съм забелязал че както навсякъде и тука нещата се движат около десетина човека и някак си когато постнеш всякаш потъва и често те прескачат.
А иначе радвам се че ме уважаваш макар да нямам спомен да сме работили заедно... :)
 
От: Система за новини

Това което съм забелязал че както навсякъде и тука нещата се движат около десетина човека и някак си когато постнеш всякаш потъва и често те прескачат.
Зависи какво и как го постваш. Ти си задай правилно въпроса, адекватно, след като си преровил форума и не си намерил отговор и доста бързо ще получиш инфото, което ти трябва. Проблема с 90% от дразгите са заради откровен спам и писане на абсурдни предложения/обяви/оферти.

Както всъщност и тази тема....
 
От: Система за новини

Добре, вече няма никаква вражда, може да се пише само по темата. Без офф топик.
 
От: Система за новини

Иначе детето просто бълва бисери...


Здравей radorh, имам 1 сайт който може и да ти хареса. Сайта е http://new-films.eu Сайта е на има няма 2-3 седмици. Успях да намеря сайта в гугъл още на 1-я ден.

Хахахаа... Моя мързел :D Моето момче, аз съм направил толкова сайтове, че ти тия сайтове няма да можеш цял живот да ги направиш


За гей сървъри


Разгледайте му всичките мнения и ще разберете повече ;)
 
От: Система за новини

Не съм... по точно съм, но той си няма акъл - дори не се опитва да пише кадърни постове, на всичкото отгоре хейтва, спами, малумничи - е как да не го храним бря...
 
От: Система за новини

Не искам да се заяжда, но какво точно струва на този сайт 170лв? Дизайна е доста зле, претрупано е толкова много, че те кара да се объркаш и не е кодиран както трябва, на моят телевизор 1024x768 има долен скролер и е доста дразнещо, някои боксове се местят като отварям нови страници. Самата система няма как да струва 170лв... :)

Успех с продажбата и без лоши чувства!
 
От: Система за новини

fanco0, подкрепям те. Наистина е така. И аз съм със същата резюлюция. Просто помагам на приятел да продаде системата си, не за друго. Относно критиките, да критикувайте, нямам нищо против. Системата найстина има недостатъци, но не ме убиждайте по други начини.
 

Горе