Продава се: Система за новини

От: Система за новини

Здрaвей, от любопитство. Може ли дa ме убедиш мен и колегите във форумa с кaкво твоятa ситемa е по-добрa от wordpress и темплейт зa 50$? В моментa използвaм телефон, виждaл ли си кaк изглеждa системкaтa през мобилен брaузер.
 
От: Система за новини

Аз не съм правил мобилна версия на системата също и дизайна да е "responsive" или там как му казват...

Системата е опростена и мога да уверя, че няма как да натовари хоста както прави "wordpressa". И също така може да удържи доста голям трафик...

Във конкурса пишеше основните неща който трябваше да се добави и така съм направил.

Регистрация/Вход
Потребителски профил
Новини*
Категории към новините
Страници*
Галерия
Коментари към новините
Анкети
Админ панела от където да може да се контролира всичко по-горе
 
От: Система за новини

това е смешно.

Не е някакво заяждане, ама дори само един преглед на изходния код и първия ред:

<div style="margin-left:-265px;font-size:21px;margin-top:-3px;">

За това сайта е пълно мазало на всякакви браузъри и телефони! Това струва около 0 лв. и то с много пазарене :shock:
 
От: От: Система за новини

Получих едно запитване и до 1 час системата ще е със нов дизайн и ще е " responsive " :)
 
От: От: Система за новини

Получих едно запитване и до 1 час системата ще е със нов дизайн и ще е " responsive " :)

При тези бъгове които има системата, че е недоразвита, без дизайн... най-малкия ти проблем е responsive-а!

Никой от тук няма да иска да му подариш системата, пък камо ли да я купува.
 
От: От: Система за новини

При тези бъгове които има системата, че е недоразвита, без дизайн... най-малкия ти проблем е responsive-а!

Никой от тук няма да иска да му подариш системата, пък камо ли да я купува.

Пишеш мнение просто за бройка или съвет или какво ?

Само се заяждаш.....

Защо просто не каза кое " куца по сайта и какво трябва да се промени "

Използвай си там готовите системи и не ме занимавай.....

АМА НАЛИ ФОРУМА Е ЗА ТОВА ,,,,, ДА НАВРЕДИШ НА ДРУГИЯ !!

Така стоят нещата...
 
От: От: Система за новини

Пишеш мнение просто за бройка или съвет или какво ?

Само се заяждаш.....

Защо просто не каза кое " куца по сайта и какво трябва да се промени "

Използвай си там готовите системи и не ме занимавай.....

АМА НАЛИ ФОРУМА Е ЗА ТОВА ,,,,, ДА НАВРЕДИШ НА ДРУГИЯ !!

Така стоят нещата...
Едвa ли е зa бройкa. Колегaтa имa близо 3000 мнения. Инетресно ми е и кaто седнa нa компa във вкъщи веднaгa ще я пробвaм с хaвиж дaли ще ми проговори.
 
От: Система за новини

reesspawn - lipcho добре ти е отговорил дали пиша за количество мнения. Пиша мнението за съвет - съветвам те веднага да поискаш от админите да заключат темата, за да не ти се подиграват повече. Искаш да ти кажа грешки? - Всичко ти е грешно! Не виждам и едно правилно нещо! А колкото до готовите системи - с удоволствие ги ползвам, а в случаите когато се налага и сам си ги пиша! ;)
 
От: Система за новини

Спри се моля те ! Изказваш мнение друг път ..... къде има твоя авторска система да я разгледам и след това да изкажа мнение.

Като видях мненията ти и просто няма какво да коментирам...

Има толкова ГЛУПАВИ теми в тоя форум за продажба разглеждал съм и все пак не съм коментирал... ако някой реши може да има интерес и да пише.

Но ти веднага почваш накарай админите да ти заключат темата ..... ще ти се смеят човек,... Аххх засегна ме... удари ме в емоции....

Имам чувството, че съм бил във вас и съм открал плазмата ти .... хахаха

Като човек можеше да споделиш мнение като например, че дизайна не е хубав някой екстри не бачкат а ти направо почваш директно и като някакъв специалист почваш да коментираш всезнайко :)

3амисли се просто... от скука незнаеш какво да правиш ама хайде да натрупам малко мнение и да направя тоя на смях...

Покланям ти се вожде няма щоо голям пример сии.....

След 1 час демото ще работи и системата ще бъде с нов дизайн!
 
Да, айде давайте моля креативни критики, ако чак пък толкова не ви харесва системата. Например еди си кое можеше да се кедне така или това се зарежда много време с еди кой си браузър. @Странникът, моля те следващия път като упрекваш в нещо, конкретизирай се. Мерси предварително.
 
От: Система за новини

Blinky - я ми кажи, ама честно: Ти като пишеш това и като ме критикуваш, видя ли въпросния сайт? Ако не си го виждал, сега няма как да го видиш - спрян е, може да отвориш кешираната версия да видиш какво чудо на чудесата е.

И съвсем не се заяждах като казвах, че нищо не му е наред на сайта: Недобре разположено лого, надписи върху логото, недобре разположена търсачка, ненаместен бутон за търсене, лоша глава, бих казал даже и липса на глава, сайт с визия от 90-те години, бих казал несъответстващи си цветове, в левия му сайтбар абсолютно нищо няма... и това не е всичко! Да продължавам ли да изброявам? testkiw също му е видял сайта, може и той да сподели мнението си.

Така, че на кратко, ще се повторя - този сайт е излагация, автора на темата трябва да помоли администраторите да заключат темата, сайта не става даже и за подаряване на някой. Който иска - да се сърди, негов проблем!
 
Не съм го видял, но нека когато критикувате да има някаква поне минимална техническа обосновка. Иначе е малко гадничко. Аз към testkiw, нямам претенции, технически си го каза и там дори автора се поправи. И прие критиката. Ето това беше достатъчно:

Недобре разположено лого, надписи върху логото, недобре разположена търсачка, ненаместен бутон за търсене, лоша глава, бих казал даже и липса на глава, сайт с визия от 90-те години, бих казал несъответстващи си цветове, в левия му сайтбар абсолютно нищо няма... и това не е всичко!

И сега към автора, когато излизаш и представяш нещо за продан, хубавото е да можеш и да и споменеш минусите, ако не другите ще ги намерят. Не продаваш на 70 годишни баби CMS, а на опитни IT хора. Админите не спим, а по-скоро седим и треперим от страни, когато някой пусне нещо, какво ще последва.

П.П: съвсем отговорно го казвам, пишете ми на лично, ако смятате да пускате нещо такова....да помагам, да дам малко акъл, абе ще съм полезен, и най-вече няма да се стига до такива теми.
 
От: Re: Система за новини

Да, можеше, но сметнах, че е загуба на време да го правя, и не си заслужава, защото щях да изброя като грешка абсолютно всичко което беше направено, нали знаеш, че когато някъде има грешки и може да се помогне, го правя, но какво правим в случай, че абсолютно нищо не може да се направи и даден проект трябва да се направи отново?

Пък и смятам, че не съм го обидил никъде, просто той не очакваше такава реакция? И двете ми мнения бяха конструктивни, а не заяждане.
 
От: Система за новини

Аз не съм видял системата, но не е ли много нагло да очаквате нещо за 100лв да бие по дизайн, функционалност и т.н. системи като wp и т.н.? Кой читав програмист би го продавал за 100лв това нещо? Според мен, момчето продава някаква функционалност, която ясно е описал малко по-горе( не знам дали работи, никой не каза нищо за това, всички говорите само за дизайна). Според мен цената не е лоша, ако това което предлага работи, леко е и е написано така, че после би могло лесно да се надгражда.
 
От: Система за новини

bfi1417869010t.jpg

viu1417869032o.png



Ето това е една малка част от новия дизайн (до часове демото ще работи ! после можете да ми давете идей какво точно да се оправи и да се добави) не разбирам " Странникът " защо се оправдава като вижте му мненията винаги се заяжда със хората.

Може като за начало да ми каже кое точно трябва да се оправи и кое точно да се добави.

Обича да се подиграва със труда на хората.... ама каквото иска да прави и голяма работа като си ми дал отрицателна оценка :)
 
От: Система за новини

Аз не съм видял системата, но не е ли много нагло да очаквате нещо за 100лв да бие по дизайн, функционалност и т.н. системи като wp и т.н.? Кой читав програмист би го продавал за 100лв това нещо? ...
Определено трябвa дa е по-добро от wp, все пaк wpто е безплaтно a тук се плaщa. A що у евaнто читaви прогрaмисти продaвaт нa смешни пaри?
 
От: От: Система за новини

не разбирам " Странникът " защо се оправдава като вижте му мненията винаги се заяжда със хората.

Щом смяташ, че се заяждам... опитваш се да оправдаеш смешната система, която показа вчера?

А междувременно хората забелязват ли, че скри сайта? И че го оправяш и предстои да пуснеш "нов дизайн"? Нали уж не съм разбирал и съм се подигравал? Защо тогава го поправяш? Ако всичко беше добре, нямаше да го скриеш!

Така, че приказвай си колкото искаш, хората имат акъл в главата си и могат да преценят дали съм прав като казвам, че сайта който показа е пълен боклук и не струва или ти си прав, че скри въпросното творение за да не го виждат и да не му се смеят хората и се оправдаваш и обиждаш в същото време?
 
От: Система за новини

Аз не съм видял системата...

Това показва всичко. Не си видял нещо и не го знаеш, ама го коментираш?! Що за идиотщина е това?

Аз поне я видях и за това имам право да коментирам!

И мога да подкрепя думите си с действията на автора на въпросната система: той я скри от всички, да не се вижда, и уж я подобрявал и сменял дизайн, функционалности разни. Като казва, че не съм прав - нека върне стария вид, старата система от вчера, всички да я видят и другите да му кажат мнението си! Ама няма да го направи - защото за разлика от мен, другите няма да го критикуват, другите направо ще му се подиграват.
 

Горе