От: Система за уроци
Тс.... Радва да.
Лошото е че голяма част от кода в системата е копиран и модифициран от един стар сайт който бях закупил преди време, знам му кода много добре и мога да го позная, след като изтече домейна ми, тази система бе качена в cms-bg.
Виж добре си го моднал, постарал си се, но бъди наясно че има дупки в сигурността и шел в него, тъй че имай си едно наум.
Цената която искаш за него е висока, безмислена.
АланФорт е много прав, пусни го с отворен код, така имаш много по-голям шанс да припечелиш, отколкото да го продаваш, след като нямаш лиценз за него всеки един който има повече акъл и знае как да използва гугъл може да си намери почти същия скрипт без заплащане и ти няма да можеш да му направиш нищо освен да му мрънкаш на главата.
Съвет, сега както е системата си направи един "subdomain", "opensource.tutorials-bg.com" и там създай една отворена общност която да спомага за разработката, така и идеите за нововъведения ще са повече и много хора ще помагат за реализацията им в код, промотирай го по блогове на програмисти, дизайнери или просто любители на уеб, след като се събере една добра общност тогава ще имаш шанс да спечелиш от услуги, като съпорт или инсталация на сървър било то, може да пишеш/правиш допълнителни платени теми, както спомена аланфорт и плугини, абе идеите идват с времето, както и печалбата, няма да успееш за 5 дена да направиш 3 милярда, изисква се време търпение и постоянство